ies tabiki
beyin bedava![]()
1991 HONDA CRX - TOTALLED
1988 TOYOTA CELICA GT ST162 - SOLD
1991 HONDA INTEGRA LS - SOLD
1990 HONDA CIVIC EF - SOLD
85-92 OLDSKOOL COMING SOON
şu saate kadar bu konunun sonuclanmaması ciddi kararsızlık belirtisidir... her geçen dakika iesin fiyatları artıyor farkındamısınız.
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
iES ler ormanda 10 VTi gücündedir...![]()
![]()
o değil, burayı okuyan honda fanatiği zannediyor ki tüm dünyada bu işler böyle yürüyor.
burdan gaza gelip soluğu haftasonu otopazarında alan ies sahibine bi taraflarıyla gülerler
işe gerçek bir hondacı...
yürümüyor mu diye sorana; yok bu sürüngen dersin...
sevdiğin kıza abi dersin..
senin kafan çalışmıyor mu diyene; yok bu saksı dersin..
yeter ki ies'e 20 bin ver![]()
if in doubt, flat out.
instagram: utkuuzunoglu
ukku şşşşş sessiz ol
ya bide okadar ies aradım adam akıllı fiyat ve temizlik ilişkisinde olanı bulup alamadım ama hala gönlümde iesin yeri ayrıdır
bu konuda ciddi fikrimi sorarsanz a3 alınır(nokta)
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
a3 e binmedim ama binmek isterim. açıkcası ilerde arabamı satarsam büyük ihtimal bende 1.8t bakacağım. lakin komik olan iki aracın fanatik zihniyetten dolayı aynı fiyatta olması. kimse kusura bakmasın ama ben asla ies'e o paraları vermem.
neyse şahsi fikrim kesinlikle, şüphesizz a3 tür.
bu arada komple stok bakımlı bir 1.8t nin şehir içi ve şehir dışı benzin değerleri nedir?
Arifin Menchester e attığı gölü arıyordum nereye geldim? Senin bir araçtaki beklentilerin önemlidir. Konfor ve sağlamlık arıyorsan audi a3 1.8t derim. Her bakımdan uzun yolu konforu vs. gidişatı da güzeldir. en azından ies i her türlü çiğnemeden yutar. Audi ye t sport görüntüye sokarak harika bir duruş elde edebilirsin. İes icinde sunları diyebilirim. En azından lpg ye felan gözün kapalı girersin. Turbosu yok bişeyi yok. Kafana göre filtre headers egzost felan yaparsın. jant felan yaparsın gezersin. Ama Kesinlikle audinin yol tutuşu ve giderken verdiği sağlamlığı hissetirmez sana. Ama ne varki hondalar devirli araçlardır. Gazı diplediğinde çevirmeye başlar Motor sesi acığa cıkar sürücüsüne ayrı bir keyf yaşatır. Senin aradığın ne önemli olan o. Ben olsam audi alırdım arada fark yok diyorsun. Ki zannetmiyorum az fark olmayacağına. Bu arada 2009 senedine bir ies almaya niyetlenmiştim. O zaman en temizi en kaz km lisi 16.500 TL idi Saolsunlar ies i şişire şişire bugün 20.000 + Fiyatlara dayandı iesler. Yok güvenlik paketli bilmem ne. Güvenlik paketli dediğin araçta 2 tane hava yastığı var. Ekstrasında başka ne var arkalar disk sanki. 2009 senesinde temiz si ler taş patlasın 12.000 tl iken şimdi 14.500 + fiyatlara yazılır olmuş. Araba alıcak olsam sırf bu fiyatlara inat almam honda. Hondanın her daim fanatiğiyim. Ama Doğruluk ile cesaret arasındaki ince çizgiyi kaybetmemek lazım. 20.000 Tl nin üstünde biraz daha ekleyerek b5 kasa passat bora vs. 2003-2004 kasa 1.6 benzinli avensis vs. cok güzel araclar var. Sırf piyasaya uyuz olduğuma binmem hondaya. Sahibinden.com sağolsun arabaların yaşı büyüdükce fiyatları artar oldu. 30k-35k TL ye 10.000 KM de Clio grand tour lar var. Onlara binerim. Tabiri caizse bakkala bile arabayla giderim. Peugeot 106 lar gibi apacilerin elinde bitap oldu iesler si ler. Temizi secer olduk. Dediğim gibi bazı şeyleri gözünüzde büyütmeyin. 3 sene önce 16.500 Tl ye Zor satılıyordu bu araçlar. Şimdi 20.000 TL yazıyorlar GÜvenlik paketli hemde. Git audi a3 lere bin. 35 fiyatlara 2008 model leri bile bulunuyor. Honda yaptı yapacağı kadar primi zaten. Biz türk insanı elimizi attığımız şeyi kurutuyoruz zaten. Bir honda mız vardı. Onuda piyasa ve rant a cevirdiler. Velasıl kelam 20.000 Tl verilipte ies e binilmez. Git audiye bin git vw ye bin. Golf ile ufak cukurdan geciyorsun. Araba doğru dürüst sarsılmıyor bile.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)