e hadi noldu yok mu saplayan?
Rs e turbo yapabilen var mi. Bu kadar senedir bu kadar proje yapildi neden bi tane bile clio rs yapilamadi bi dusunun bulursunuz.
IN BOOST WE TRUST
rs e turbo yapan en az 10 kişi varama hiç biri türk değil. ancak yapanlarda gayet verim alıyor. ancak tr yapılmaması önceden clio rslerin en iyisi 15 milyardı. arabanın fiyatı kadar para harcamak istemedi kimse. şimdi en ucuzu o fiyat
bence sen ben almış olsak yapardık. ki bende şuan clio rs turbolamak için lazım olan herşey var beyin hariç. yani aracı satar clio rs alırsam 1 ayda yaparım gibi görünüyor![]()
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
yapılmıyacak neyi var hacı
herzaman söylüyorum Rs ciler biraz cimri oluyor ,arabaya para harcamayı sevmıyolar.egzantrık takan bıle 3-5 kişiden fazla değil.
yapılsa cok zevklı olur aslında ama onunda ömrü belli.
atmo arabaya turbo yapıpta kırmayan kişi ben çok az gördüm.
Need for speed mi bu yaw. Tak turboyu, coş.
Clio RS'e turbo yap, bence çok yakın bi sürede ya sökersin, ya satarsın.
O kasa ve o hafiflik ile turbo çok anlamsız, çok da keyifsiz olur.
Sadece düz giderken basacaksın. Onda da LSD falan olmayacağı için kesin saçma sapan torque steer olacak.
Bu kadar rollcü olmayın gençler. Amerika özentisi işler bunlar![]()
if in doubt, flat out.
instagram: utkuuzunoglu
turbo yapılmaz diye birşey yokta öncü olmak isteyen yok çok düşündüm düşündüm ama ilk olupta harap olmak istemedimbiri öncü olsunda görelim ona göre
![]()
yapcak babayiğit varsa k-techte komple kiti var 300+ 15 milyara bi rs parasına oluo![]()
Ben arabanın atmosferik sekline de baya para harcadım harcamaya da devam ediyorum hoşuma gidiyo ama turbo olayı zevkim değil o yuzden yapma sansım olsa bile yapmam ki aklıma bile getirmedim benim için atmo bi aracta ne yapıpta guc alabilirm diye kafa yormak veya yapılan ufak tefek seylerden sonra işe yaradı mı diye denemeler yapmak cok daha zevkli bi olay![]()
Keşke Ankarada olsaydım denerdik.![]()
Şaka bir yana yapılabilecek olduktan sonra kavrama sistemi geliştirilirse ve şanzumanla ilgili güçlendirme yapılabilirse 1.4 tsi'dan alınabilecek güçler şaka ötesinde güçler
1.4 TSİ 500 hp...
Anyone? Modified Golf MK5 1.4 Tsi GT over 500Bhp????? - uk-mkivs
Vw Cc & Mk 5 Gti
cem kafası güzel onlarıninanma.
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)