arkadaslar tesekkur ederım m6 almaya karar verdım bırde m3 de ıstıyorum m6 haftasonu gunluk e46 m3 alıcagım konu kıtlenebılır tesekkur ederım herkese allah razı olsun ccc herkesın gonlune gore versın
kullanabileceğin bişey al bence castello yada bianchi gibi...
MADEM DİZELSİN,CHİP LE ÜZERSİN
CHEVROLET CRUZE 2.0 DİESEL 177 HP 385 nM (RACECHİP)
ıkısının aylık masraflarını karsılstır m6 cıdden masraflı bı arac baska bı forumda aylık masraflarını okumustum
M6 nın yaşına rağmen sadece yıllık vergisi 13.000 TL
Yani bu araçların 2.elleri nispeten ucuz gelebilir ama sonraki yürütme maliyetlerine dikkat edilmeli
Ben daha yavaş olsada hep aklımda olan "Porsche Cayman S" alırdım
hem çok yeni olur ( carrera lara göre ), hemde diğer alternatiflerden çok çok daha şık olur..
çocuk 100.000 euro paradan bahsedior..bırakında m6 nında vergisini ödesin yani dimi
m6 alacak olana çok yakmazmı ki demek giibi bişe bu![]()
yazdıgın seyi anlamadim yani simdi konu makarami az cok fenerde beni goren vardir minimle araba cikardigim garajada gelip bakabilirsin yasam standartlarimida ee tabi bu kimseyi ilgilendirmez ben sorumu sordum cevabını ıstedım ne bu ukalalık ? yasın 30 ama aklın bendende ufak kalamis gibi bir yerde bi ev yaklasik 18 tane m6 parasi eee artik 18/1 ide duser bize ustelık altımdakı arabayıda satıp destek yapıyorken cok zor bı olay degıl tabı bunlar kımseyı ılgılendırmez ama ukalalık yakısmamıs.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)