Onceki kasalarda mercedes her zaman bir adim ondeydi ancak son cikan kasalar ve motorlar göz önüne alindiginda bmw cok daha kaliteli ve elit duruyor
e250 cdi diyorum.motor 2000cc(2143cc) den buyuk olmayacaksa.audiyi bmw mercedes kapısması uzar diye dikkat çeksin diye koydunuz sayıyorum zaten sınıf farkı var bana gore a4 a5 a6 hepsı aynı bıtek boyları farklı ve vw,opel vs. gibi önden çekişli.o sınıfta araba onden cekıs olmaz.konfor dıyorsunuz bıde.520d de motoru,gorunusu ile muthıs bı arac ama bıraz daha surucu odaklı spor bır arac gıbı.ben 520d yı alırdım ama yaş itibariyle. sizin tercıhınız e den yana olmalı.
makam aracı olacaksa kesinlikle mercedes veya volvo..volvonun koltukları cidden çok rahat,mercedes i söylemeye gerek yok zaten..f10 çok güzel bir araba ama benim gözümde mercedesin asaletini taşımıyor hiçbir bmw.audi de sanki mercedes ve bmw nin yanında daha sönük duruyor gibi.
bmw ve audi karmaşasında idarenin fikri audi oldu.
daha hala makam vs diyerek mercedes E diyen arkadaşlarım belli ki benim gibi eski mercedes düşkünü ve kullanıcıları fakat ne yazık ki ya bu yeni E ye binmemiş yada yeni a6 ve 5 e bınmemiş ve bilgi sahibi değillerdir...
"HAYALLE YAŞAYANINDA YAŞAMAYANINDA ... "NAMIK KEMAL
size demişdim gidip binip sürüp arka kapıyı açıp içine oturdunuzmu aradaki farkı sizde anlıycaksınız diye.. aklın yolu bir büyük ihtimal idare ya audi diyicek yada volvo.. audi a6 biraz melez bir şey o biraz makamada geliyor şahsi kullanımada el veriyor.. ama şu seçdiğiniz araçlar içinde bana göre harbi makama gelicek araç volvo s80 dir zaten pek çok devlet kurumunda parti liderlerinin falan makam aracıdır.. en son devlet bahçelinin makam aracıydı s80 çok ilgiçdir ama en çok belediye başkanlarının altında görüyorum makam aracı olarak s80 i![]()
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
o sınıfta araç önden çeker olmaz mı?
niye, adam a6'yla 5.20'yle drift mi yapacak?
yoksa hafta sonları pistte mi turlayacak?
katılıyorum gerçekten talihsiz bi yorum olmuş.![]()
Konfor ve sorunsuzluk icin E220.
Biraz sportif ve akici cizgiler icin 520d.
ikisi birden olsun diyorsaniz yeni A6.
Volvo icin yorum yapamiyacagim,hic kullanmadim....
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)