Selamlar ,
Naçizane bir ricam olacak , topiği kirletmeyelim.
Neden bunu soyledim haddime değil belki ama , bir sorun vs olduğunda bir topiği okumaya başlıyorum tam soruna çözüm bulacak bir yerde iken topic oyle yerlere gitmişki ortada ne sorun kalmış ne birşey.
Mertcan selam abi ,
Eğer denemek istersen deneyelim (Ahmet üzerinden ulaşabilirsin bana yada pm ) , şu anda arabamda hiçbir sıkıntı kalmadı Allah çok şükür.
Bende Ecufast yazılım + Downpipe + Orta sustuucu iptali + K&N kutu içi filtre.
Biraz önce Özgürün jettası ile denedik , toplam 5-6 deneme yaptık.
1.ve 2. denemede 240 a kadar bastım 8-9 boy fark vardı aramızda.
3. denemede araba kendini korumaya aldı , yağ sıcaklığım 110 derece idi ve hızım 160 da araba resmen gaz pedalını ayağımdan attı ben tekrar basıyordum ama araba stock gibi gidiyordu ve özgür beni doğal olarak geçti.
Sonra arabayı soğutup 90 derecede yağ sıcaklığına gelince tekrar denedik yine aynı 8-9 boy farkla yine aynı şekilde devam ettim.
Özetle arabam şu anda tam istediğim gibi oldu.
Arabamdaki kesilme problemini Gürcel sayesinde bobin olduğu anladık ve missfire sebebi ile patırdama ve dip gazdaki kesiklikte kalmadı.
İlgilenen arkadaşlara duyrulur.
Birde burdaki yağ sıcaklığı ve koruma olayında herhalde fikri olan vardır , intercoolerla mı çözeceğiz.
1.4 TSI GTX28 Loading...
Abi daha önce yazılımlı halimle sana ancak yetişirim demiştin ben de o yüzden dedim, sadece ben de merak ediyorum aradaki fark nasıl , stock VTI ile denedik , şimdi onunla bu halimle de deneyeceğim ona göre bir karşılaştırma olur.
Benim amacım uçup kaçmak değil , yazılım olmuş mu olmamışı görmekti , gerçi özgürün arabası ile test ettik ama , isterseniz deneyebiliriz.
1.4 TSI GTX28 Loading...
ne içtiysen söylede herkes bilsin kafası baksana günlerce sürüyo ahahahahaha![]()
mertcan kardeşimde bak atarını yapıyo varsa denicek çıksın diyo ses yok kimseden bende soylüyorum denemek isteyene kapımız herzman açık ama altındaki renoyu rs sanan arkadaşlar içipde hayal görenlerle uğraşacak kadarda düşmedik.
Yaşadığınız sorun klasik oluyor tsi'lerde .... TSI konusu var forumda orda sorunuzun cevabı vardır eminim
Golf MKVII 1.6 Tdi
maşşallah araçlar çok iyi dosthane ortam çok güzel lakin vti süren arkadaşım dikkat ettimde sanki hep vites aralığında golf öne atlıyor gibi biraz daha iyileştirilebilir bence şahsi fikrimdir saygılarç.....
slm arkdaşlar denemerli yorumları sonun kadar okudum keyifle
bendede 1.4 tsi 140 hp jetta düz vites var stock yeni aldım vti ile gerçekten çok merak ediyodum çünkü bi çok yerde vti yi 170 lik gt ile kıyaslıyolardı geçen kayseride zh 181 ile vt 016 denerken bende götürdüm aracımı bu iki aracın deneme videosuda formda var gayette güzel giden araçlar ikisi ile de deneme fırsatım oldu stock olanla fark oluyo zh ise dolu bi araç onla ise gayet kafa gittik önüme çıkan olmadı tabiki biraz daha ankara kayseri gibi yerlerde turbo araçların atmosferik araçlara göre daha iyi gittiği hep söyleniyo atmosferik dolu araçların da ist. da nemli yerlerde daha iyi gittiği ama formlarda abartılacak kadar vti yer havada götürür gibi fanatikçe yaklaşmaya gerek yokherkese keyifli formlar
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)