denemeler yapıldı.
2. vites 60 da basıldıgında 200 civarlarına kadar 2-3 boy onde oldum. 200 den sonra yaklaşmaya başlamışlar ben farkedemedim. zaten dahada uzatamadık.
3. vites 90 da bastıgımızda burun farkı ile öndeydim.
arkadaşın vites atışı çok başarılı değildi, bende de basınç problemi vardı. çok sağlıklı denemeler olmadı malesef..
Izmire geldin gittin beni gormedin alacagin olsun mike![]()
izmire geldiğinden haberimiz olsaydı bende gelir cam car olurdum![]()
Golf GT'nin eşit speclerde astradan hızlı olduğuna inanıyorum varsın denensin![]()
Golf MKVII 1.6 Tdi
golf gt rocco ikilisine karsi bende astra gtc 180ligin onde olacagini dusunuyorum ozellikle yuksek hizda..
e39 528İ Arctic Silver & e90 325i Sparkling graphit metallic
Abi insignia sonucu normal senin 4 te ne iyidi ya aklima geldi:![]()
e39 528İ Arctic Silver & e90 325i Sparkling graphit metallic
ya aslında tam olarak kafamda bi fikir oluşmadı. çünkü dediğim gibi arkadaş vites atışlarda çok geri kaldı. ama ote yandan benim araç da özellikle 200 civarlarında çok isteksizdi. turbo ile manifoldu derme çatma tutturduk.
ben daha fazla gecerim diye düşünmüştüm ama özellikle 3. vites denememizde yan yana gittik..
Teknik verisini bilemiyorum abicim... Lakin f-e-yazılım'lı gt , f-e-h'li ep3ü geçiyordu
kardeşim golf gt manuel in maks. surati 220 km/sa.
orda yanlış yazılmış galiba. ordakiler test sonuçlarıda olabilir belki ama gerçekçi değil son sürat.
kendim görmedim ama daha once stok gtc ile deneme yapılmış. hatta videoları da var youtube da. yapanlarda burda yazan arkadaşlar. orda golf gt beyaz bir gtc yi geçiyor. tabi videolar aldatıcı olabilir.
bir de klişe bir laf olacak ama teknik verilere aldanmamak lazım.
basit bir örnek. golf gt dsg 0-100 7.6 sn. gt manuel 7.8 sn dir. ama 3. vitese atınca dsg değil manuel uzamaya başlar.
ama opel aerosunu göz ardı etmemek lazım. 200 den sonra ne yapacağı belli olmaz. 240 lık s2000 ın 244 maks surati varken 190 ps lik bertonenin 245 mak surati olması gibi..
Sonuç tahmin ettiğim gibi olmuş özellikle dsg nin payıda büyük ama son hızlarda opel geçicektir bizde 1.6 turbo insignia vardı 250km/h çok rahat çıkıyo araç...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)