videodaki gibiyse denemeye gerek yok. 1,6 fd6 160 dan sonra geçiyorsa 200 e kadar basmaya bile gerek yok. fd6 nın gidişi belli.
Printable View
videodaki gibiyse denemeye gerek yok. 1,6 fd6 160 dan sonra geçiyorsa 200 e kadar basmaya bile gerek yok. fd6 nın gidişi belli.
araç lpli lpg dolu artı linea 2 kişi hemen hemen 150 kg ek ağırlık farkı var,nasıl bir sonuç olabilirdi ki anlamadım.
yavuz videodaki benim araç değil linea clubden forumdaşım video bursada çekilmiş ve 3 adet video içinde civic in iyi gittiği videoyu koymuş arkadaş benim araçta lpg yok tamamen standart ve gideri daha iyi.
170 lik jetta tsi ı geçiyor belli bir yere kadar. gözümle gördüm denerlerken arkalarından izliodum.
o videodaki linea senin zannettim, ilker in aracı manuel 140 lık bence çok zevkli ve çekişmeli olur 200 e kadar ...benim type s le olan denemeyi biliyorsundur 170 e kadar 3 boy fln öndeyim ,ben lastikleri değişince 220 ye kadar deneyeceğiz ama bu sefer 2 de 60 dan basacağız ,o denemede 2 de 70 de bastık type s in devrine göre yani...
stock yazılımı atarım problem değil ama bende intercooler downpipe cutout ve filtre var. Stock Rs den hızlıyımdır yinede. İsterseniz denerim. Sizle problem olmaz sabaha kadar deneriz.
Ehliyetim olsaydı denerdik ama 220 ye kadar
anadolu yakası saat 17 den sonra bugün müsaitim deneyecek arkadaşlar ile deneme yapabiliriz
linea tjet stockmu ? stocksa ben daha yeni yazılım arttırdım bende bikaç hafta anadolu yakasında olacağım bendede tjet punto var istersen biz deneyelim ne dersin ?