User Tag List

Sayfa 4/5 İlkİlk ... 2345 SonSon
87 sonuçtan 58 ile 76 arası

Konu: yeni A serisi, yeni 1 serisi, yeni A3

McKrop - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Mercedesi yolda hic eklamdaki hali fenaaa. Bmwyi distan hic sevmedim ama arkadan cekis olmasi en buyuk artisi. Audi bence biraz sonuk kalmis. Kalitesi tartisilmaz tabi. Benim tercihim mercedes olurdu ama mercedes logosunu ben spor bi arabaya yakistiramiyorum.

Berkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    bugün arkadaşımla öyle fiyat bakınmak amaçlı has otoda baktım test ettim a180 122hplik olanını o gelen trim seslerinden sonra yargılıydım ama hoş ve geniş gayet araç tatmin edicide gidiyo vitesi silecek kolunun yerinde giriş paketinin bir üstünden sonraki paketlerde direksiyondan vitesli olarakda geliyo xenonsuz çıplak gibi duruyo koca far urban paket+cam tavan+xenonlu bir a180 122hp = 82-83 civarı a200 156hplik amg+xenon+camtavan 90-92 civarında geliyo metalik renk farkıda katarsak 95 e yaklaşıyor araç ve ayrıca estoril tonunda bir rengi var felaket yakışmış
    1881 - 193

rebel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    eski kalite artık hiç bir araçta yok malesef. eskisine biniyoruz sonra bide 2010'a.. arada dağlar kadar fark var. bütün firmalar sert plastik geri döndürelebilr malzemelerden,sac kalınlığını incelterek vs vs armutun sapı uzumun çöpü diyerekten parçalardan kısıyor. bu 3 aracı bilmiyorum fakat bi eski jenerasyon a3 olarak konuşursam a3 forumlarına bakarsanız ordaki birçok a3 cünün izalasyondan,plastık seslerınden,rüzgar sesinden,sunroof tıkırtılarından bahsettiğini görürsünüz. Bu her markada varmı ? evet var. bizim türk insanında merso ayrı bi yerdedir, bmw ayrı biyerde... bide volvo vardırki oda hep prestijle anılanlardan. binerken audi ve volvo gibi araçlardan çokkkkk çokk üst şeyler beklersınız o sanki uzay mekiğidir ama binildiğinde oha dedirttirecek işcilik hataları,kalite eksiklikleri bulabilirsiniz.bu tamamen psikolojik. premium araca binmemiş adam sorarsanız o adam evin salonunda oturuyomuş gibi rahat oldğunu ve çıt ses duymadığını anlatır. diğer bir taraftan 0 km a4 de binipte bu yol sesi alıyor,rüzgar sesi alıyor diyenide görebilrisniz. eee sorun kimde ??? bu adama ohaaa lan sen nasıl konuşuyon audiye bunu diyeni allah taş eder muhabbetine getirirseniz işin içinden çıkılmaz. vel hasıl kelam bu devirde bütün arabalar kalitesız en iyi fiyat/performansta hangi ise tasarım sizin için hangisiyse onu alın

CeM öZeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Direkt A3. Mercedes a serisi vasat kalitede. bmw 1 serisi çirkin ötesi çirkin...
    Vw Cc & Mk 5 Gti

Emir_b16a - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sınıf mercedesinde bmw ninde iddalı olduğu bi sınıf değil sadece audiye rakip olmak için üretilen bi sınıf

tasarım açısından a serisini tercih ederdim 450 si olurda tadından yenmez ama baz olursa alınmaz 1.6 turbosu çıkarmı bilemedim oda iş yapar

bmw 114 ü merak ediyorum 3 silindirli 120 hp olanı ama sadece uzaktan merak ediyorum

a3 ztn sınıfının en yüksek kaliteye sahip olan aracı ama malesef 7 tepe ve bilgi ünilerinin yakınında şahin gibi hissetmenize neden olucak (yine)

o yüzden 1. tercihim a serisi eğer çıkıcaksa 1.6 turbolusu
    yada a3 dizel
    sonrada 114 olurdu muhtemelen
    atın iyisine ''Doru'' yiğidin iyisine ''Deli'' derler.

HaKo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    gönül derki : 3kapı estoril blue m paket 1 serisi

mantık derki : a3 her türlü kalite konfor teknoloji ezer geçer...

a serisi güzel araç ama iç trim kalitesini çok eleştiriyorlar. a3 ün içinin kaliteli olacağına eminim. 1 serisini baya inceledim m paket güzel tatminkar.
    [I]
    CORVETTE C7 Z51 STINGRAY
    BMW X3 SDRIVE

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    A serisi için ben şöyle söyleyeyim ; sipariş vermiştim test etmeden , geçen gün arayıp test aracının geldiğini söylediler. Gittim , test ettim ve arabadan inince siparişimi iptal ediyorum dedim ve ettirdim.

İç malzeme kalitesi gerçekten kötü , içeri çok yol sesi alıyor , sürüş poziyonu çok kötü...

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    bu premium sınıf markalar satış kaygısı yüzünden normalde girmemeleri gereken halk sınıfı segmentlere giriyorlar bir yandan premium marka kalitesinden ödün vermemeye çalışırken bir yandan halk işi araba üretmek nasıl bir çelişkidir.. ya premiumluğundan ödün vericenki ucuza araç malede bilesin yada kaliteli araç üreticen premium sınıfa yakışan ama o halk işi segmenttede astronomik fiyatlara satıcan.. bu işde tek başarılı audi olmuşdur nedenide arkasında halk işi araç üretmekde uzman lider bir vw var..
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

ALPER-VNS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    1 serisi iğrenç, a3 de audi markasından tiksindiğim için almam.. merso kalıyo sadece geriye ki gayet de başarılı olmuş bence

Alıntı FATİH Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    anlatılanlara bakılırsa 97'den de eskidir.

audi işçilik ve malzeme olarak rolls royce ve bentley gibi ultra premium araçlardan sonra gelir. bmw ve mercedes, işçilik ve malzeme kalitesi bayrağını 3-5 sene önce audi'ye devrettiler. iki kelimeyle audi'ler çok tok ve taş gibiler.

son zamanlarda bmw ve mercedes'lerde gördüklerime inanamıyorum.
    valla ben de audide gördükler,me iinanamıyorum 2004 a3 te bütün tuşlar silinmiş vs bmw bu kadar kalitesiz değil benim arabam da 2004 en ufak bi silinme vs yok.. trimlerdeki soyulmalar da audi de bmw ye oranla x2

rebel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    o soyulma tamamen kullancı ıle alakalı. bıızm aracta en ufak soyulma yok mesela. ama gecen aylarda 3 ay bmw baktım arkadas hepsınde soyulma var (e46) vw serisinde iç tirimler de soyulma olur , döşeme atar ama tuşlarda silinme zor olur hocam

bilalMW - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Gönül F20 1 serisi der lakin her yerde var gibi bişey oldu elitliği kalmadı. Ben A Klasse derim hem çok marjinal bir yapısı var hemde teknik açıdan bir eksiği yok F20'den. Birde A'da dizeller 1.8 ltden başlar.

çizgilere bakarmısın arkıdış
    Ex Automobile Service Advisor - New Truck Service Area Manager

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı bilalMW Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Gönül F20 1 serisi der lakin her yerde var gibi bişey oldu elitliği kalmadı. Ben A Klasse derim hem çok marjinal bir yapısı var hemde teknik açıdan bir eksiği yok F20'den. Birde A'da dizeller 1.8 ltden başlar.
    A180 CDI - 1.5 dCi 109ps

1.8 dizeller 2014 de gelecekmiş muhtemelen

bilalMW - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı baretta Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    A180 CDI - 1.5 dCi 109ps

1.8 dizeller 2014 de gelecekmiş muhtemelen
    dipnot için teşekkürler 1.5 dCi nin geleceğini biliyordum lakin direk satışa K9K ile sunulduğunu bilmiyordum.
    Ex Automobile Service Advisor - New Truck Service Area Manager

arfy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    anılla birbirimizi yedik Aclass için ... alma dedim alcam dedi alma dedim alcam dedi ... gitti test etti iptal ettirdi .. bu denli olucağını bende düşünmüyordum sadece bmw alsın istiyordum kendimce

1.5 reno motorlu ve plastik kalitesi olarak eğer videodaki kadar vasat ise almak büyük sacmalık olur ... gerçekten o denli kötüyse çin malı gibi video

ALPER-VNS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı rebel Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    o soyulma tamamen kullancı ıle alakalı. bıızm aracta en ufak soyulma yok mesela. ama gecen aylarda 3 ay bmw baktım arkadas hepsınde soyulma var (e46) vw serisinde iç tirimler de soyulma olur , döşeme atar ama tuşlarda silinme zor olur hocam
    99 2000 modellerde e46nın tuşlarının %80i siliktir direksyonda (3kol olanlar).. ama bmw farkeder bunu direksyonu değiştirir sorun çözülür.. e46 yı baya iyi tanırım ayıptır söylemesi.. a3 aynı teyp, aynı 4lü tuşunu yıllar geçer ama hala değiştirmez pul pul dökülür sonra

Berkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı Emir_b16a Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sınıf mercedesinde bmw ninde iddalı olduğu bi sınıf değil sadece audiye rakip olmak için üretilen bi sınıf

tasarım açısından a serisini tercih ederdim 450 si olurda tadından yenmez ama baz olursa alınmaz 1.6 turbosu çıkarmı bilemedim oda iş yapar

bmw 114 ü merak ediyorum 3 silindirli 120 hp olanı ama sadece uzaktan merak ediyorum

a3 ztn sınıfının en yüksek kaliteye sahip olan aracı ama malesef 7 tepe ve bilgi ünilerinin yakınında şahin gibi hissetmenize neden olucak (yine)

o yüzden 1. tercihim a serisi eğer çıkıcaksa 1.6 turbolusu
    yada a3 dizel
    sonrada 114 olurdu muhtemelen
    a serisi 1.6T zaten 180 i 1.6 122 a200 1.6 156 hp lik mevcut

Alıntı bilalMW Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

çizgilere bakarmısın arkıdış
    amg paketi bu ciddende hoş duruyo ama bu araç a200 olunca fiyatta 90 bin tlcik oluyo
    1881 - 193

onurgoyunc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı HaKo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    gönül derki : 3kapı estoril blue m paket 1 serisi

mantık derki : a3 her türlü kalite konfor teknoloji ezer geçer...

a serisi güzel araç ama iç trim kalitesini çok eleştiriyorlar. a3 ün içinin kaliteli olacağına eminim. 1 serisini baya inceledim m paket güzel tatminkar.
    benim gönülde aynısını söyledi ama oluşabilecek fiyattan sonra vazgeçti

arkadaşım a serisi diye tutturmuş durumda. test ettik ben beğenmedim. malzeme kalitesi düşük, aşırı derece kasvetli bir araba. a180in gidişi idare eder. belki a180 dizelde amg paket şansın olursa düşünülebilinir. Mercedes'in arabadan beklentisi büyük. Sene sonuna kadar 800, önümüzde ki senede 8000 adet satış beklentileri var

TayfunS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    A serisinin tipi süper geliyodu ve seviyodum da, bindim mi hayır. Ama yorumlara göre kötü.

Şıklarda yok ama golf7 de düşünülebilir. dsg tdi

Eworen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    1 serisin ve A serisinin dizellerinde otm vites secenegi yok

A3 ise aksine kusursuz stronic sanzimanla sunuluyor

A3 un karsisinda hic ama hic sanslari yok

1.6 TDI Stronic mukemmeldir..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)