erkeklerin hamile kaldığı gün 1.6 cliolar 106larla yürüyecek...
evet arkadasım oleydı.benım kımseye yalan borcum yok.nedır bu yanı araba sonucta arkdasım bunlar gecmek gecılmek sızlere nıe bukadar cok koyuyo.nevar yanı gecemezmıyım.ıster 106 gelsın ıster honda cıvıc vtec.herıkısıylede trafıkte kapısırım ve altta kalmam.ama sonucta ben gocunmam yanı sızın gıbı.artık bu clıo 106 konusuda kapansın.bısey soledık azımıza ettınız.ayıp ayıp.ne yanı 106 yaptınız ferrarı ne 106 ımıs be.vay anasını
Valla sen yanlış anlama ama 106 nın arkasında gidebiliyosan sana clio rs hediye etmek lazım sana bir şey anlatyım bunu herkezde biliyo senin araban 1,6 110 hp cilio rs 2,0 173 olarak biliyorum şimdi ii bak clio rste filtre kiti egsoz var 106 gti da aynı şekilde bu araclar 106 gti 1 boy ayırmasıyla bittiği gördüm kafa kafaya gidenini gördüm benim cok bu işleri kovalamışlığım gc8 3 106 gti 1 306 gti vti ım civic si ım dahi oldu daha neler var boş muhabbete gerek yok sitede videolar bölümüne gir clio rs full yüklü 160 gti da yüklü eşit şartlarda 106 gti iki kişi kapısında tamponunda gidiyo clio 2 kişi olduğunda ise 106 gti yürüyo ve uzaklaşıyo bu işler sen mantık yapıyosun 10 hp ver stock larında diyosun 3 boy olsa diyosun ben zannetmiyorum senin 106 gti la yürüdüğünü sen biliyomusun 106 gti stock sanzumanı nasıl ve 106 gti yere hp gücünü vtilardan ve bir çok arabadan daha ii aktardığını bence hayal kurma sat 106 gti al fanatiklik yapmıyorum yiğidi öldür hakkını ver demişler lütfen yazdıklarınızda bilgili olun arkadaşlar...
http://videos.streetfire.net/video/C...GTi_173391.htm
Bi baksana yürüdüğün 106 gti benziyomusetupları ii oku tamam yürüyen bi clio var ama oda RS 2,0 173 hp bilenler düzeltsin ben 173 diye biliyorum
Not 106 gti yüklü deme çünkü RS de O derecede Yüklü
bencede zorlamaya gerek yok bende bu gerçekten hoşlanmasamda 106 gti iyi gidiyor..
karşılaştırmaya gelince passat clio yu geçer ancak, 106 gti 400 de rahat alcaktır passatı aşağı..![]()
hatta bu 1.8t nin uygulandığı passat altı segment araçlardan 150 bg lik olanları bile stock olduğu takdir de 400m de geçer gibi geliyor bana..
It's not the size of the dog in the fight, but the size of the fight in the dog..
4 tane 106 gti sahibi oldum hepsindede beyin egzost filitre headers vardı başkada bişi satılmıodu o aralarama yinede passat tan 5 tane 106 çıkar kanaatindeyim
![]()
sen nıe bukadar ateslendın anlamsı degılım.ben yalan solemıyorum yasadıklarımı yazıorum.baska zman oldumu 106 var 106 var oluyo.ben daha oncekı konusmalarımdada belırtmısımdır.106 nın durumunu bılmıorum belkı ıyıdır belkı kotudur.ama sana sunu solıyım.3.vitesın sonuna kadar stock 106 larla gıdıorum.3 ten sora ayırıo aama uzayıpta gozumun gormuyecegı yerlerede gıtmıo.bende 106 ya bındım kullandım.clıodan ustun bır arac.ama abartılacak kadar ustun degıl.bence 106 nın yenı kasa clıo rs lerle denemesı lazım(182)ozman durum ne olur cok merak edıyorum.ben arabamı oyle haldır huldur suren bırı degılım.benım kafa kafaya gıttıgım 106 lar bıtıkse benım sucum dııl.bende bılıyorum emrak etme 106 ların nasıl oldgunu.saygılar
clio sport 172 liği bi kenara koyup öle tartışmak lazım bence eğer commercial reklamını seyreden varsa ne demek istediğimi anlar![]()
ne reklamı bu merak ettim ?
"Hiçbir ülke yoktur ki, kendi içerisinde bizim kadar hain yetiştirebilsin.."
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)