User Tag List

Sayfa 3/4 İlkİlk 1234 SonSon
71 sonuçtan 39 ile 57 arası

Konu: passat1.8t-clio

Tayfun-E30 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    erkeklerin hamile kaldığı gün 1.6 cliolar 106larla yürüyecek...

iceman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Tayfun-E30 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bir tane hamile kalan erkek var gazetede okudum.yani clionun hala şansı var

SİNANN007 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı rs_okan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    106 gti sahiğleri lütfen kızmasın bana.106 cok sevdıgım bır arac hatta kendı clıomu almadan once baya bı ugrasmıstım 106 almak ıcın nasıp olmamıstı.ben clio ıle 106 arasında ole acayıp bır fark goremıorum.2-3 kez deneme sansımda oldu 2.vitesın sonuna kadar onde gıtıgım oldu 3.vıteste ayırıo 106 ama arada ole aman amanda fark olmuyo yanı.kopup gıtmıo.lutfen kımse yanlıs anlamasın bu soledıklerımı yanı
    2. vitesın sonuna kadar mı 106 yı kullanan arkadasın durumu nasıl dı yanı araba kaldırmayı becerebılme yönunden

ahmetbaha-drs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)

Red face

Alıntı iceman Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bir tane hamile kalan erkek var gazetede okudum.yani clionun hala şansı var
    Ama o da tam olarak erkek degilmis,sonradan swap yapmıslar bu durumda bu is zor.
    V40 Cross Country T4
    Megane GT-Line
    Range Sport SDV6
    A8 4.2 TDI Quattro
    VW Passat Variant TSI

rs_okan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SİNANN007 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    2. vitesın sonuna kadar mı 106 yı kullanan arkadasın durumu nasıl dı yanı araba kaldırmayı becerebılme yönunden
    evet arkadasım oleydı.benım kımseye yalan borcum yok.nedır bu yanı araba sonucta arkdasım bunlar gecmek gecılmek sızlere nıe bukadar cok koyuyo.nevar yanı gecemezmıyım.ıster 106 gelsın ıster honda cıvıc vtec.herıkısıylede trafıkte kapısırım ve altta kalmam.ama sonucta ben gocunmam yanı sızın gıbı.artık bu clıo 106 konusuda kapansın.bısey soledık azımıza ettınız.ayıp ayıp.ne yanı 106 yaptınız ferrarı ne 106 ımıs be.vay anasını

yancı
    Misafir
    evet arkadasım oleydı.benım kımseye yalan borcum yok.nedır bu yanı araba sonucta arkdasım bunlar gecmek gecılmek sızlere nıe bukadar cok koyuyo.nevar yanı gecemezmıyım.ıster 106 gelsın ıster honda cıvıc vtec.herıkısıylede trafıkte kapısırım ve altta kalmam.ama sonucta ben gocunmam yanı sızın gıbı.artık bu clıo 106 konusuda kapansın.bısey soledık azımıza ettınız.ayıp ayıp.ne yanı 106 yaptınız ferrarı ne 106 ımıs be.vay anasını

katılıyorum .. ki zaten zamanında az sürmedik bu 106 gti ı

H22Power - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    passat 1-73km 2-105km 3-167km 4-207km 5-cigerine göre muhtemel 260

tolgaR
    Misafir
    ben zaten asla kucumsemıyorum 106 yı kesınlıkle clıodan ustun performans olarak.ama benım gordugum stock aracalarda arada muazzam bır ucurum ok onu dıorum.anlatınlara bakılırsa 106 cok cok ustun gıbı konusuluo.clıo 1.6 ya atmosferık olarak arkadaslar cok nadır heralde.bu yuzden 106 populer.umarım paramız olurda uygularız bıseyler.bence clıo en azından benım arabam ıcın konusyorum 106 lar karsısında okadarda ezıldıgını gormedım.ben kendımı buyuk gormek ıcın solemıorum.belkıde benım denedıgım 106 lar patlaktı yanı bılemıorum.
    Valla sen yanlış anlama ama 106 nın arkasında gidebiliyosan sana clio rs hediye etmek lazım sana bir şey anlatyım bunu herkezde biliyo senin araban 1,6 110 hp cilio rs 2,0 173 olarak biliyorum şimdi ii bak clio rste filtre kiti egsoz var 106 gti da aynı şekilde bu araclar 106 gti 1 boy ayırmasıyla bittiği gördüm kafa kafaya gidenini gördüm benim cok bu işleri kovalamışlığım gc8 3 106 gti 1 306 gti vti ım civic si ım dahi oldu daha neler var boş muhabbete gerek yok sitede videolar bölümüne gir clio rs full yüklü 160 gti da yüklü eşit şartlarda 106 gti iki kişi kapısında tamponunda gidiyo clio 2 kişi olduğunda ise 106 gti yürüyo ve uzaklaşıyo bu işler sen mantık yapıyosun 10 hp ver stock larında diyosun 3 boy olsa diyosun ben zannetmiyorum senin 106 gti la yürüdüğünü sen biliyomusun 106 gti stock sanzumanı nasıl ve 106 gti yere hp gücünü vtilardan ve bir çok arabadan daha ii aktardığını bence hayal kurma sat 106 gti al fanatiklik yapmıyorum yiğidi öldür hakkını ver demişler lütfen yazdıklarınızda bilgili olun arkadaşlar...

Safak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Tayfun-E30 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

doğru bir tanı...

tolgaR
    Misafir
    http://videos.streetfire.net/video/C...GTi_173391.htm

Bi baksana yürüdüğün 106 gti benziyomu setupları ii oku tamam yürüyen bi clio var ama oda RS 2,0 173 hp bilenler düzeltsin ben 173 diye biliyorum

Not 106 gti yüklü deme çünkü RS de O derecede Yüklü

kobeanil11 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bencede zorlamaya gerek yok bende bu gerçekten hoşlanmasamda 106 gti iyi gidiyor..

karşılaştırmaya gelince passat clio yu geçer ancak, 106 gti 400 de rahat alcaktır passatı aşağı..
    hatta bu 1.8t nin uygulandığı passat altı segment araçlardan 150 bg lik olanları bile stock olduğu takdir de 400m de geçer gibi geliyor bana..
    It's not the size of the dog in the fight, but the size of the fight in the dog..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arabanı tanımıyorsun bence

tool - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı PASSATURBO1 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arabanı tanımıyorsun bence
    standart halde 106gti ile drag yaptin mi?
    bende 106gti varken yaptim, passat kayboldu...
    Experience is what you get when you don't get what you want.

Eray Yümsel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    o hala kendini standart sanıyo
    Viraja Gİrdiğinde Korkmuyorsan, Yavaşsın Demektir. ///M
    Dr. Ecu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    4 tane 106 gti sahibi oldum hepsindede beyin egzost filitre headers vardı başkada bişi satılmıodu o aralar ama yinede passat tan 5 tane 106 çıkar kanaatindeyim

rs_okan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı tolgaR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Valla sen yanlış anlama ama 106 nın arkasında gidebiliyosan sana clio rs hediye etmek lazım sana bir şey anlatyım bunu herkezde biliyo senin araban 1,6 110 hp cilio rs 2,0 173 olarak biliyorum şimdi ii bak clio rste filtre kiti egsoz var 106 gti da aynı şekilde bu araclar 106 gti 1 boy ayırmasıyla bittiği gördüm kafa kafaya gidenini gördüm benim cok bu işleri kovalamışlığım gc8 3 106 gti 1 306 gti vti ım civic si ım dahi oldu daha neler var boş muhabbete gerek yok sitede videolar bölümüne gir clio rs full yüklü 160 gti da yüklü eşit şartlarda 106 gti iki kişi kapısında tamponunda gidiyo clio 2 kişi olduğunda ise 106 gti yürüyo ve uzaklaşıyo bu işler sen mantık yapıyosun 10 hp ver stock larında diyosun 3 boy olsa diyosun ben zannetmiyorum senin 106 gti la yürüdüğünü sen biliyomusun 106 gti stock sanzumanı nasıl ve 106 gti yere hp gücünü vtilardan ve bir çok arabadan daha ii aktardığını bence hayal kurma sat 106 gti al fanatiklik yapmıyorum yiğidi öldür hakkını ver demişler lütfen yazdıklarınızda bilgili olun arkadaşlar...
    sen nıe bukadar ateslendın anlamsı degılım.ben yalan solemıyorum yasadıklarımı yazıorum.baska zman oldumu 106 var 106 var oluyo.ben daha oncekı konusmalarımdada belırtmısımdır.106 nın durumunu bılmıorum belkı ıyıdır belkı kotudur.ama sana sunu solıyım.3.vitesın sonuna kadar stock 106 larla gıdıorum.3 ten sora ayırıo aama uzayıpta gozumun gormuyecegı yerlerede gıtmıo.bende 106 ya bındım kullandım.clıodan ustun bır arac.ama abartılacak kadar ustun degıl.bence 106 nın yenı kasa clıo rs lerle denemesı lazım(182)ozman durum ne olur cok merak edıyorum.ben arabamı oyle haldır huldur suren bırı degılım.benım kafa kafaya gıttıgım 106 lar bıtıkse benım sucum dııl.bende bılıyorum emrak etme 106 ların nasıl oldgunu.saygılar

tool - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı PASSATURBO1 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    4 tane 106 gti sahibi oldum hepsindede beyin egzost filitre headers vardı başkada bişi satılmıodu o aralar ama yinede passat tan 5 tane 106 çıkar kanaatindeyim
    konfor olarak evet
    Experience is what you get when you don't get what you want.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    clio sport 172 liği bi kenara koyup öle tartışmak lazım bence eğer commercial reklamını seyreden varsa ne demek istediğimi anlar

Vtec-SEDAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ne reklamı bu merak ettim ?
    "Hiçbir ülke yoktur ki, kendi içerisinde bizim kadar hain yetiştirebilsin.."

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)