User Tag List

Sayfa 4/4 İlkİlk ... 234
71 sonuçtan 58 ile 71 arası

Konu: passat1.8t-clio

Göki,ZD - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    106 ya bu yüzden hastayım her bityeniğin altından çıkıyor

karşılaştırılmadığı marka model araç kalmadı bigün dayanamadım ve farklı bir sitede yalan değil 40'ın üstünde araç ile karşılaştırılmış dayanamadım 106gti&ferrari F1 die açtım.

passatlı arkadaşlar kusura bakmasında en yakın zaman örneği idim 1 sene boyunca deli gibi denicek araba aradım nerdeydi bu passatlar nerde drag orda bitiyordum(hoş deneme tenezzülünd ebile bulunmazdım) soruyorum nerde bu devlet nerde bu passatlar boş boş boş kusura bakmayın.
    Alıntı B.Aktepe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Para harcayan geçer, dua ile anca maneviyatınız güçlenir, aracınız güçlenmez.

iynn-RS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ne yaparsan yap herkes aklındakını okuyor.

deneyınde bakalım artık konu cok uzadı.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı rs_okan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sen nıe bukadar ateslendın anlamsı degılım.ben yalan solemıyorum yasadıklarımı yazıorum.baska zman oldumu 106 var 106 var oluyo.ben daha oncekı konusmalarımdada belırtmısımdır.106 nın durumunu bılmıorum belkı ıyıdır belkı kotudur.ama sana sunu solıyım.3.vitesın sonuna kadar stock 106 larla gıdıorum.3 ten sora ayırıo aama uzayıpta gozumun gormuyecegı yerlerede gıtmıo.bende 106 ya bındım kullandım.clıodan ustun bır arac.ama abartılacak kadar ustun degıl.bence 106 nın yenı kasa clıo rs lerle denemesı lazım(182)ozman durum ne olur cok merak edıyorum.ben arabamı oyle haldır huldur suren bırı degılım.benım kafa kafaya gıttıgım 106 lar bıtıkse benım sucum dııl.bende bılıyorum emrak etme 106 ların nasıl oldgunu.saygılar
    Bence 106 gtı,1.6 sport ile karşılaştırabilcek bir araba değil,
    14:60 kısa şanz.,yazılım,ekzoz,cai li 2001 temiz ve bakımlı 106 ımdan bir kaç tecrübem oldu. clio sport ile yürüdüm komple ekzoz,superchips,colombo egzantirikli,+ 50 hp nos..2 roll de 3 ün yarısından sonra basmaya değmeğecek kadar boy farkı oluşuyor ancak clio +50 hp nos bastğında anca 4 e kadar 1 boydan biraz fazla takip ediyor,
    aynı speclerde stock clio rs ile yürüdüğümde. roll,drag 2.3 boy civarı geçebilmekteydi 106.

H22Power - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    passat sahibleri adına konuşuorum 106 gti lar bizle muhattap olmuo muş güldük... acaba onlarla muhattap olan varmı 1.6 yı aştık 2.0 atmosferik le deniyoruz stroker kit tak öle gel hahahahahha

H22Power - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    şaka şaka kimse alınmasın herkesin arabası kendine göre güzel kendine göre hızlı allah kaza bela vermesin önemli olan bu gerisi boş o geçmiş bu geçmiş sorun diil gönüller kalpler bir olsun dostluklar arkadaşlıklar bakii olsun

Fır@t - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    konu passat & clio sport drag oldugunda pıst 400 mt altına celkılır ıse keyıflı bı clıo sport gecebılır ama uzunda hıc sansı yok
    106'yı hıc karıstırmayalım bence zamanın da kendını ozellıkle drag konusunda kanıtlamıs basarısı tescıllenmıs bı urun.%70'ı apachı tayfasının elıne dusdugunden bılınmeze dogru gıdıyo.Fakat hala cok ıyı yuruyen 106 Gtı'lar da mevcut ve bu gruba 1.8 passat'cıların satasmamasını onemle tavsıye ederım hem uzun hem de kısada
    '' Menfaatlerinin esiri olanlar, Şereflerini hiçe sayarlar ''

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı PASSATURBO1 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    passat sahibleri adına konuşuorum 106 gti lar bizle muhattap olmuo muş güldük... acaba onlarla muhattap olan varmı 1.6 yı aştık 2.0 atmosferik le deniyoruz stroker kit tak öle gel hahahahahha
    sen alpinstar'da olan arkadaşsın her halde doğrumuyum? heyecanlı bi arkadaşsın sen takılmana devam et

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Fır@t Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    konu passat & clio sport drag oldugunda pıst 400 mt altına celkılır ıse keyıflı bı clıo sport gecebılır ama uzunda hıc sansı yok
    106'yı hıc karıstırmayalım bence zamanın da kendını ozellıkle drag konusunda kanıtlamıs basarısı tescıllenmıs bı urun.%70'ı apachı tayfasının elıne dusdugunden bılınmeze dogru gıdıyo.Fakat hala cok ıyı yuruyen 106 Gtı'lar da mevcut ve bu gruba 1.8 passat'cıların satasmamasını onemle tavsıye ederım hem uzun hem de kısada
    90'ı desek

Fır@t - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı göki Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    90'ı desek
    cok saglıklı bı yoklama almamısdım sorry
    80 yapalım ortası olsun
    '' Menfaatlerinin esiri olanlar, Şereflerini hiçe sayarlar ''

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Fır@t Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    cok saglıklı bı yoklama almamısdım sorry
    80 yapalım ortası olsun

senimi kırıcam

Kaaner - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bendede 1,2 palio go var ama 16 valf olanlarından 8 değil yani var denedik clio 1,6 sport vardı sonraa 106 gti vardı bide rs vardı 2 te bastığım gibi öndeyim 3 dedinmi zaten yok oluyorum....Ya gökhan ne hallere düştük 1,6 clio 106 gti ikiside 1,6 ya o bakımdan bu drumlar oluşuyo zaten 106 gti gecmiyene kız vermiyolar ben sahit oldum ne araban var dediler arkadaşa 1,6 şahinim var dedi 106 gti la 2 de 50 de basıp geçmessen kızı alamassın dediler puhahaha

Tam cıkarken de not olarak sölediler kafa kafaya giderseniz kabulum değildir en az 2 boy geciçeksin dediler ..........

kobeanil11 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı PASSATURBO1 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arabanı tanımıyorsun bence
    ben kendiminkinden bahsetmiyordum ki
    It's not the size of the dog in the fight, but the size of the fight in the dog..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kaang6 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bendede 1,2 palio go var ama 16 valf olanlarından 8 değil yani var denedik clio 1,6 sport vardı sonraa 106 gti vardı bide rs vardı 2 te bastığım gibi öndeyim 3 dedinmi zaten yok oluyorum....Ya gökhan ne hallere düştük 1,6 clio 106 gti ikiside 1,6 ya o bakımdan bu drumlar oluşuyo zaten 106 gti gecmiyene kız vermiyolar ben sahit oldum ne araban var dediler arkadaşa 1,6 şahinim var dedi 106 gti la 2 de 50 de basıp geçmessen kızı alamassın dediler puhahaha

Tam cıkarken de not olarak sölediler kafa kafaya giderseniz kabulum değildir en az 2 boy geciçeksin dediler ..........
    hayatında ettiğin en ii laf oldu bu puahahahahah

turbonetics1
    Misafir
    passat clioyu yerrr

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)