turbo motor spool etmeye başladığı yerden düşmeye başladığı noktaya kadar maksimum torku verdiği için daha iyi performans verecektir. Özellikle hızlar yükseldikçe rüzgar direnci yüzünden tork daha fazla avantaj sağlayacaktır. Düşük hızlarda belki kafa kafaya olur ama hız arttıkça turbo öne çıkar.
IN BOOST WE TRUST
alper tork eğrileri şekil olarak birbirine çok benzer diyorum ama.
sen turbo motorun daha uzun süre torku üstte tutacağını soyluyorsun.
yani turbo motorda tork daha duz bir şekilde davam edebilir diyorsun.
ama benim sorduğum soruda oyle bişey yok.
sorunun limitleri içinde kalıp yorumlanırsa daha sağlıklı cevaplar çıkar diye düşünüyorum. sonuçta bu araçlar hayali.
Özgür senin dediğinin mantığı yok abi. Öyle bir tork verebilecek atmosferik otto motor yok. Adı üstünde tork eğrisi.
IN BOOST WE TRUST
tork düzlüğü olan atmo motor olmayabilir kabul de
her turbo motorum torku düz devam mı ediyor.ben zaten düzlük var demiyorum,
tam tersi düzlük yok iki motorda da diyorum.
düzgün bir şekilde artış gösterip, düzgün bir şekilde düşen bir eğri hayal edelim ikisi içinde. benzer eğriler
yüksek hızlarda her zaman torku yüksek olan önde olacaktır. Rüzgar direncine ve daha küçük dişliyi çevirebilmek için motora daha çok tork gereklidir.
IN BOOST WE TRUST
Edittttttttt
''Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya, cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur." Mustafa Kemal ATATÜRK
"sözün özü" kısmını kaldirabilir misin?
hatta tamamını kaldırırsan sevinirim![]()
hp hız sağlar,tork yarış kazandırır![]()
99' ZN 106 GTİ
14' SC İBİZA CUPRA
94' MAM 106 XSİ (TU5 SWAP)
16' FK2 TYPE-R
mesela roll yapılsa olay şöyle gelişir : 60 tan ikisi basar kırmızı öne atlar hemen ve bu iki aracın son süratlerine yaklaşana kadar fark açılmaya devam eder ve top speed e yaklaşıldığında aradaki fark azalmaya başlar ve top speed de gidildiği sürece mavi geçebilir bile bu arada hacimleri de önemli tabi ( örneğin kırmızı 2.0 mavi 2.5 gibiyse mavi farkı daha çabuk kapatabilir)
ne dersiniz öyle olabilir mi??
Şimdi öncelikle sadece varsayım yapılabilir.
Diyelimki atmonı olan 2–2.5 cvp arası ve bunu yaklaşık 7000 devir çevirerek verebiliyor.
Diğeri ise 2000 cc dizel ama ancak 5000 devir çeviriyor.
2 aracın şanzıman oranları aynı olamaz. Dizelinki daha uzundur. Bu ilk fark. Ha illaki aynı şanzımansa aynının hiçbir şansı yok.
Sonra aynılar asla lineer sağalım vermez. Peak atar geri gelir. Peak atana kadarda baya tırmanan bir eğrisi vardır
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)