BP nin bu kadar kaliteli yakıt verdiğini hiç duymamıştım, ben genelde maslak opetten alıyorum benzini şu zamana kadar sıkıntı yaşamadım
BP-shell diye genellemek yanlış olur önemli olan istasyon. Evime 500 mt mesafede 3 benzinci olmasına rağmen ben 2-3 km uzaktaki BP'nin kendi işletmesinden alıyorum kesinlikle fark var
dolapdere shell , maslak opet , parseller türksan aygaz lpg , çobançeşme opet benim sürekli denediğim yerler yani günde 150 km yapıyorum rahat ve diğer firmalarla bu noktaların arasında çok ciddi farklar gördüm tabiki olumlu yönde bu noktalardan almanızı tasiye ederim .
beykent full filan sakın uğramayın![]()
markadan daha çok istasyon önemli bencede ,,ben opet 97 kullanıyorum hep aynı benzinlik nerdeyse hep aynı pompa![]()
shell-bp başı çeker bence ,ardından opet gelir.
Hangi bp den alırsam alayım çekiş azaldı, avans yaptı benim çocuk. ama mecbur alıyordum %10 iskontom vardı şirket üzerinden.
Sonra taşıtmatik kartını iptal ettirdikten sonra bp ye wc için bile girmedim. shell e tekrar başladıktan sonra araba yeniden doğdu resmen.. Dağın başında kalmadığım sürece BP ile işim olmaz.
Yok niye yanlış anliymBana o zaman yazılımı yapan arkadaş ki forumdaki herkes kendisini tanır işinin uzmanıdır demiştiki arabalarda farklı farklı programlar var benzin kalitesine göre araba ayrı güçlerde çalışıyor.Eğer kötü kalitede bi benzin kullanılıyorsa araç kendini korumaya alır.
Bu durumda araç 19 BG bile düşebiliyormuş bunu ben değil dyno verileri söylüyor.
Dediklerim harfiyyen doğru.Hiç şüpheniz olmasın.
Etiler girisindeki BP den aliyorum benzini ama mazotu shell GTL aliyorum
I sold the BMW because I wanted something sporty and fun to drive like the STI, yet be more comfortable and practical. The John Cooper Works Mini was the best of both words
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)