şu güne kadar hiç bp den yakıt almadımmecbur kalmadığım sürece shell dışında biyerden almıyorum yakıt
peki başakşehir hakkında bilgisi olan varmı 2 tane shell 1 petrol var burda.Bugüne kadar hep aynı shell den aldığım için performansı hakkında karşılaştırma yapamıycam.Ama e5 üzeri alturun arkasındaki bp vasat ötesi..Başakşehirde tavsiyesi olan varmı? Bariz bir fark oluyorsa e5 üzerindeki istasyonlarda olur tabi.Yenibosna-bahçelievler vs..
benzini shell den aklı kelden alıcaksın diye de bi atasözümüz var mecbur kaldıgım sürece shellden başka opeti kullanıyorum orasıda iyi bence.
Pskopat duruşa bak konu umrumda değil
Golf MKVII 1.6 Tdi
devamlı shell kullanıyorum evimden uzak olan shell istasyonuna gidiyorum mecbur kalmadıkça almam başka yerden
Shell den memnunum lakın türkiye petrollerinin yakıtıda cok iyi kullanan oldu mu bilmiyorum lakin tavsiye ederim.
Birgün Ölürsem Tabutumu 4kişi Taşıyacak Yaa. Öndekiler 1.60 Boylarında, Arkadakiler 1.90boylarında Olsun. Maksat Ön Biraz Basık Dursun
shellden eski aracıma lpg alıyordum rölantide titreme yapıyordu.. fullden lpg alınca egzoz ışığı yakıyordu.. aygaz katkılı lpg harareti 95-96 civarlarına çıkartıyordu.. bende po yada total den alıyordum genelde..
şimdiki aracıma moil den aldım hep dizeli geçen shell gtl deniyim dedim ne sesinde bir değişme ne çekişte bir değime oldu.. hatta daha az km gitti diyebilirim..
MCT 106
'11 GP evo dizel ===>
'02 Corsa C GSI 1.8===>
ben açıkçası değil istasyonlar markalar arasındaki farkı kullanıcının arabayı sürerken anlayabileceğini düşünmüyorum. belli bir standart var sonuç olarak.
Never give up,
Never back down!
Shell diyorum ve hatta senelerdirde selamicesme shell diyorum motosiklettede eski arabamda da bu arabamdada dusunmeden benzin aldigim tek yer ve hic bir memnuniyetsizlik yasamadim.
Kesinlikle BP 97
Call for prayer
http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
Instagram hesabımız
miniksracing - humidorturkiye
yahu bi ben mi fark edemiyorum su olayiuzun zmndir benzin almadim tr den dizel arac oldugu icin lakin. nerden alirsam aliyim araba hem ayni km gitti hemde bi fark olmadi
moil kullaniyorum incirli shell degistiginden beri.. hicbir sikinti yok..
- K -
________
Dr.Ecu
ben %80 opetten alıyorum tek benzinlikten. kalanı da shell'den onuda tek bir yerden. aracı aldığımdam beri 95 hiç almadım. hep 97 kullanıyorum o yüzden ikisi arasındaki fark hakkında yorum yapamayacağım. ama açıkcası yakın olsa herzaman shellden alırım. özellikle bursada carrefour karşısındaki Shell'in benzini çok çok iyi. sanırım Hüzmen Petrol ismi. kesinlikle tavsiye ederim.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)