User Tag List

Sayfa 12/12 İlkİlk ... 2101112
214 sonuçtan 210 ile 214 arası

Konu: Toyota GT86 vs Type-R

rebeloghy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    iki aracı belli bir koşul altında deneyip roll yapılıp ep3 geçerse oooo gt86 tü kaka oluyor , piste çıkılsın gt86 geçsin vaaaaaaaaaaay tayyarımızı yedirmeyiz gel bizle dene o cacık vs vs atar gider dönüyor, uçaktan aşağı atıp hangisi daha hızlı düşecek diye yarış olsa geç düşen bile bir bahane bulacak hale gelmiş...

Roll de ep3 geçse gt86 kötü araç olmaz, ep3 iyi araç olmaz. Roll de geçmiş olur.

Pistte gt86 geçse yine biri iyi biri cacık olmaz..

Koşuldan koşula değişir araç yahu bu makine işte, iyi oldugu yönler vardır kötü olduğu yönler vardır.

Ben 100 metre koşardım lisede çok iyiydim şimdi 5 km koşamam diye 5 kmde beni ahmet geçerse , Ben cacık mı olurum ?? Hala iyi 100 metreci olurum , ahmet iyi 5kmci oluruz arkadas arkadas takılrıız konu kapanır

2000 de üretilen araçla 2013 araç kıyaslanamaz mı ? Nesi mantıksız ?? Her karşılaştırmada bir mantık jürisi geliyor , hmmmm mantıksız raporu verelim diyor.

Canım istemiş karşılaştırmışım. Videolu kanıtı olsa şu geçti diye , ama bu çok deli makineeeee diyen olcak.

Üzülüyorum karşılaştırmalarda denemelerde böyle muhabbetler oldukça. Yarıştırın karşılaştırın binin gazlayın gitsin ne fark eder ?

Arabaları bırakın karting yapalım geçen adam geçilen eşşek mi olsun ? Yada ama sen 50 kilosun ben 70 dur senin araca ağırlık koyalım mı dicez ? Adam sana gelirken de 50 kiloydu denerken de.

Hep bir kilo eşit olsaydı , önden çeker olsa az güç kaybı olurdu , turbo üretilseydi , veli dedem kullansaydı...... Gidiyor da gidiyor

Anti - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    20 yaşında diye genelde ciddiye alınmaz insanlar forum ortamında, yaşı ne ki bilgisi ne olacak mantığı. Koskoca bir sürü insandan daha mantıklı tepki vermişsin kardeşim kendi adıma teşekkür ederim.
    Alıntı JenGoO Nickli Üyeden Alıntı
    Olm dayanamıyorum ya k20 olmadan hayatın tadı yok

rebeloghy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Abi ben teşekkür ederim. Bugün öğrenciyim ama yarın öbür gün kendi arabamı alıp ayda bir iki çıkar muhabbet sohbetine gazlar döneriz diye plan yapıyorum. Gel gelelim her denemede bir kavga gürültü , bizden Yaşça Büyük olan bu camiayı sevdirecek reklamını yapacak kişiler çatışıp durunca ister istemez düşünüyorum sizin aklı başında nesliniz böyle ise ; bir kaç yıl sonra bizim atarlı giderli şımarık kendini bilmez nesil ile asla denemelere falan çıkılmaz Kendimize göre insanlarla çıkar muhabbet ederiz artık napalım.

ahk hakan'dı sanırım abi konunu biraz farklı yere taşıdım kusura bakma, anlıyorum da seni. Napalım ülkemizde hala 200 metre aralıkta daha iyi hızlanan iyi arabadır sittir et gerisini mantıgı var genelde

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı rebeloghy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

ahk hakan'dı sanırım abi konunu biraz farklı yere taşıdım kusura bakma, anlıyorum da seni. Napalım ülkemizde hala 200 metre aralıkta daha iyi hızlanan iyi arabadır sittir et gerisini mantıgı var genelde
    En buyuk problem bu konuyu ben acmadim videolari ben atmadim yani konu benim falan degil konuyu acanida video koyanida tanimam. Tek soyleyebilecegim dunyada atmosferik olarak tekerde en fazla guce sahip gt86'ya sahibim. Tabi hks gibi firmalarin stroker vs. gibi urunlerini test ettigi araclar haric.

Benim birini gececem diye derdim de yok (iki arkadasimin s2k lari haric) zaten bu islere ayiracak cok fazla vaktimde yok.

200 metrede daha hizli olan iyidir mantigi cok az insanda var. sadece o insanlar seslerini digerlerinden fazla cikariyor. Yoksa herkes bikac model araba alirdi.

Polo gti'lar yag yakiyor diye kakaydi bikac yuruyen gti cikinca cici oldular Olur boyle seyler herkes kendi icin araba aliyor. Araba alirken su adami geceyim diye araba alani gormedim.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı rebeloghy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    iki aracı belli bir koşul altında deneyip roll yapılıp ep3 geçerse oooo gt86 tü kaka oluyor , piste çıkılsın gt86 geçsin vaaaaaaaaaaay tayyarımızı yedirmeyiz gel bizle dene o cacık vs vs atar gider dönüyor, uçaktan aşağı atıp hangisi daha hızlı düşecek diye yarış olsa geç düşen bile bir bahane bulacak hale gelmiş...

Roll de ep3 geçse gt86 kötü araç olmaz, ep3 iyi araç olmaz. Roll de geçmiş olur.

Pistte gt86 geçse yine biri iyi biri cacık olmaz..

Koşuldan koşula değişir araç yahu bu makine işte, iyi oldugu yönler vardır kötü olduğu yönler vardır.

Ben 100 metre koşardım lisede çok iyiydim şimdi 5 km koşamam diye 5 kmde beni ahmet geçerse , Ben cacık mı olurum ?? Hala iyi 100 metreci olurum , ahmet iyi 5kmci oluruz arkadas arkadas takılrıız konu kapanır

2000 de üretilen araçla 2013 araç kıyaslanamaz mı ? Nesi mantıksız ?? Her karşılaştırmada bir mantık jürisi geliyor , hmmmm mantıksız raporu verelim diyor.

Canım istemiş karşılaştırmışım. Videolu kanıtı olsa şu geçti diye , ama bu çok deli makineeeee diyen olcak.

Üzülüyorum karşılaştırmalarda denemelerde böyle muhabbetler oldukça. Yarıştırın karşılaştırın binin gazlayın gitsin ne fark eder ?

Arabaları bırakın karting yapalım geçen adam geçilen eşşek mi olsun ? Yada ama sen 50 kilosun ben 70 dur senin araca ağırlık koyalım mı dicez ? Adam sana gelirken de 50 kiloydu denerken de.

Hep bir kilo eşit olsaydı , önden çeker olsa az güç kaybı olurdu , turbo üretilseydi , veli dedem kullansaydı...... Gidiyor da gidiyor
    Helal

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)