User Tag List

Sayfa 4/12 İlkİlk ... 23456 ... SonSon
214 sonuçtan 58 ile 76 arası

Konu: Toyota GT86 vs Type-R

STP - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ahk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bak Selçuk ortada gerçekler var bi daha yazmıycam çünkü gerçekten çok cahilce yazanlar var sinirimi kaldırmak istemiyorum adam arabasını yüklemiş yakıt koymuş yazılım yapmış vs. sonra otomatik gt86 geçiyo gt86 kaka oluyo bunlar hayal esas

Ep3'e karşı stock stock şansı yok ama fn2'yi geçiyor bu kadar basit daha da uzatmaya gerek yok. yazılımlı rocco, 320d, yazılımlı 320d, s2k, fn2, a5 2.0tfsi hepsiyle denedim ep3 ile denemedim ama ep3 geçer ayrıca normal bi ep3 bulamazsın bunu sen daha iyi biliyorsundur.

Ama bana otomatik gt86 demeyin stock olarak aralarında 0-200'de 4-5 sn'den fazla oynuyor.

Babam yapmadığı için kim koyarsa koysun gt86'ya neden laf anlatıyorum ki sökmeden denemek isteyen fn2 varsa deneyelim ama tech'e video koyarım ona göre
    Bizde sadece egzozlu colt var roll yaptik yanindan gittik diyorum otomatigiyle, manueli varda bursa bizmi denemedik ? O farki manuelide kapatamaz bana gore

LnchCntrl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tartışmaya gerek yok Type-R

Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    navigasyonlu olanlardan 2012 var (kardeşimin) yazılım yok delikli nane oluyor. ayrıca yolda 320d'ler hep gaza geliyor altlarında f16 var sanıyorlar ve deniyorum sonuç hiç değişmedi tutunamıyorlar bile.

Erolum hepsini aldım ya günayda ya burda ya takıldı ya takılacak

Ecutek ve unichip yazılım yapıyor. stock araçta sadece yazılım 10-13 whp, e85 ile 25-30whp veriyor. Bu söylediklerim usa'de burada daha e85 ile ne oluyor deneyemedik ama usa'de egsoz 7whp veriyor diyorsa burda da 7whp veriyor vs. vs.
    Türkiyede yazılımlı araç var hatta carbon shaft olan bile var

Araç çok ilginç atmosferik olarak sadece egsozla 7-10 whp alan çok araba yoktur sanırım.

Birde ben aracın avukatı değilim sizin savunduğunuz araçlarında zamanında sahibiydim sadece gerçeklerden bahsediyorum. Denemeleri hep eş dost ile yaptım yani arabasında bişey varsa gizlemeyecek ve arabasını sökmeyecek insanlarla denedim.
    kağıt üzerindekinden daha iyi yürüyor o zaman başka açıklaması yok , ne kadar fark oluyor e90 ile hangi hız aralıgında ?
    yani 200 hp 1240 boş ağırlık zaten biraz yürümesi lazım,top speed ne gördünüz düz ,eğim ?bir de yakıtı ne düzeyde ,otomatiği gerçekten düzden daha mı az yakıyor ? izmirdeki bursa plakalı araç sizin aracınız mı ?

halilcan9455 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    şimdi sen Porsche diye bi marka duydun mu? ne motor kullanıyorlar bi baksana turbo mu???? ya lütfen bilgin iyi değilse yorum yapma ok!!
    yaptığım yorumu tekrar okuyun bence.
    ben illede aşırı besleme mi dedim ?
    porsche 2.0 atmosferik üretiyor da benim mi haberim yok ?(günümüz için)
    porsche en son 924 te kullanmış 2.0 motor onda da 2 seçenek var biri atmosferik Biri TURBO.
    siz performans aracı olarak bu aracı çıkarttıysanız ister yeni modaya uyun düşük hacim+aşırı besleme ya da efsaneyi yaşatmak adına atmosferik Hacimli bir motor.
    Alıntı gokhan07 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    uyması için öncelikle arabada bi beyin olması lazım oda senin arabada yok

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    e90 hangisi oluyor pek anlamıyorum yeni kasa olmayan 2012 model ile denemede fark sayılamıyor yani öle 3-5 boydan çok fazla. 80-220 gibi bastık fark açılınca bıraktık. bikaç kere sedan ve coupe denk geldi hatta bir kere beyaz bi coupe yokuş yukarı denedi gene açarak devam ettim.
    Şu an aracım stock değil BMW ile stockken denemiştim.
    Top speed sadece egsoz, filtre ve carbon shaft varken denedim 2 kişi Karaburun düzlüğü ( aşşağı eğim var) 260 kesici varmış yazılımla onuda halledicez inşallah.
    Benim aracım 35 plaka.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    e90 hangisi oluyor pek anlamıyorum yeni kasa olmayan 2012 model ile denemede fark sayılamıyor yani öle 3-5 boydan çok fazla. 80-220 gibi bastık fark açılınca bıraktık. bikaç kere sedan ve coupe denk geldi hatta bir kere beyaz bi coupe yokuş yukarı denedi gene açarak devam ettim.
    Şu an aracım stock değil BMW ile stockken denemiştim.
    Top speed sadece egsoz, filtre ve carbon shaft varken denedim 2 kişi Karaburun düzlüğü ( aşşağı eğim var) 260 kesici varmış yazılımla onuda halledicez inşallah.
    Benim aracım 35 plaka.
    yakıt ne düzeyde tsi a göre ?
    cok soru sordum ama egzoz filtre baya yarıyor o zaman ,milltek in egzozunu inceledim dediğiniz gibi iyi güç vermiş.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    eşimin 2012 model abt yazılımlı 4x2 1.4 tsi tiguan ile aynı yakıyor. 2012 passat 1.4 tsi dsg'den yaklaşık 1 litre fazla yakıyor. Elde bunlar var başka tsi yok Tabi her yorumum normal kullanıma göre. top speed sırasında ekranda 26-27 litre görüyorum.

VTECizm
    Misafir
    kuzenin araba sanırım otomatik bu yüzden yorum yapma bence geçen seferde yapmıştın senin arabanda yazılım egsoz filtre var müsait olduğunda bu taraflara yazın geldiğinde manuel ve egsoz,filtre ve yazılımlı bi gt86 ile denersin
    Çıtır yüklü Ep3 var. Özelden telefon numaranı atarsan konuşuruz, bi gün ayarlayıp çıkarız otobana... Uyarmı ??

Edit...

B.Koçer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    52 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    öhhh karsındaki insan 34 yasında kardes cok atarlı yazmamısmısın ?

VTECizm
    Misafir
    Alıntı B.Koçer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    öhhh karsındaki insan 34 yasında kardes cok atarlı yazmamısmısın ?
    karşımdaki insan benden büyük olsun küçük olsun herzaman saygım vardır... taa ki karşımdaki saygısını yitirene kadar Arkadaşımı forumdan banlamışlar. O da öleesine offline gezerken bu konuya denk gelmiş. Yaz bakalım denermi Roll diye. Yazdım bişeyler. Yazımda bi kusur varsa affola, özür dilerim...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    öncesinde ne yazdın okuyamadım bi daha yazarmısın? Ya da okumuş biri bana pm atabilir mi!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    öncesinde ne yazdın okuyamadım bi daha yazarmısın? Ya da okumuş biri bana pm atabilir mi!
    Atıyorum abi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Mpower Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Atıyorum abi
    o değil sildiği nedir?

VTECizm
    Misafir
    ''Çıtır yüklü Ep3 var. Aracınıza çok güveniyosanız otobanda neler yapabileceksiniz görelim... Özelden telefon numaranı atarsan konuşuruz, bi gün ayarlayıp çıkarız otobana... Uyarmı ??''

Böle yazdım. Sonra uslubun agır oldugunu ve yaşınızı gördüm Editledim. Varsa bi saygısızlık çok özür diliyorum...

Dr.Ecu Chiptuning Semii - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    @ahk baskan cok sinir yapiyosun. Ben tecrubelerimi yazdim bi kac gundur bakamiyorum cvp yazmissin bna.
    Manuel de olsa o farki kapatacagina inanmiyorum ben.
    Dedigin gibi insallah yolum duserde o tarafa dener goruruz
    Dr.Ecu

mustafa_yaman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    şu an typer ezer biraz ama 3 5 sene snra belli olmaz tabi..

gokcell13 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bir Typer kullanıcısı olarak EP3 un GT86 yı acık ara geçeceğine inanıyorum.Ep3 de herşey cok hızlı gelişir.
    DR. ECU
    ADA HONDA SERVICE
    ATA MOTORSPORTS ANTALYA

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Semii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    @ahk baskan cok sinir yapiyosun. Ben tecrubelerimi yazdim bi kac gundur bakamiyorum cvp yazmissin bna.
    Manuel de olsa o farki kapatacagina inanmiyorum ben.
    Dedigin gibi insallah yolum duserde o tarafa dener goruruz
    kusura bakma ağır çıktıysam Ama manuel ve otomatik arasındaki fark ep3 ile fn2 gibi.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ep3 demezseniz çünkü ep3'ler aldı başını gitti normal bi ep3 yok.
    fn2 ile denendiğinde burda kavga çıkacak sonuç olur
    Alıntı VTECizm Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ''Çıtır yüklü Ep3 var. Aracınıza çok güveniyosanız otobanda neler yapabileceksiniz görelim... Özelden telefon numaranı atarsan konuşuruz, bi gün ayarlayıp çıkarız otobana... Uyarmı ??''

Böle yazdım. Sonra uslubun agır oldugunu ve yaşınızı gördüm Editledim. Varsa bi saygısızlık çok özür diliyorum...
    Hiçbir ep3'le hiçbir arabamı denemedim denememde teşekkürler. Tabi arkadaşlarımın sahip olduğu ep3'ler hariç.

Alıntı gokcell13 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bir Typer kullanıcısı olarak EP3 un GT86 yı acık ara geçeceğine inanıyorum.Ep3 de herşey cok hızlı gelişir.
    Bakın ilk sayfada da yazdım stock ep3 yok. Amcadan dededen denenler var ama bende spor arabalarımı babamın (65 yaşında) üstüne alıyorum kasko avantajı için yani şimdi ben satarken amcadan dededen diye mi satıcam

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)