Eger gt86 240 hp+ iken boyle yürüyorsa cokta başarılı değil bence..
Gt86, polodan da keyifli bir arac. Dunyam sizinki kadar dar degil.
Ayrica duz yol performansi ile otomobil degerlendiriyor olsam evde cupra varken baska araca binmemem gerekirdi. 5-6 bin tl'ye nsx type-r dahil tum hondalardan iyi hizlanir hale gelebiliyor. Ama umrumda mi? Degil.
if in doubt, flat out.
instagram: utkuuzunoglu
GT86 1240 kg bu sınıfta daha hafif olunamaz,
200 hp güc var 2.0 hacimde var,
Bence gitmemesi için hiç bi neden yokken performans olarak başarılı bir araç kesinlikle denemez..
Otm vites versiyonu saymıyorum malumunuz vasatında altında bi sisteme sahip..
Nesi yanlis ki?
Seninle senelerdir tanisiriz, bir kere ters dusmedik boyle konularda.
Aksine, hic olmadik yerlerde devamli isin icine honda savunmasi karistiran birkac kisi var, ara ara karsima cikan, dunyaniz dar tarifimde sozum onlara.
"VTI alamadigin (maddiyattan bahsediyor) icin vtilari kotuluyorsun, itiraf et" falan gibi mesajlar almistim, saka degil
Bazi arkadaslarin otomobil algisi ve karakterleri cok farkli, cok![]()
if in doubt, flat out.
instagram: utkuuzunoglu
Hızlı arabadan tek anladıkları resimler ve roll videoları olunca bazı insanların, gt86 kadar sürüş keyfi viraj eğlencesi olan bi araç itin bi yerine itilmeye çalısılıyor da anlamadığım şey niye yani bu kötüleme çabasıadam almıs neredeyse 2 ep3 parası vermiş yani ep3 de alabilirdi alamadığını düşünerek sallayan da var sanırım. her araçta aynı yere dönüyor olay roll de çatara patarası var mı düzde nasıl gidiyor ötesine bakan az..
Aynısını banada söyleyenler oldu bu sitede ilk siteye kayıt olduğum hafta. ''Bence VTİ alma 207 RC yada Megane RS al hem durur,hem daha güvenli hemde daha kuvvetli ve kaliteli'' dedim diye sölenmedik laf kalmadı bana,çok şaşırmıştım. Şimdi alıştım açıkcasıBu sitede bunlar olağan şeyler,bence önemli olan bilgi öğrenmek ve bildiklerini insanlara paylaşmak.
SUBARU TECNICA INTERNATIONAL
Bir arabanın en önemlisi nedir?
abi km kaç kuruş yakıyor?
Bence GT86 bu sorulara böyle cavab veriyor ortalama 6.9L/100km.
[url]http://catalog.auto.ru/catalog/cars/card/55180.html[/url
buda typer verileri ortalama 8.9L/100km.
http://catalog.auto.ru/catalog/cars/card/4367.html
240 hp iken yürürünü gördün mü? Kendim 100-200 almak ve son drag için yakıt koydum 1000$ ile kast ettiğim bir tane intake + e85 yazılımı. E85 ile air intake temp.'i düşüremediğim için düzgün bi cai çıkana kadar kullanmıyorum. Karşılaştırma yaparken hep objektif ol karşısına atmosferik arkadan itiş bi araba çıkar bakalım söylendiği kadar hızlı mı ya da aktarması kötü mü iyi mi?
Teknik verileri ile ilgili en ufak bilgim yok 260'da limitör mevcut. Kestiği devri değiştirmezsen kabaca hesaplarımda 298 civarı bişiler çıkıyor evo X'la aynı.
6.9'un altına düşürebiliyorsun rahatlıkla sabit bi yolda 90-100 gibi hızla 5,2 ortalama yakaladım fakat en fazla 5-6 kilometre sabit kalmayı başarıyorumArabayı sadece işe gidip gelirken kullanıyorum yani hafta sonu nerdeyse hiç kullanmıyorum bu kullanımla ( yani trafikte şehir içi) ortalamam 8-9 civarı tabi bunlara 35km'lik yolumun 5 km'lik otoban bölümünde gazlamak dahil.
[QUOTE=ahk;6810279]240 hp iken yürürünü gördün mü? Kendim 100-200 almak ve son drag için yakıt koydum 1000$ ile kast ettiğim bir tane intake + e85 yazılımı. E85 ile air intake temp.'i düşüremediğim için düzgün bi cai çıkana kadar kullanmıyorum. Karşılaştırma yaparken hep objektif ol karşısına atmosferik arkadan itiş bi araba çıkar bakalım söylendiği kadar hızlı mı ya da aktarması kötü mü iyi mi?
Ben aktarmasından, aracın iyi yada kötü olmasından bahsetmedim. Sen 1000 dolara tekerde 40 hp aldıgını söledin önceki postlarda. Tekerde 40 aldıysan krankta aracın her türlü 240 hp üstü oluyor.. Bende denememizden kıstas aldım. Gayet objektif bir yorum yaptım. O güçlerdeyse aracın daha iyi yürümesi gerekir..
benimle denediğinde yazılım, egsoz vardı. ve sadece toyotanın devrinde denendi. yorumu ona göre yapıypruz boşa deil=)
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)