User Tag List

Sayfa 4/5 İlkİlk ... 2345 SonSon
77 sonuçtan 58 ile 76 arası

Konu: F30 3.28i mi, Gt86 mı?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    171 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    328i tek kelimeyle Mükemmel bence , abarttığımı düşünebilirsiniz fakat 20 gün gibi bir süre kullandım araç kesinlikle hem premiumun rahatlığını hemde bmw nin güçlü yanını hissettirmeyi fazlasıyla başarıyor . Bir de M Performance oldu mu bence rakipsiz

tool - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Gene elma armut meselesi turbo ile atmosferik
    Coupe ile 4kapi karsilastirmasi ne kadar mantikli?
    Experience is what you get when you don't get what you want.

Karakuş - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı tool Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Gene elma armut meselesi turbo ile atmosferik
    Coupe ile 4kapi karsilastirmasi ne kadar mantikli?
    Yorumunuz icin tesekkur ederim. Benim mantıgım icin ikiside birbirine yakın araçlar. Fiyatları birbirine yakın ve istedigim gibi arkadan itişli. Biri luks segment, hızlı ve konforlu; digeri ise coupe ve sürüş zevki odaklı. Fiyatlarının yakınlıgı, beni ikileme iten.
    Real Cars, Real Roads.

qatrio - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    328i çok net bir araç tavsiyemdir
    Yüce F.U
    PoloGTİ-CooperS R53-W204 AMG

turbo&quattro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    58 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tabiki 328 ama performans kavrami goreceli heralde bana hicte perf li gelmiyor . Cok yakin arkadasima aldik xdrive oyle aman aman bi perf yok aracta .

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı turbo&quattro Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Tabiki 328 ama performans kavrami goreceli heralde bana hicte perf li gelmiyor . Cok yakin arkadasima aldik xdrive oyle aman aman bi perf yok aracta .
    Türkiye için performanslı diyelim abi biz yinede açıkcası s2000 lerde aklıma takılmaya başladı bu sıralar, fakat temiz ve km düşükleri 90-100 bin TL civarında satışta olduğundan değer mi diyorum kendimce.

Siz memnun musunuz peki 3.35i den? Kronik bir sorunu falan var mıdır? bir arkadaşım aklıma soktu, fiyatlarıda makul denebilir. 07 modellerinin vergi avantajıda var. Fakat sorun çıkartırsa servıslerde zaman geçiresimde pek yok açıkcası. sonuçta turbolu bir Bmw, ucuz yollu sorunlar çıkarmaz
    Real Cars, Real Roads.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    58 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    335 in kronik sorunlari saymakla bitmez Saka bi yana arabalarla ugrasmayi seven insanlar oldugumuz icin cikan sorunlar beni pek fazla etkilemiyor cunku aracima asigim. Devir daim ponpasi , turbo ve incik boncuk seyler zamanla omrunu tamamliyor ama verdigigi zevkin yaninda pekte onemli olmuyor . Yakit tuketimi bu guce gore cok iyi ( sehir disi 8lt sehir ici ~11lt ) . Vergide sorun degil ise kesinlikle dusunulebilir ki TR ye dondugumde almayi dusundugum araclarin basinda geliyor 335.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Karakuş Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yorumunuz icin tesekkur ederim. Benim mantıgım icin ikiside birbirine yakın araçlar. Fiyatları birbirine yakın ve istedigim gibi arkadan itişli. Biri luks segment, hızlı ve konforlu; digeri ise coupe ve sürüş zevki odaklı. Fiyatlarının yakınlıgı, beni ikileme iten.
    fiyatlar birbirinden çok uzakta gt86 otomatik 45k € 328 en az 65-70k € arada nerdeyse 30k € varki bu farkla orta segment bi dizel alınabilir

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ahk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    fiyatlar birbirinden çok uzakta gt86 otomatik 45k € 328 en az 65-70k € arada nerdeyse 30k € varki bu farkla orta segment bi dizel alınabilir
    Gt86 yı sıfır ve manuel düşündüğümden, 52k eurolara geliyor sanırım abi, daha tam fiyat almadım ama toyotadan. 3.28 i de 5-10 bin kmlerde ikinci el alırım zaten onlarda ortalama 56-60 bin euro civarında. Bu yüzden yakın görüyorum birbirine. Birde sana bir soru sorayım abi, s2000 hakkında düşüncelerin neler? Daha önce sahip olduğunu söylemiştin, cevaplarsanız cok memnun olurum.
    Real Cars, Real Roads.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı turbo&quattro Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    335 in kronik sorunlari saymakla bitmez Saka bi yana arabalarla ugrasmayi seven insanlar oldugumuz icin cikan sorunlar beni pek fazla etkilemiyor cunku aracima asigim. Devir daim ponpasi , turbo ve incik boncuk seyler zamanla omrunu tamamliyor ama verdigigi zevkin yaninda pekte onemli olmuyor . Yakit tuketimi bu guce gore cok iyi ( sehir disi 8lt sehir ici ~11lt ) . Vergide sorun degil ise kesinlikle dusunulebilir ki TR ye dondugumde almayi dusundugum araclarin basinda geliyor 335.
    Çok teşekkur ederim abi, bilgiler için. Turbo harici bir sıkıntı yok sanırım
    Real Cars, Real Roads.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Gt86 yı sıfır ve manuel düşündüğümden, 52k eurolara geliyor sanırım abi, daha tam fiyat almadım ama toyotadan. 3.28 i de 5-10 bin kmlerde ikinci el alırım zaten onlarda ortalama 56-60 bin euro civarında. Bu yüzden yakın görüyorum birbirine. Birde sana bir soru sorayım abi, s2000 hakkında düşüncelerin neler? Daha önce sahip olduğunu söylemiştin, cevaplarsanız cok memnun olurum.
    manuel şansın yok bu sene gelmeyecekmiş o yüzden otomatik fiyatı yazmıştım.
    S2k değişik bi araba mesela evlilik gibi bişi
    Yol tutuş , fren ve konfor için verdiğin paranın karşılığını alamıyorsun ama vti'dan sonra vtec açılışını en güzel hissettiren araba (bana göre). Yapacağın her türlü işlemde fazla zarar etmezsin her parçası 2.el satılıyor.
    Tabi unutulmaması gereken iki önemli nokta;
    1) Fiyatlar çok uçuk
    2) Alacağın en genç araba 4 yaşında veya fazla olucak buda problem demektir. Problemden kastım en iyi ihtimal akü,lastik,debriyaj vs. değişimi.

Redbull - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Önceki aracım e60 5.20d di. Ondan bmw den uzak olmak istiyorum ama bu 3.28in performans verileri çok ilgi çekici s2000 i aklıma soktun tekrar gerçekten. S2000 kullanım maliyetlerini biliyor musun? Misal debriyaj'ı kaç km de bitiriyor? Evo da debryajdan sıkıldım en çok çünkü.
    Oem set serviste değiştim 15 gün önce 1500tl ortalama 30.000km kullanıyorsun.
    Tüm Hondalar gibi sorunsuz yazın üstünü aç gez ister yanla ufak, ufak ister gazla roll de çok keyifli bir araç o yüzden 3. s2000'im.
    402mt İstanbul Park ısınma kalkışı 13.6xx sec
    402mt İstanbul Park n/a s2k Best time 13:407 sec

can3541 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Şahsi fikrim;S2000 3.28 GT86

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yol tutuş , fren ve konfor için verdiğin paranın karşılığını alamıyorsun ama vti'dan sonra vtec açılışını en güzel hissettiren araba (bana göre). Yapacağın her türlü işlemde fazla zarar etmezsin her parçası 2.el satılıyor.
    1) Fiyatlar çok uçuk
    2) Alacağın en genç araba 4 yaşında veya fazla olucak buda problem demektir. Problemden kastım en iyi ihtimal akü,lastik,debriyaj vs. değişimi.
    Bu hiç iyi olmadı o zaman abi. Eskişehir Toyota manuel buluruz demişti, bende ona dayanarak 86 istiyordum. Bu tip bir otomobili otomatik almak istemem şahsen. Bu durumda s2000 daha da öne çıktı. Akü, lastik vs sorun değilde, daha büyük sorunlar çıkarmasın yeterli. Bilgiler için tekrar teşekkürler abi

Alıntı Redbull Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Oem set serviste değiştim 15 gün önce 1500tl ortalama 30.000km kullanıyorsun.
    Tüm Hondalar gibi sorunsuz yazın üstünü aç gez ister yanla ufak, ufak ister gazla roll de çok keyifli bir araç o yüzden 3. s2000'im.
    Bilgiler için çok teşekkür ederim. debriyaj için 30.000 km iyi bir rakam. Servis Fiyatıda o kadar uçuk değil. Evo da beni en çok bıktıran debriyaj olmuştu. Peki günlük kullanımda çok yorucu olur mu, cabrio olmasından ötürü? Evo yu da günlük kullanıyorum, ve pek fazla rahatsız etmiyor ne sertliği ne de gürültüsü.
    Real Cars, Real Roads.

kervanoglu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    1) Fiyatlar çok uçuk
    Gelmeyecekmis kismi yanlis bilgi olmus. Suanda kaporasini verirseniz agustos sonuna manuel 2013 arac getirebiliyor bayiler.

arm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Şahsi fikrim herşey performans değil, gt86 tercihim olur

cosekar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    turbo bm candır,
    Ama imkanlar kısıtlı ise temiz 2.el 335i dusunulebilir. Hem de bolt on olarak cok zevkli olabilirler.
    S2000 i bu yukarıdaki araclarla kıyaslamıyorum...
    Coskun ARIKAN

devil_berk22 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kırmızı m paket bi f30 şahane olur

Post Thanks / Like
    Mentioned
    58 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Çok teşekkur ederim abi, bilgiler için. Turbo harici bir sıkıntı yok sanırım
    BMW USA e9x turbo icin 82k mil yani ~132k km . garanti verdi . TR de durum nedir bilmiyorum ama arastirilabilir . Eger 07+ uzeri herhangibir marka ile karsilastirma yapilsaydi 335 kesinlikle dusun derdim ama bu karsilastirmada 328 birkac adim onde. Hem guncel kasa hem yakit tasarrufu hemde garanti durumlari. Hangisi olursa olsun hayirli olsun

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)