Pist için bencede GTR. Bir de agresif tarzı var tabii :D
Printable View
Pist için bencede GTR. Bir de agresif tarzı var tabii :D
Track pack buralara ugramamis sanirsam :) GTR Track pack tercih ederdim.
Nordschleife Germany (20600 m)
Lap Times:
1- Radical SR8LM
2- Radical SR8
3- Porsche 918 Spyder
4- Gumbert Apollo Sport
5- Dodge Viper SRT-10 ACR
6- Lexus LFA Nürburgring Package
7- Donkervoort D8 RS
8- Porsche 911 GT2 RS
9- Radical SR3 Turbo
10- Nissan GT-R - 7:19.10
11...
12...
...
136- BMW M6 - 8:07.76
137- Megane Rs Trophy
Bu veriler dünyanın en iyi pisti diye tabir edilen bütün Firmaların performans araçlarını test ettikleri Nürburgring pistinin süreleri.
Ben sadece bundan bahsetmiştim reis :)
GTR daha farkli oldugu icin daha dikkat ceker yada siyah M6 buyuk bir bmw den farksiz dikkat cekmesi konusunda oyle soyleyim.
Su lansman rengi olsa farkli olurmuydu bilmiyorum.
Ama temel kriter buysa egzotik italyanlardan biri secilmeli. Onlar kadar dikkat ceken ve tarz sahibi olan alman veya japon yok.
Eski m6 dir o e63 galiba. Yinede yaklasamaz gtr a nurburgringte :) track pack ne zaman cikicak bakalm. Test eden bazi firmalarin bugune kadar test ettigi en hizli kalkan, en cabuk duran ve donuslerde en cok g kuvveti olusturan arac oldu track pack. 0-60mph 2.7sn full stock :D beygir hala 545
Kesinlikle GT-R alırdım iki kere düşünmezdim performans açısından daha komple bir araba m6'ya göre. Yol tutuş konusunda da nurburgring referansı yeterli diye düşünüyorum. Yeni m6 eskiye gore gelisime acık, sadece dyno ustundeki rakamlara bakarsanız o da muthis birşeye dönüşür ama safkan performansta GT-R tek geçer.
Bence tam tersi. Guzel setuplı bir M6 rollingde kimsenin gozunun yasına bakmaz dort cekerdeki aktarma kaybını da yasamayacaktır, ama pistte duzgun pilotajlı GT-R harikalar yaratır.
Aventador
nokta
:)
Saka bir yana sifir M6 fiyatina 2. el 458 bulunabilir galiba yada lp570 falanda bulunabilir.
Sahibindende bile ilanlar var saniyorum.
Turuncu bir lp570 de oldukca dikkat ceker bana gore.
o değilde 918 spyder nedir öyle ya sıralamayı alt üst etmiş hakkaten porsche iyi iş çıkarmış :)
benm fikrimi sorarsanız iç dizayn ve kalitesi , konfor olarak m6 diğer anlamda yol tutuş frenaj vs (yani pist için ne gerekiyorsa) o anlamda gtr önde olucaktır . aslında biraz arabayı ne amaçla alıncağı önemli
Neden sadece bu iki araba ve dikkat çekmekteki amaç park halindeyken mi ? Bana göre bir arabayla olmıycak işler çıkarmaktır dikkat çekmek .
gtr'n yanında m6 *** yemışş