Tasarim , performans olarak sanirim gtr dusunurdum :) zaten nedense bmw ye isinamiyorum :) hem m6 diaaridan yine bilmeyen icin 6 serisi gibi ama gtr hep gtr:)
Printable View
Tasarim , performans olarak sanirim gtr dusunurdum :) zaten nedense bmw ye isinamiyorum :) hem m6 diaaridan yine bilmeyen icin 6 serisi gibi ama gtr hep gtr:)
Paraya sıkıntı yoksa ve yurt dışı işi yapabiliyosan seçenekler o kadar çoğalıyo ki türkiyede tek bile olabilirsin mesela bi SSC Tuatara 6.9 v8 twin turboyla ;) (çok fena uçtum :) )
Şimdi dılarıdan bakan olarak yazıyorsunuz genelde güzel hoş. GTR sahibi olan bir insan olarak. Sürekli tıkırtı yapar; bir müddet sonra 1. ve 2. vitesden ses gelmeye başlar.
Aracın içerisinde cızırtılar başlar. Arabaya şöyle en az 20.000$ harcamadan ahım şahım tatminkar hale gelmez.
Km de 1 tl yakar, benzinlikle ortak olursunuz. Koltukları gayet rahatsız olup bel ve *** ağrısı yapar. Arka koltuklar çok dardır.
Geri vitese taktığınızda vuruntu yapar. Bakımı pahalıdır. Müzik sistemi pat diye alaksız yerde cortlar beyni yanar.
M6 hem daha güçlü hem çok rahat hemde daha az yakar. Ve gerçekten çok daha tatminkar.
Şeklide daha güzel bence.
GTR bildiğin amerikan özentisi japon şeklinde bir araba. Nerde o R34 ler. Alakası bile yok. Camaro SS daha şekilli duruyor gtr dan.
O değilde sanki adam trollüyor forumu lan. Merhab akonusu bile açmadan M6 mı GTR mı ne kardeş ya :)
Hele sen kimsin bi anlat bakalım.
Avendatorlar F12 ler falan bir anda havada uçuştu.
yok ya trollemiyorum.ben açtıydım ama merhaba konusu sanırım gözükmedi. birde zaten avendator f12 filande sadece konusu geçti diye baktım.bir ağaoğlu değilki babamız :) dediğim gibi 2 araç yani.yalnış yaptıysak af ola. eskişehirliyim adım ahmet.istanbulda okuyorum.formunuzu gezerken gördüm üye oldum.
Yeni m6 yi kimse pek bilmiyo sanirim ne kadar teknolojik ve ustun bir alet oldugunu
hemende gtr vti secenegini gorupte atlayanlar gibi:D
m6 daha iyi bir araba ama amac onemli, pist odakliysa gtr diger kriterler m6
Yenı M6'ım olmadı ancak Mk1 ve Mk3 GTR kullandım.
Oncelıkle ıkı ayrı arac.Secımı ne bekledıgınızı bılerek yapın.
Mk3 harıcı Gtr tavsıye etmem.
Butcenızı bılmıyorum ancak yenı M6 bakıyorsanız180-200 euro var.Mk2 turbo herseye cozum olucaktır....
:icon_tup::icon_tup: insanlara bunlari anlatmak cok zor tamam gtr cok guzel ve kullanimi zevkli ama bir okadar da rahatsiz edici yonleri var 1 ay icinde 5 10 kere kullanmis biri olarak dusuncelerinize katiliyorm yakit konusunada ozellikle katiliyorm inanilmaz yakiyo :D
kişiye göre değişir.amaç yarış otomobili ise ben olsam tamamen safkan GTR alır m6 ile arasında ki fark ilede makine mi modlar keyfime bakardım,
ha benim param bankada fazlalık yapıyor parayla ilgili sorunum yok ben tiki takılmak istiyorum diyor isen bencede bi italyan tercih etmelisin , halada paran varsa onlarlada alıp başını yürürsün ;)
arz talep meselesi ;)
yani m6 daha ekonomik diyorsunuz Caesar abi
Tamamen Beklentiye baglı
Eger bu ikisi varsa secenek olarak GTR cok daha kendını gösteren bir araç
Ancak benım tercıhım F430 olurdu
Ferrari Ferraridir :)
Aslında önemli olan araca para verip almak değil, aldıkdan sonraki şeyleri, yıllık yapıcağın km,servis bakımı ,lastiği ,kaskosu vergisi , yakıtını , sıfır alırsan 2.eldeki kaybını ,yıllık olarak göz önünde bulundurmalısın.
Sağlam bir m6 videosu düşerse belki gtr fikri değişebilir insanların.