Stok zaten m6 geçiyor sizde yüklicem 1000 hp yapcam filan demiyosanız m6 derim kesinlikle tabi bu benim fikrim :D
Printable View
Stok zaten m6 geçiyor sizde yüklicem 1000 hp yapcam filan demiyosanız m6 derim kesinlikle tabi bu benim fikrim :D
Corvette zr06 :)
track packli olsun citiar olsun benim olsun.
Senin ilacin m5 git m5 al hem gazlarsin hem pist kasarsin hemde gtr kadar cok bakima para harcamazsin ikisini standart baz alirsak gtr cok yakiyo denmis biri turbo bori atmosferik ha bide m6 da gtrdan asagi kalir bi yani yok yani o yuzden bence yakit dusuncesi varsa hic girme bu islere
GTR alırdım. Geçilsede geçsede
Amaç karizmadan yanaysa ben de Porsche bakmanızı tavsiye edebilirim.
Sonuçta keyif arabası olmayacakmı bu 200 300 bin euro verip de o ondan 10 kuruş fazla yakıyor diye almayacakmısınız iyice inceler araştırır hangisi kafama yatarsa onu alırdım ben olsam m6 daki rahatlığı gtr da bulamayacağın bi gerçek ama gtr da safkan superspor ilgi çekme açısından gtr daha ilgi çeker
tabiki m6. tasarruftan falan bahseden arkadaşlar olmuş da, v10 m6'dan bahsedilmiyor. pist dışında gtr ne alınacak ne de gezilecek araba değil. M6 ile hem piste girersin hem yemeğe gidersin hem iş görüşmesine. zaten bmw'nin mevzusu bu.
GT-R alırdım kesinlikle .
İkisinden birinin arasında kalmış olsam, konu açmadan önce, deneyerek karar verme yoluna giderdim. Eğer masraflar vs. konusunda sorularım var ise, gtr 35 sahibi olmuş bir kişiyle(ki bu kişileri bulmak forum ortamında gayet kolay) bmw içinse borusana gider danışırdım. Dahası başkalarının araçlar hakkında ne düşündüğüne dğeil, benim araçtan ne beklediğime karar verirdim. Seçim daha kolay olur bu şekilde.
3 e 5 e bakmam GTR dan şaşmam :D
GTR alırım.İmkan varsa Lexus LFA getirtirim.
http://s1.cdn.autoevolution.com/imag...eo-59347-7.png
Murat sen iyice uctun lFA fln :D
M6 hatta m6 gran coupe alirdim heralde.
M6 :icon_tup: