User Tag List

Sayfa 6/11 İlkİlk ... 45678 ... SonSon
191 sonuçtan 96 ile 114 arası

Konu: GT-R mı? m6 mı ?

arm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    önceki atmosferik m6 olsaydı gt-r derdim ama güncel m6 için m6 diyorum

merttepe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı bilalMW Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Merhaba. Yamaha'nın toyota'ya pek çok arge desteği verdiğini biliyorum LFA'dan tutunda lotuslarda kullanılan scli toyota motorlarına kadar. BMW'ye hangi projelerde destek verdi ve hangi parçalarda katkıda bulurdu detaylı kaynak ya da anlatabilirimisiniz?
    İnan bunları anlatmak çok isterim ama yazmamam daha doğru olur bu biraz ben konuşursam yer yerindne oynara benzedi şaka bir yana
    İnternet üzerinden bunları anlatmam doğru olmaz.
    Kaynak konusunu şöyle özetleyeyim;
    Toyota ile birebir çalışıyorum. (marine üzerine).
    Toyota küçük küçük yan kuruluşlara sahip, projelerini ver argelerini bu yan kuruluşlarından sağlıyor. Yani toyota motorunu kendi geliştirmiyor. Daha sonra biten arge projeleri seri üretime hazır hale getiriliyor, bu da bildiğimiz toyotanın yaptığı iş.
    Toyota ile ilgili bilgileri bu sayede öğreniyorum.
    Yamaha yarış takımının baş mühendisi ile de birtakım projelerde çalışmaktayız. Yarış motorlarını yapan ve geliştiren kişi. Yamaha ile ilgili bilgileride bu kişiden almaktayım.
    Çalışmış olduğum italyan supercar firması motorlarının kapaklarını yamahadan aldı mesela. 5 subaplı kapaklar yamahanın patentli tasarımıdır.
    Bmw nin motorlarının bazı M modelleride dahilmiş şimdi sordum doğruladım, yamahanın. Dizeller ise isuzudan geliyor du..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Toyota ve BMW nin dizellerde çalıştığını okuduğumu anımsıyorum. Hani şu 1.6 116 hp dizeller.

bilalMW - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı merttepe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İnan bunları anlatmak çok isterim ama yazmamam daha doğru olur bu biraz ben konuşursam yer yerindne oynara benzedi şaka bir yana
    İnternet üzerinden bunları anlatmam doğru olmaz.
    Kaynak konusunu şöyle özetleyeyim;
    Toyota ile birebir çalışıyorum. (marine üzerine).
    Toyota küçük küçük yan kuruluşlara sahip, projelerini ver argelerini bu yan kuruluşlarından sağlıyor. Yani toyota motorunu kendi geliştirmiyor. Daha sonra biten arge projeleri seri üretime hazır hale getiriliyor, bu da bildiğimiz toyotanın yaptığı iş.
    Toyota ile ilgili bilgileri bu sayede öğreniyorum.
    Yamaha yarış takımının baş mühendisi ile de birtakım projelerde çalışmaktayız. Yarış motorlarını yapan ve geliştiren kişi. Yamaha ile ilgili bilgileride bu kişiden almaktayım.
    Çalışmış olduğum italyan supercar firması motorlarının kapaklarını yamahadan aldı mesela. 5 subaplı kapaklar yamahanın patentli tasarımıdır.
    Bmw nin motorlarının bazı M modelleride dahilmiş şimdi sordum doğruladım, yamahanın. Dizeller ise isuzudan geliyor du..
    meraktan soruyorum toyota marine'demisiniz?
    f355 de ki 5 subap tasarım yamahanın mı şimdi owww
    toyotanın şirket tarzını çok beğeniyorum cnc işleme merkezleri,takım tezgahlarına kadar kendi yapan bir şirket topluluğuna sahip.
    daha öncede ki atmosferik m motorlarında yamaha imzası varmyıdı yoksa güncel ve gelecek olan turbo besleme m motorlar için mi geçerli yamaha'nın ar-ge desteği ?
    Ex Automobile Service Advisor - New Truck Service Area Manager

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kafa karıştırmak gibi olmasın ama AUDİ RS7ye de bir göz atardım 0-100 3.7sn

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Fiyat farkından dolayı GT-R diyorum. Sonuçta M6 ya gelene kadar 911turbo lar, scuderia lar alınır.
    Audi A1 Sportback 1.6 TDI S-Tronic - Scuba Blue

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Önce sen ne istiyorsun pistte en üstlere oynayıp geceleri rolle çıkmakmı yoksa zevkine piste çıkıp biraz
    yanlamak akşamına sahilde keyifli bir tur atmakmı?

İkisinide kullanmış biri olarak söylüyorum GT-R M6'nın konforunun yanına yaklaşamaz iç tasarımdan
    ve kalitesinden bahsetmiyorum bile. M6 daha soft hızlı ama istifini bozmayan bir araç GT-R hardcore bir
    araba içeri aldığı yol sesinden rahatsız olup koltuk ve döşeme altllarına izolasyon yaptıran arkadaşım var

TechTurkey Dragger - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    147 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Konfor kaygın yoksa ben de GTR derim

Pist süreleri de saçma olmuş, iyi bir sürücü ile GTR E36 M3e ciddi fark atar.
    @premiumparts / www.premiumpartstr.com

Premium Brands & Special Cars

OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH

Can's - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bence de GT-R herkezin gönlünde yatan aslan
    powered by:
    Can's

VOLVO C30 d2 ///97 E36 M3 EVO

FATİH - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yemin ederim hayatımda ne gt-r ne de yeni m6'yı gördüm.
    . . . audi . . .
    Vorsprung durch Technik

cKatmer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Paran hangisine yetiyorsa ve gözüne senin hangisi göz kırpıyorsa
    alacağın araba o dur.

BaR1s - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    m6 parası çıkıyorsa lamboyu çek kapıya.

TGOD
    Misafir
    Alıntı Karakuş Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bence de Gtr.

Kesinlikle takıntım var bu makinaya karşı, zaten mezuniyetten sonra alacağım ilk araçtır. Eskişehirliymişsiniz, alın bir Gtr'da, bizi de gezdirin işin esprisi bir yana Gtr gerçekten sert bir otomobil, gündelik kullanım olarak zor. Zaten kullanıcılarda belirtmiş, yakıt fazla, bakımı zor, mk3 öncesinde şanzıman sıkıntısı olmaktaymış, içerde tıkırtı fazla. Ama nedense bana hep safkan otomobil gelmiştir, en azından m6'ya nazaran. Yeni m6 çok hızlı evet ama Gtr'dan bile ağır. Sanki daha çok hızlı bir Gran Turismo havasında.

Bmw'ye karşı bir antipatim var senelerdir kullanıcısı olsamda. Tabi ki siz daha çok mekanlarda boy gösterecek bir otomobil istiyorsanız, m6 yada bir 997 Turbo daha ilgi çekici olur. Ama geride kalan her konuda GTR derim. Benim nacizane fikrim budur.
    bmw kullanıcısınız ne gibi eksikleri var ne gibi artıları var? gtr akılıma yattı ama şu arabanın içersindeki tıkırtıları filan biraz bir uzaklaştırdı ama galeride gördüğüm kırmızı gtr ama hala akılımda

batu35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    godzilla candır

Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    M6 tercih ederdim. GT-R gündelik kullanımda daha az konfor sunan bir araç üretim amacı nedeniyle. M6 nın zevki daha çok çıkartılabilir. Kalitesi ve konforuda cabası. M serileri her zaman sürüş zevki ile ön plana çıkmıştır. Pist sürelerine çok takılmamak gerek bence. Ancak arada ki fiyat farkıyla GT-R yüklenebilir hatta pistte amatörce yarış tutukunuz var ise bunu tatmin edebilirsiniz. Başka alternatiflerin yanında şunu da unutmayın hangisini alırsanız aklınız diğerinde kalmayacak araçlar bunlar. GT-R mükemmel bir mühendisliği var ancak M6 da harikadır. GT-R ın M6 ile de kıyaslanması ne kadar iyi olduğunu gösteriyor M6 nın. 991 carrera ilgi çekmek için iyi bir alternatif. RS serileri yazılmış çizilmiş. Bu tip araçlarda düşünülebilir. Hatta M4 bile beklenebilir. İyice kafa karıştırdım. Hayırlısı olsun...

merttepe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı bilalMW Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    meraktan soruyorum toyota marine'demisiniz?
    f355 de ki 5 subap tasarım yamahanın mı şimdi owww
    toyotanın şirket tarzını çok beğeniyorum cnc işleme merkezleri,takım tezgahlarına kadar kendi yapan bir şirket topluluğuna sahip.
    daha öncede ki atmosferik m motorlarında yamaha imzası varmyıdı yoksa güncel ve gelecek olan turbo besleme m motorlar için mi geçerli yamaha'nın ar-ge desteği ?
    Toyota japonyada tekne üretiyor. ama üretimi durdurma kararı almıştı, taa ki olimpiyatları kazanana kadar. şu an tekrar aktif ettiler.
    Fakat firma öyle disiplinliki, kendi stratejileir olan çevrecilikten ödün vermiyorlar. yani tekneyi geri dönüşümlü malzemeden üretmek istiyorlar. Şu ana kadar italyan bir firmanın tasarımları ve projeleri ile aluminyumdan üretiyorlardı ve en lüks rakibinin 2 katı fiyatına mal oluyordu. böylece satamıyorlardı. Şu an o üretim durdu. farklı tasarım ve proje arayışına girdiler. Bu projelerin takibini yapan yan kurluş ve arge firmaları. Şu an yeni bir tasarım ve geri dönüşümlü çok farklı bir malzeme sağladık, fakat malzemeyi geliştirmemiz gerekiyor. Tasarımlarımı kabul ettiler, malzeme şu an için problem. Toyota yeni motorlarınıda geliştirdi. Yeni aktarma organı testleri de tamamlandı. tek problem malzeme. Ben toyota'nın teknelerini çiziyorum. Toyota'nın o yan kuruluş dediğim argesinin içindeyim.
    Atmosferik M lerde yamaha varmı bilmiyorum sormam lazım. Yeni nesil turboların neredeyse hepsinde yamaha var.

TGOD
    Misafir
    Alıntı FHN67 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kafa karıştırmak gibi olmasın ama AUDİ RS7ye de bir göz atardım 0-100 3.7sn
    rs7 sanırım buna uçak diyebilirim m6'ya göre daha uygun

bilalMW - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı merttepe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Toyota japonyada tekne üretiyor. ama üretimi durdurma kararı almıştı, taa ki olimpiyatları kazanana kadar. şu an tekrar aktif ettiler.
    Fakat firma öyle disiplinliki, kendi stratejileir olan çevrecilikten ödün vermiyorlar. yani tekneyi geri dönüşümlü malzemeden üretmek istiyorlar. Şu ana kadar italyan bir firmanın tasarımları ve projeleri ile aluminyumdan üretiyorlardı ve en lüks rakibinin 2 katı fiyatına mal oluyordu. böylece satamıyorlardı. Şu an o üretim durdu. farklı tasarım ve proje arayışına girdiler. Bu projelerin takibini yapan yan kurluş ve arge firmaları. Şu an yeni bir tasarım ve geri dönüşümlü çok farklı bir malzeme sağladık, fakat malzemeyi geliştirmemiz gerekiyor. Tasarımlarımı kabul ettiler, malzeme şu an için problem. Toyota yeni motorlarınıda geliştirdi. Yeni aktarma organı testleri de tamamlandı. tek problem malzeme. Ben toyota'nın teknelerini çiziyorum. Toyota'nın o yan kuruluş dediğim argesinin içindeyim.
    Atmosferik M lerde yamaha varmı bilmiyorum sormam lazım. Yeni nesil turboların neredeyse hepsinde yamaha var.
    Kingsin reiz

biraz kurcaladım da şuan land cruiserlarda olan turbo dizel common rail v8 leri kullanıyorlar ve iki tane var teknede deli gider kesin. normalde o tekneler fiber glass ya da kompozit maddelerden yapılırdı bunların geri dönüşümü yokmu ?
    Ex Automobile Service Advisor - New Truck Service Area Manager

TGOD
    Misafir
    Alıntı can84 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Önce sen ne istiyorsun pistte en üstlere oynayıp geceleri rolle çıkmakmı yoksa zevkine piste çıkıp biraz
    yanlamak akşamına sahilde keyifli bir tur atmakmı?

İkisinide kullanmış biri olarak söylüyorum GT-R M6'nın konforunun yanına yaklaşamaz iç tasarımdan
    ve kalitesinden bahsetmiyorum bile. M6 daha soft hızlı ama istifini bozmayan bir araç GT-R hardcore bir
    araba içeri aldığı yol sesinden rahatsız olup koltuk ve döşeme altllarına izolasyon yaptıran arkadaşım var
    peki bu izolasyonlar fayda sağladımı?

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)