Stok zaten m6 geçiyor sizde yüklicem 1000 hp yapcam filan demiyosanız m6 derim kesinlikle tabi bu benim fikrim![]()
Stok zaten m6 geçiyor sizde yüklicem 1000 hp yapcam filan demiyosanız m6 derim kesinlikle tabi bu benim fikrim![]()
SAPANCA AUTO CLUB
CRM PERFORMANCE
track packli olsun citiar olsun benim olsun.
Ex Automobile Service Advisor - New Truck Service Area Manager
Senin ilacin m5 git m5 al hem gazlarsin hem pist kasarsin hemde gtr kadar cok bakima para harcamazsin ikisini standart baz alirsak gtr cok yakiyo denmis biri turbo bori atmosferik ha bide m6 da gtrdan asagi kalir bi yani yok yani o yuzden bence yakit dusuncesi varsa hic girme bu islere
Sonuçta keyif arabası olmayacakmı bu 200 300 bin euro verip de o ondan 10 kuruş fazla yakıyor diye almayacakmısınız iyice inceler araştırır hangisi kafama yatarsa onu alırdım ben olsam m6 daki rahatlığı gtr da bulamayacağın bi gerçek ama gtr da safkan superspor ilgi çekme açısından gtr daha ilgi çeker
tabiki m6. tasarruftan falan bahseden arkadaşlar olmuş da, v10 m6'dan bahsedilmiyor. pist dışında gtr ne alınacak ne de gezilecek araba değil. M6 ile hem piste girersin hem yemeğe gidersin hem iş görüşmesine. zaten bmw'nin mevzusu bu.
M. The most powerful letter in the world.
GT-R alırdım kesinlikle .
İkisinden birinin arasında kalmış olsam, konu açmadan önce, deneyerek karar verme yoluna giderdim. Eğer masraflar vs. konusunda sorularım var ise, gtr 35 sahibi olmuş bir kişiyle(ki bu kişileri bulmak forum ortamında gayet kolay) bmw içinse borusana gider danışırdım. Dahası başkalarının araçlar hakkında ne düşündüğüne dğeil, benim araçtan ne beklediğime karar verirdim. Seçim daha kolay olur bu şekilde.
GTR alırım.İmkan varsa Lexus LFA getirtirim.
![]()
Murat CANTÜRK
Trafik ve Kasko teklifleri için lütfen pm mail atınız.
Renpar Sigorta
info@renpar.net
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)