evo 8s200lere göre daha güzel ve guvenlı 4awd
![]()
FarkLı sınıflar sanki ama yinede EV0 ulaşılacak en tepe noktalardan biridir...
Bu şartlarda Reno Candır =) Yl"CLio"DUR
Ustunden baya bir zaman gecmis ama, belki ayni celiskide olanlar olur diye usenmeden yazayim..
Rahat rahat gazlayayim, takilayim derseniz Evo. Yaptiginiz her hareket sonucunda bir tehlike adrenalin patlamasi diyorsaniz s2k
Evo gunluk olarak kullanirsaniz az yuklu evoyla ciddi yakarsiniz, hele ki trafikte... Evo nun avantajlari 4 kapi ve bagaji olmasi, 4x4 olmasi turbo moturun bir noktaya kadar az masrafla guc alinabilmesi.
S2k gunluk kullanimda bir tek iki kisilik olmasi sikinti yaratiyor, ki benim arabama 2.kisi bile pek binmediginden benlik bir durum degil. S2k in diger avantajlari, sekli semali, ustu acik olmasi, rwd olusu ve oturma pozisyonunun super olusu, az yakmasi nispeten. Bolt on turbo ile cok basarili olusu da ayri.
Turkiye sartlarinda yok rwd yok 4x4 kar falan denmesin, cok anormal kar yagisi olan ilde degilseniz gercekten 4x4 e hic ama hic ihtiyaciniz olmaz, ben s2000 le daga da ciktim istanbul da en yogun karda da cok ama cok zevkli gezdim, hic sikinti cikmadi.
S2000 cok zevkli, cok korkutucu, belli noktalarda insanin kendine guvenini yok ediyor cidden. Fakat bir o kadar adrenalin dolu. Ayni zamanda muhtesem dayanikli, yagini suyunu eksik etme tank gibi genel anlamda. 2kisilik gunluk kullanimda 10 numara puma yavrusu![]()
Bende evo mu alsam falan diyordum ama simdi arabayi turboluyorum, bu yuzden mantikli gelmiyor evo artikKarar verebilmek icin bir kac nokta var onlari da yukarida belirttim.
4 çeker olsun bizim olsun ...
tabiki evo bence ..
koşulsuz evo...
es200 çok güzel yaaa
son noktaa
ötesi yok
yanlaması falan
adamsın diye bağırıyo görenler aynen şeklin oluyo
geçen benzinlikte abi ferrari di mi bu kaça aldın diye sordular çaktırmadım ahihihi
bi de 1'de kesiciye bi sokuyom herkes bakıyo la
mannyakk yani
İkisinide sürmüs binmiş biri olarak , zaten her ikisi icinde ikinci araba şart.Evo inanılmaz sert ve dogru ıslemler yapılmadıgında cok fazla yakıt tuketıyor.Artıları bellı bagaj , AWD , turbo.
S2000 , tamamen farklı yeri.Stok motor 9k rpm dönüyorsun.Arac tamamen spor ruh ıle yapılmıs kabini dügmeleri kendisi komple.Arkadasında dedigi gibi yagını suyunu koy.Filtre , egzost , headerslı yanı bolt-on bir S2000'ine hic birsey olmaz.Canını bazen cok sıkıyor trafikde.O zamanlarda da 1-2 yapıyorsun hic bir yorgunluk kalmıyor.Ortalama 10-12 litre yakıyor.
S2000 yaz kış cok zevklı bı araba kışın ustunu ac camları kaldır ac kalorıferı mis, şaka bır yana typerdan 3-4 ayda hemen sıkılmıstım ama s2k alalı 5 aydan fazla oldu hala tık yok arabaya her bınısımde aynı heyecanı yasıyorum oldukca keyıflı bır araç. Arkadaslarımın 350z, m3, 30rlı 200sx vs gıbı pek cok aracına bındım fakat s2k nın benım ıcın yerı cok ayrı. Şahsi fikrim; ancak pro bı go kart arabasından aynı surus zevkı alabılır..
Günluk kullanımda tek kotu yanı 2 kısılık olması kı bu benım hosuma gıdıyor su ana kadar hıc bır arabama mumkun oldugunca 2 kısıden fazla bınmedım. Diğer bir husus arabayı gercekten cok seversenız ıcının kucuk daracık olması kısıtlı bı surus pozısyonuna sahıp olamanız bıle çok çekici gelıyorbenım boyum 1.89 olmasına ragmen suana kadar hıc sıkılmadım.
Hafta içi silencer takılı vtec altı kullanıyorum, sakin kullanımda 42-43kuruş civarı yakıyor benım aracım... Yağ su benzın harıc bır ıhtıyacının olmadıgını da dusunursek oldukca ekonomık bır araç dıye dusunuyorum..
Evo ya hıc bınmedım kulaktan dolma bılgılerle konusmak yanlış olur o yuzden onunla ılgılı yorum yapmıyorum.
konuyu açan arkadaş carrera GT3 RS 4.0 almış
konu kapatılabilir
kilitleyin
bi daha yazmayın
kapatt
yeter
![]()
Hadi ya ? Butun yazdigimdan bunu cikarttin yani? Orada anlatmaya calistigim sey iki aracta yol tutuyor fakat S2000 i kontrol etmek o cizgide tutmak amator isi olmuyor cok abuk bir hareket yaptiginizda ama evo genelde affeder. Rahat gazlamak istiyorsan evo yazisi da bunu anlatmaya calismamdandir.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)