User Tag List

Sayfa 2/14 İlkİlk 123412 ... SonSon
251 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: Tsi Cupra / Cooper S 163 / 207 RC / Megane RS

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ds3 al şu saydığın hiç bir eksik yok.herşeyden optimum seviyede var
    308 T9 1.6 e-Hdi Denon+Skypack+Navigasyon+ACC+Etc..

Alpero - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Cupra o listedekilere göre kalitesiz bir arac degil
    Bu araclar ıcınden benım tercihim cupra olurdu kolay yüklenebilir olması yakıt olarak sakın kullanımda 5-6 litreleri görebilmesi ve listedekilerden prestij olarak en iyisi

CooperS r53 cok keyifli bir aractır ancak temizini bulmak zordur

İşin zor valla ama listeye corsa opc de ekleyebilirsin oda cok keyiflidir
    2010 Astra 1.6T Sold
    2013 W204 AMG Sold
    ...

Merthan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SGTI Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Cupranin nesi kalitesiz yahu seatdan bahsediyoruz...poloya gore kalitesiz dersen eyvallah ama cupranin ici oyle kalitesiz falan degil yani
    Kanka ibiza cupra malzeme kalitesi iyi olan bi araba değil. Bindinmi inceledinmi bilmiyorum ama kullanılan plastik kalitesi çok zayıf. 2013 de bazı plastikleri kumaş yapıp bi nebze düzeltmişler. Ben polo almak için yola çıkmıştım ama o zaman herkes alma yağ yakıyor diyodu,o zaman aralarında 1.000 tl fiyat farkı vardı bu kadar bilgim yoktu tsi yeniydi daha bende cupra'da bu yok diye biliyodum gittim cupra aldım. Şimdi olsa kesinlikle polo alırdım.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İç kalitesi filanda önemli sanırsam, o zaman polo gtı tek secenek olur, meganda 207de bu konuda cok tatmın etmez.
    suspansıyon konforu önemlıyse yalnız iyi araştırın derim.

SGTI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Merthan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kanka ibiza cupra malzeme kalitesi iyi olan bi araba değil. Bindinmi inceledinmi bilmiyorum ama kullanılan plastik kalitesi çok zayıf. 2013 de bazı plastikleri kumaş yapıp bi nebze düzeltmişler. Ben polo almak için yola çıkmıştım ama o zaman herkes alma yağ yakıyor diyodu,o zaman aralarında 1.000 tl fiyat farkı vardı bu kadar bilgim yoktu tsi yeniydi daha bende cupra'da bu yok diye biliyodum gittim cupra aldım. Şimdi olsa kesinlikle polo alırdım.
    abi bindim baktım içine hane sağına soluna bakmaktan malzeme kalitesine aşırı derecede yoğunlaşmadım ama bana normal geldi? bilmiyorum ben dikkat etmedim heralde.Ama herşeye rağmen şu liste içerisinde günlük kullanıma en yatkın arabanın cupra olduğu konusunda ısrarcıyım yeri geldi gazla yeri geldi ekonomi yap...cooper ları bir türlü sevemedim niyese.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Maceraya gerek var mi?? Ya eski model cooper ya da daha genc megane rs almak, dalgana bakmak varken neden basinizi agritasiniz ki anlamadim??
    Ayrica o bahsettiginiz araclar B segmenti...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kalipson Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Maceraya gerek var mi?? Ya eski model cooper ya da daha genc megane rs almak, dalgana bakmak varken neden basinizi agritasiniz ki anlamadim??
    207 RC alınca başımız mı ağrıyor abi? Megane Rs'in ne kadar iyi ve özel bi araba olduğunu iyi biliyorum ben ama bence siz binmediğiniz dokunmadığınız araba hakkında yorum yapıyorsunuz.

mrtysn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yakit derdi yoksa Mini derim, yok normal yaksin guzel de dursun derseniz Cupra ya da RC alirim. Meg kullanmadim bilmedigim araba hakkinda yorum yapmam.

Daha genc ? Megane RS'ler '05 falan o paraya, Mini de oyle ? R53'in bas agrittigini ilk defa duydum bu arada.
    Don't believe everything you hear,
    Real eyes, realize. real lies.
    2Pac Shakur

Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben yukarida sorunlarindan bahsedilmis olan dogus grubu araclardan bahsetmek istedim kardesim..

Diger yandan, Megane RS'in avantajlari o kadar cok ki...

- Arac bi kere "C" segmenti ve harbi baya genis..
    - Yedek parcasi hem kaliteli, hem ucuz, hem de TR'de her yerde yetkili servisi var..
    - Dunya capinda kendini ispatlamis bi spor arac..
    - Renault'ta aracla alakali bi sıkıntı oldugu zaman sallamazlar.. Tok saticiyiz ayagi hic yapilmaz(Ailecek Renocuyuz ve turlu turlu sehirlerdeki hizmetleri de iyi bilirim. Zaten marka ya da grup olarak kimi kastettigimi yasayanlar anlamistir)
    - Ozellikle Megane 2 RS'in aynisini TR'deki kasalar itibariyle hic bi yerde taklidini bulamazsin, 1.000 metre oteden de herkes ahan da bu RS der zaten.. Arac zaten tek kapi olarak girmistir TR'ye hep.
    - Kolay ulasirsin, temiz ise zor vazgecersin...
    - Polemik ciksin istemem ama gercekler acidir... 1.4ler gibi 220den sonra araba astım hastası olmaz.. Yani nefesi kesilmez. Akar gider; 280 de yapar..

Amacim sadece bilgilendirmektir...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben yukarida sorunlarindan bahsedilmis olan dogus grubu araclardan bahsetmek istedim kardesim..

Diger yandan, Megane RS'in avantajlari o kadar cok ki...

- Arac bi kere "C" segmenti ve harbi baya genis..
    - Yedek parcasi hem kaliteli, hem ucuz, hem de TR'de her yerde yetkili servisi var..
    - Dunya capinda kendini ispatlamis bi spor arac..
    - Renault'ta aracla alakali bi sıkıntı oldugu zaman sallamazlar.. Tok saticiyiz ayagi hic yapilmaz(Ailecek Renocuyuz ve turlu turlu sehirlerdeki hizmetleri de iyi bilirim. Zaten marka ya da grup olarak kimi kastettigimi yasayanlar anlamistir)
    - Ozellikle Megane 2 RS'in aynisini TR'deki kasalar itibariyle hic bi yerde taklidini bulamazsin, 1.000 metre oteden de herkes ahan da bu RS der zaten.. Arac zaten tek kapi olarak girmistir TR'ye hep.
    - Kolay ulasirsin, temiz ise zor vazgecersin...
    - Polemik ciksin istemem ama gercekler acidir... 1.4ler gibi 220den sonra araba astım hastası olmaz.. Yani nefesi kesilmez. Akar gider; 280 de yapar..

Amacim sadece bilgilendirmektir...
    Zorla RS aldırıcaksınız bize abi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Herkes bi gun RS'ci olacak...

O degil de, ben sahsen ilanlarinda "yag yakmayan ....." diye ibareli araclara bakmazdim...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    RS ıyı hosta her aracın olumsuz yanları var illakı, model yılı itibarıyla km nın yuksek olması, ıc mekanın ortalamanın altında kalması, tasarım olarakda göreceli tabi ama 'yeni' agresif görünüm isteyen gençlere hitap etmeyebilir.

yasindemir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    KM'si 100k'yı geçmemiş araç alırdım ben sizin yerinize olsam. RS artık Meg III RS alınır o da sizin bütçenizi 2 katlar. Bu sebeple 1.4 TSI Cupra, Polo GTI vs. başınızı ağrıtmaz. Cooper'a benzin dayandırmak cidden zor olur, uzun süre bineceğim demişsiniz. Kullanım sırasında bütçeyi çok yorar... Hepsi kişisel görüşüm ve tüm önceki yorumlara saygım var.
    VW Scirocco 1.4 TSI Twincharger - 2012

Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı M3CSL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    RS ıyı hosta her aracın olumsuz yanları var illakı, model yılı itibarıyla km nın yuksek olması, ıc mekanın ortalamanın altında kalması, tasarım olarakda göreceli tabi ama 'yeni' agresif görünüm isteyen gençlere hitap etmeyebilir.
    RS, standart Megane'a göre baya agresif bakar aslında ama...

Bu arada, RS ile T.dağ-İzmir arası 500 km.yi yarım depo benzin ile gitmişliğim var...

Varsa böyle tüketim yakalayabilen, buyursun gelsin... Min. 200 hp olacak ama..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Eski arabam 220 hp civarlarında,yarım saatlik bi uzun yolda yakaladığım değer.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İyi, güzel bi değer maşallah...

Ama bu değeri, en az 8 saat süren İzmir yolunda ve bunun 30 dk.sını da inişli-tırmanışlı Kaz dağlarında da yakalayabilir miyiz?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İyi, güzel bi değer maşallah...

Ama bu değeri, en az 8 saat süren İzmir yolunda ve bunun 30 dk.sını da inişli-tırmanışlı Kaz dağlarında da yakalayabilir miyiz?
    Megane Rs ile 1 gün boyunca düz yolda da gitsen bu değeri yakalamanız zor gibi geliyor bana.
    Tsi bu konuda bulunmaz hint kumaşı. Hele cruise ile 90-100km gibi gidersen benzinciye çok zor uğrarsın

Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    500 km.yi 8 saat sonunda bugünün parası 145 TL'ye gidiyor RS. Ve de yol düz değil kardeşim. İniyon çıkıyon, ıvır zıvır.. vb. vb... Basarsan 6.45 saatte, basmazsan 8-8.50 saatte gidilen bi yoldan bahsediyorum. Yani İstanbul-Ankara otobanı değil. Bence rakam 2.0 bi araba için muhteşem ötesi...

Merthan haklısın.. Araba az yakar ama bastığın zaman da o şekilde giden bi araç mıdır?? 220-230'dan sonra kağnı gibi hızlanan araçlardan bahsediyorsun kardeşim...

Hem istediğin zaman ekonomi olsun, hem istediğin zaman aksın gitsin dersen Megane RS çıkıyor karşımıza yanlış mıyım??

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    500 km.yi 8 saat sonunda bugünün parası 145 TL'ye gidiyor RS. Ve de yol düz değil kardeşim. İniyon çıkıyon, ıvır zıvır.. vb. vb... Basarsan 6.45 saatte, basmazsan 8-8.50 saatte gidilen bi yoldan bahsediyorum. Yani İstanbul-Ankara otobanı değil. Bence rakam 2.0 bi araba için muhteşem ötesi...

Merthan haklısın.. Araba az yakar ama bastığın zaman da o şekilde giden bi araç mıdır?? 220-230'dan sonra kağnı gibi hızlanan araçlardan bahsediyorsun kardeşim...

Hem istediğin zaman ekonomi olsun, hem istediğin zaman aksın gitsin dersen Megane RS çıkıyor karşımıza yanlış mıyım??
    Gaza bastığın zaman aynı hızda gidermidir diyorsunuz ama şöyle söleyim.
    Sizin bahsettiğiniz km hızlara kadar Cupra ve Polo Gti'ı (stock vs. stock olarak) geçemez Megane Rs buna adım gibi eminim.

Bunun dışında Golf 5 Gti hem yakıt olarak hemde bahsettiğiniz hız olarak bu konuda RS e rakip olabilir.

Peki aracınızı genellikle 230 ve üstü hızlarda mı kullanıyorsunuz? Yani 230 kmden sonra kağnı gibi hızlanan bi aracın günümüz şartlarında çok bi önemi var mı? Ya da kaç kişi sizin gibi düşünüyor?

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)