ds3 alşu saydığın hiç bir eksik yok.herşeyden optimum seviyede var
ds3 alşu saydığın hiç bir eksik yok.herşeyden optimum seviyede var
308 T9 1.6 e-Hdi Denon+Skypack+Navigasyon+ACC+Etc..
Cupra o listedekilere göre kalitesiz bir arac degil
Bu araclar ıcınden benım tercihim cupra olurdu kolay yüklenebilir olması yakıt olarak sakın kullanımda 5-6 litreleri görebilmesi ve listedekilerden prestij olarak en iyisi
CooperS r53 cok keyifli bir aractır ancak temizini bulmak zordur
İşin zor valla ama listeye corsa opc de ekleyebilirsin oda cok keyiflidir
2010 Astra 1.6T Sold
2013 W204 AMG Sold
...
Kanka ibiza cupra malzeme kalitesi iyi olan bi araba değil. Bindinmi inceledinmi bilmiyorum ama kullanılan plastik kalitesi çok zayıf. 2013 de bazı plastikleri kumaş yapıp bi nebze düzeltmişler. Ben polo almak için yola çıkmıştım ama o zaman herkes alma yağ yakıyor diyodu,o zaman aralarında 1.000 tl fiyat farkı vardı bu kadar bilgim yoktu tsi yeniydi daha bende cupra'da bu yok diye biliyodum gittim cupra aldım. Şimdi olsa kesinlikle polo alırdım.
İç kalitesi filanda önemli sanırsam, o zaman polo gtı tek secenek olur, meganda 207de bu konuda cok tatmın etmez.
suspansıyon konforu önemlıyse yalnız iyi araştırın derim.
abi bindim baktım içine hane sağına soluna bakmaktan malzeme kalitesine aşırı derecede yoğunlaşmadım ama bana normal geldi? bilmiyorum ben dikkat etmedim heralde.Ama herşeye rağmen şu liste içerisinde günlük kullanıma en yatkın arabanın cupra olduğu konusunda ısrarcıyım yeri geldi gazla yeri geldi ekonomi yap...cooper ları bir türlü sevemedim niyese.
Maceraya gerek var mi?? Ya eski model cooper ya da daha genc megane rs almak, dalgana bakmak varken neden basinizi agritasiniz ki anlamadim??
Ayrica o bahsettiginiz araclar B segmenti...
Don't believe everything you hear,
Real eyes, realize. real lies.2Pac Shakur
Ben yukarida sorunlarindan bahsedilmis olan dogus grubu araclardan bahsetmek istedim kardesim..
Diger yandan, Megane RS'in avantajlari o kadar cok ki...
- Arac bi kere "C" segmenti ve harbi baya genis..
- Yedek parcasi hem kaliteli, hem ucuz, hem de TR'de her yerde yetkili servisi var..
- Dunya capinda kendini ispatlamis bi spor arac..
- Renault'ta aracla alakali bi sıkıntı oldugu zaman sallamazlar.. Tok saticiyiz ayagi hic yapilmaz(Ailecek Renocuyuz ve turlu turlu sehirlerdeki hizmetleri de iyi bilirim. Zaten marka ya da grup olarak kimi kastettigimi yasayanlar anlamistir)
- Ozellikle Megane 2 RS'in aynisini TR'deki kasalar itibariyle hic bi yerde taklidini bulamazsin, 1.000 metre oteden de herkes ahan da bu RS der zaten.. Arac zaten tek kapi olarak girmistir TR'ye hep.
- Kolay ulasirsin, temiz ise zor vazgecersin...
- Polemik ciksin istemem ama gercekler acidir... 1.4ler gibi 220den sonra araba astım hastası olmaz.. Yani nefesi kesilmez. Akar gider; 280 de yapar..
Amacim sadece bilgilendirmektir...![]()
Herkes bi gun RS'ci olacak...
O degil de, ben sahsen ilanlarinda "yag yakmayan ....." diye ibareli araclara bakmazdim...
RS ıyı hosta her aracın olumsuz yanları var illakı, model yılı itibarıyla km nın yuksek olması, ıc mekanın ortalamanın altında kalması, tasarım olarakda göreceli tabi ama 'yeni' agresif görünüm isteyen gençlere hitap etmeyebilir.
KM'si 100k'yı geçmemiş araç alırdım ben sizin yerinize olsam. RS artık Meg III RS alınır o da sizin bütçenizi 2 katlar. Bu sebeple 1.4 TSI Cupra, Polo GTI vs. başınızı ağrıtmaz. Cooper'a benzin dayandırmak cidden zor olur, uzun süre bineceğim demişsiniz. Kullanım sırasında bütçeyi çok yorar... Hepsi kişisel görüşüm ve tüm önceki yorumlara saygım var.
VW Scirocco 1.4 TSI Twincharger - 2012
İyi, güzel bi değer maşallah...
Ama bu değeri, en az 8 saat süren İzmir yolunda ve bunun 30 dk.sını da inişli-tırmanışlı Kaz dağlarında da yakalayabilir miyiz?
500 km.yi 8 saat sonunda bugünün parası 145 TL'ye gidiyor RS. Ve de yol düz değil kardeşim. İniyon çıkıyon, ıvır zıvır.. vb. vb... Basarsan 6.45 saatte, basmazsan 8-8.50 saatte gidilen bi yoldan bahsediyorum. Yani İstanbul-Ankara otobanı değil. Bence rakam 2.0 bi araba için muhteşem ötesi...
Merthan haklısın.. Araba az yakar ama bastığın zaman da o şekilde giden bi araç mıdır?? 220-230'dan sonra kağnı gibi hızlanan araçlardan bahsediyorsun kardeşim...
Hem istediğin zaman ekonomi olsun, hem istediğin zaman aksın gitsin dersen Megane RS çıkıyor karşımıza yanlış mıyım??
Gaza bastığın zaman aynı hızda gidermidir diyorsunuz ama şöyle söleyim.
Sizin bahsettiğiniz km hızlara kadar Cupra ve Polo Gti'ı (stock vs. stock olarak) geçemez Megane Rs buna adım gibi eminim.
Bunun dışında Golf 5 Gti hem yakıt olarak hemde bahsettiğiniz hız olarak bu konuda RS e rakip olabilir.
Peki aracınızı genellikle 230 ve üstü hızlarda mı kullanıyorsunuz? Yani 230 kmden sonra kağnı gibi hızlanan bi aracın günümüz şartlarında çok bi önemi var mı? Ya da kaç kişi sizin gibi düşünüyor?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)