User Tag List

Sayfa 9/14 İlkİlk ... 7891011 ... SonSon
251 sonuçtan 153 ile 171 arası

Konu: Tsi Cupra / Cooper S 163 / 207 RC / Megane RS

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kalipson nickli arkadaş senin arabanın burada konusu bile açıldı sen almadan önce ve ne durumda olduğunu satan hıyarların neler istediklerini burunlarından kıl aldırmadıklarını çok iyi biliyoruz. Haa direksiyon kutusu olayına gelince ikisi de aynı kutu sadece voltaj değerleri farklı. Rstuner cihazın varsa isterden R26R direksiyon kutusuna dahi sahip olabiliosun. Tek bahsettiğin şey recaro koltuksa ve makyajsa hemen yapılır. Ki O recaro yerine orjinal bride takarım çok daha iyidir. Faz1 ler jant farklılığı yüzünden faz2 lerden hızlıdır ayrıca intercooler a faz1 deki kadar fazla hava gitmez tampon farklılığından dolayı ve daha çabuk şişer. Senin gibi arkadaşlarda aboooov ph2 kesin almalıyım diye arabaya atlarlar. Ama ingilterede genelde yüklemeye herkes ph1 alır. Istersen benimle bu konuyu tartışma hangisi daha iyi diye okuduğum forum sayfa sayısını yaptığım araştırmanın haddi hesabı yok. Ph1 de de hala bir sürü tertemiz araba var. Alperin arabası izmirde. İnançın arabası benim eski arabam. İzmitte benim yaptığım İlkerin eski arabası daha 15000 km de. Bu arabaların hepside senin arabandan çok daha iyi durumdadır ve çok daha hızlıdır.
    IN BOOST WE TRUST

Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ya birakin Allah askina... Arabalari hizlandircam ayagina butun civatalari gevseyene kadar suyunu siktiniz, laboratuvar faresi gibi uzerinde denemediginiz sey kalmadi; simdi kalkip bana daha iyi diyorsunuz... Gecin bu ayaklari...

Salatanizi ana menü gibi lanse etmeye calisip ta guldurmeyin kendinizi....

Hey Allahim ya.. Muhabbetin de konunun da b.ku cikti. Alper hoca(izmir) haric diger araclari cok iyi takip ettim ve biliyorum. Beni degil baskasini yemeye calisin. Bu benim ikinci RS'im ve bunu daha icime sinerek aldim ve ne nedir ne degildir az cok biliyorum. Ingilizcem de iyidir; birakalim bu yabanci site islerini. Biz de okuyoruz ediyoruz. Eline uc kurus para gecip te ilk defa RS almis cocuk muamelesi yapmayin.

Bu arada, satin aldigim insanlari tanimadan etmeden bu tarz sozler sarfetmeyin. Sacmalamayin. Anlatilanlarla uzaktan yakindan alakasi yok okuduklarinizin. Adamlar yedek anahtari bulamadilar da satisi yptiktn irkac gun sonra kartin parasini bile yollayan delikanli insanlar. Hem de satis oncesinde kartin muhabbetini bile ben acmamisken ve sormamisken. Bi de benim arabayi aldigim insanlara bi soralim bakalim ne diyorlar. Ukelalikta son nokta gormeye giden insanlar.. hadi buna da bi yorum yapsaniza isinize geliyorsa. Isiniz gucunuz b.k atmak baska da bi b.k bildiginiz yok. Kimileri gibi bozuk volani itelemeye calisacak kadar karakter yoksunu tipler hic degiller...

Diger yandan , inanc'in araba mi daha iyi. Yahu adamin(!) arabasinin motor bitti gitti yardirmaktan. Siz neyin kafasini yasiyosunuz?? Sizin iyi anlayisiniz motorun icine edip sonra motor toplayip ahan da ne iyi RS'mis, ne guzel yuruyor demek mi?? Hey Allahim ya.... Adama coban muamelesi yapcam diye koyun moduna sokmayin kendinizi yok yere...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hahahah ağır güldüm gerçekten. Neyin kafasını yaşıosun kardeşim sen. Gerçekten ne içiosun merak ettim. Belli ki kafası iyi. Motor kırılır motor kırmakta utanılacak bişey yok ki. Motor arıza yapınca ayıplı mal mı oluyor. O zaman Bmw de bu işten anlamıyor. 08 öncesi M6 ların çoğu motor yatak sardı. Hem de mod lu olmadıkları halde. Nedenide yağ pompası. Arabayı yüklersin aman kırmiim kısık ayarda geziim dersin sonra bi yerden benzin alırsın hooop motor kırılır. Motor kırmanın ayıbı olmaz. Formulada da adamlar motor kırıyor. Ama doğru haklısın ph2 daha iyi araba yukarıda saydıklarımdan. Hey allahım hey
    IN BOOST WE TRUST

Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Allah ağlatmasın... Kronik ya da hatalı üretim sonucu ne lüks arabalarda sorun çıktığını biz de duyuyoruz. Dağda yaşamıyoruz. Ama kimin arabası neden yağ yakıyor, kimin arabasının motorunun neden bitik olduğunu çok iyi biliyoruz ve duyuyoruz.
    Yormayın siz kendinizi boşuna....

Yardır yardır, sonra parçaya b.k at, benzine b.k at, hatta pompacıya b.k at... Ustaya b.k at. At oğlu at... Ya bırakın bu işleri, fırçalayın dişleri. Hiç bi Megane RS'te o dediğiniz M6'lar, E320'ler, Volvo XC'lerdeki gibi sorun yok ve duyulmamıştır. Ne olduysa, cebi üç kuruş para görüp te kurcalayıp kurcalayıp, o olmadı bunu deneyeyim diyerekten yardırıp yardırıp ve içine eden tiplere olan oluyor nedense. Bırakın bu işleri... Kimse saf değil. Hele hele bahsedilen araç piyasaya çıktığından beri neredeyse 10 yıl olacak. Bi siz anlamıyorsunuz bu işlerden; merak etmeyin.

Kapısını kapattığında Iveco kamyonetlerin kapısından bile daha fazla ses çıkaran Megane RS gördüm. O da temiz diye satıyordu.. Taklası da vardı ama chip mip her bi zımbırtı da vardı. O da süperdi size göre. TR'de kimse temiz arabadan bi b.k anlamıyor; bi siz olaya hakimsiniz... Bi kendinize gelin bence. Benim arabamın ya da şahsımın övgüye de ihtiyacı yok. Malı alan ben, kullanan ben, satan ben... B.k atarak atar yapmaya çalışan tiplemelere alet olmayın..

Arabanın inciğinden boncuğundan çoğu kişiye göre açık ara anlıyor olabilirsiniz ama şu yukarıda yazdıklarınız saçmalık; kusura bakmayın...

Yok İngiltere'de faz-1 makbulmüşmüş te... Ondandır zaten top gear, vb. vb.. en ciddi testlerinde faz-2'yi kullandılar. Araba piyasaya çıkalı kaç sene oldu ve Megane RS tüm dünyada konuşulur olmasına rağmen adamlar mal ya ondan yıllar sonra faz-2'yi kullandılar testte di mi?? Adamların ellerine her seferinde neredeyse trilyonluk arabalar geliyor teste ama adamlar mal ya faz-2'yi tercih etmiş. Onların hatası desenize; Allah affetsin. Bunca RS meraklısını da yanlış yönlendirmiş ve hak yemişler desenize. Faz-1 malbulken sen ne ayaksın da Faz-2'yi test ediyorsun birader.. ?? Sizin bu garip yorumunuzu okusa Dieppe'deki mühendis muhtemelen ya işi bırakırdı gururna yediremeyip ya da bi tarafıyla gülerdi herhalde...

Cliosportve - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu ne ya
    Fena karışmış ortalık
    Biraz bende karıştırıyım öyleyse
    Faz 1 Megane Rs gözümde 20bn TL
    Faz 2 Megane Rs gözümde 22bn TL

Alıntı kelalper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben 30 a aldım adam 31 dese almayacaktım.

RedSun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kalipson Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ya birakin Allah askina... Arabalari hizlandircam ayagina butun civatalari gevseyene kadar suyunu siktiniz, laboratuvar faresi gibi uzerinde denemediginiz sey kalmadi; simdi kalkip bana daha iyi diyorsunuz... Gecin bu ayaklari...

Salatanizi ana menü gibi lanse etmeye calisip ta guldurmeyin kendinizi....

Hey Allahim ya.. Muhabbetin de konunun da b.ku cikti. Alper hoca(izmir) haric diger araclari cok iyi takip ettim ve biliyorum. Beni degil baskasini yemeye calisin. Bu benim ikinci RS'im ve bunu daha icime sinerek aldim ve ne nedir ne degildir az cok biliyorum. Ingilizcem de iyidir; birakalim bu yabanci site islerini. Biz de okuyoruz ediyoruz. Eline uc kurus para gecip te ilk defa RS almis cocuk muamelesi yapmayin.

Bu arada, satin aldigim insanlari tanimadan etmeden bu tarz sozler sarfetmeyin. Sacmalamayin. Anlatilanlarla uzaktan yakindan alakasi yok okuduklarinizin. Adamlar yedek anahtari bulamadilar da satisi yptiktn irkac gun sonra kartin parasini bile yollayan delikanli insanlar. Hem de satis oncesinde kartin muhabbetini bile ben acmamisken ve sormamisken. Bi de benim arabayi aldigim insanlara bi soralim bakalim ne diyorlar. Ukelalikta son nokta gormeye giden insanlar.. hadi buna da bi yorum yapsaniza isinize geliyorsa. Isiniz gucunuz b.k atmak baska da bi b.k bildiginiz yok. Kimileri gibi bozuk volani itelemeye calisacak kadar karakter yoksunu tipler hic degiller...

Diger yandan , inanc'in araba mi daha iyi. Yahu adamin(!) arabasinin motor bitti gitti yardirmaktan. Siz neyin kafasini yasiyosunuz?? Sizin iyi anlayisiniz motorun icine edip sonra motor toplayip ahan da ne iyi RS'mis, ne guzel yuruyor demek mi?? Hey Allahim ya.... Adama coban muamelesi yapcam diye koyun moduna sokmayin kendinizi yok yere...
    bitmeyen motor buldunda bizdenmi saklıyosun? yahu sen hala volan mevzusunda kalmışın hacı, eğer ben senin itham ettiğin gibi bi adam(!) olaydım arabama 2 segman 2 piston takar kimsenin haberi olmadan yaptırır satardım ve kimsenin ruhu bile duymazdı.

ulan volanı sana çakacak olsam çakardım parasını geri yollamazdım ne halin varsa görürdün. insanlık bende aldım anasını siktiğin volanımı geriye. neyse bu volan mevzusunu kapat cidden bu sefer ağır konuşcam. kaldıramıcaksın, insanın sabrını zorlama daha fazla.

türkiyede yapılmamış bir aracı yaptım ve yapmaya devam ediyorum gayem bu ister uçurumdan atarım ister üzerine çıkar her gece ırzına geçerim sanane?

aracım satılcak diye senin gibi şekilden şekile girmiyorum benim aracımın alıcısıda hazır ama ben satmıyorum böyle bi derdim yok. senin proje araçlarından gram anladığın yok car car car konuşuyosun boş yere tatava yapma burda he şunuda anladım sana laf maf anlatılmaz ben senden ümidi kestim.

daha benimle kişisel bir derdin varsa ara birader telefonum belli yerim yurdum belli her derdi itinayla çözerim, benim gibi sakin bi adamın limitlerini zorluyosun bunuda bil.
    2.0T FSI

Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ya birader tedaviye ihtiyacin mi var? 6. Sayfada 114. Posta bi bak bakalim kim kime atar yapmis... kasiniyosun lafini yiyince bozuluyosun...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kalipson pampa asker misin sen ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hayirdir? Neden sordunuz?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Öyle birşey hissediyorumda
    Bu aralar denetlemeler hem bedenen hemde ruhen yordu sanırım diycektim

RedSun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ya birader tedaviye ihtiyacin mi var? 6. Sayfada 114. Posta bi bak bakalim kim kime atar yapmis... kasiniyosun lafini yiyince bozuluyosun...
    de yürü git amq senlemi uğraşcam.
    2.0T FSI

Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kalitenin tesadufi olmadigina bi kez daha sahit olduk...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    araba dünyasından haberi olmayan adama ne anlatsan boş. Adamlar testi yapıo 2008 de renault fabrika onlara ph1 mi verecek. Elinde ne varsa test arabası onu verecek. Ya duvara laf anlatmaya çalışıoruz boşu boşuna. Tamam kardeşim senin araban stock süper gidio. Ben 90 bin modifiyeli kullandım alanda hala kullanıo.

Ha benzine ya benzine *** atarsınız falan diosun ya. Kötü benzinden dolayı kırılan stock impreza gt var dünya kadar. Bi boktan haberin yok modifiye nedir haberin yok motor nasıl kırılır haberin yok anla laf salatası burada benim arabam süper 48 bine vermiyorum diye hava atarsın. Haaa oldu kardeşim.
    IN BOOST WE TRUST

Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Oylarınız damlaya damlaya, dağdan kestim kereste....
    Artık bu frekanstan konuşacaz anlaşılan...

Adamlar testi 2008'de yapıyo da neden bi tane faz-1 bulup teste getirmiyorlar?? Madem burada bi hathatch çatışması varsa ve büyük bi iddaa varsa.. O firmalar, Renault'tan icazet alacak firmalar değiller. Fabrikanın test için vermediği milyon dolarlık arabaların ne olduğunu insanlara gösterebilmek için gıcıklık yapıp sırf 1 haftalığına milyon dolar verip satın alan ve ipliğini pazara döken 1 hafta sonra da satan firmalar bunlar.... Renault bunu vermiş, n'apsın ayağını bırakın artık.

Garip bi yorum da şu ki faz-1'de 17" jant varmış.. dolayısıyla daha iyiymiş. Moment denen bişey var. Sen 15" tak da fabrika da senden feyz alsın.... Araba nasıl daha da yürür hale gelirmiş; görsün Fransızlar.

48'e vermiyorum diye hava atan yok... Hava atmayı siz bilirsiniz. Ben anlamıyorum o işlerden. Arabaya sticker yapıştırsanız konu açan insanlar sizlersiniz. Ben bu arabayı aldım, üzerinden aylar geçti hiçbir forumda konu açıp da bahsetmedim bile. Megane RS diye nedense google'a yazınca genelde hep sizin konular / yazılar çıkıyor.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Benim arabamla alakalı bak bakalım bir tane konu var mı aslan parçası. Çok uçuosun.

2008 deki teste adam tabii ki ph1 i bulupta koymaz. o zaman piyasada 0 ne araba varsa o kullanılır. Fabrikadan istenır fabrikada aa dur elimizde ph1 onu verelim demez. ph2 yi sattığı için teste ph1 vermez. Verirse test edenler bi taraflarıyla güler. Yaw aralarında fark yok iki arabanın. Tampon far ve iç göstergeler dışında. Recaro ların opsiyon olduğundan haberin yok heralde. Parasını verirsen Recaro geliyor vermezsen normal koltuk. Recarosuz Ph2 de var merak ediyorsan. Her firma belli bir süre sonra facelift yapar eğer kasa yenilemiyorsa. Bazılarında iyi olur bazılarında kötü. Örnek mi istiyorsun. Volvo S60 larda facelift ve güncelleme sonrası multimedya üzerindeki karakterlerle dashboard üzerindeki karakterler farklı olmaya başladı. Nedeni de Volvo Blaupunkt ile anlaşmasını bırakıp Fordun çalıştığı farklı bir firmadan almaya başladı. Sana daha bu şekilde yüzlerce örnek veririm. Facelift artı ve eksileri ile alakalı. Ama sen anlamak istemeyebilirsin o ayrı çünkü işine gelmez.
    IN BOOST WE TRUST

Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Konu / yazılar dedim... Sadece konu demedim...

Ben faz-2 uzay mekiği, faz-1 de ilk çıkan "teneke edition" demiyorum. Ama siz hangi tarafınızdan anlamak istiyorsanız oranızdan anlıyorsunuz. Hiç bişey olmasa bu araba daha genç mantığında yazıyorum.

İyi ki hatırlattınız.. Benim aklımda da Recaro'lar arabanın şasisine monteli geliyodu zannediyordum....

Hey Allahım yaa.. Ne de çok şey biliyormuşsunuz bizim bilmediğimiz. Allah razı olsun; yazın yazın da dağarcığımız genişlesin...

Volkann - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tercihim cupra yada 207 olurdu.
    99' ZN 106 GTİ
    14' SC İBİZA CUPRA
    94' MAM 106 XSİ (TU5 SWAP)
    16' FK2 TYPE-R

Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sevgili "Volkann"... Tercihim RS FAZ-1 diye yazıver de rahatlasınlar....

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu arada, satin aldigim insanlari tanimadan etmeden bu tarz sozler sarfetmeyin. Sacmalamayin. Anlatilanlarla uzaktan yakindan alakasi yok okuduklarinizin. Bi de benim arabayi aldigim insanlara bi soralim bakalim ne diyorlar. Ukelalikta son nokta gormeye giden insanlar.. hadi buna da bi yorum yapsaniza isinize geliyorsa. Isiniz gucunuz b.k atmak baska da bi b.k bildiginiz yok. Kimileri gibi bozuk volani itelemeye calisacak kadar karakter yoksunu tipler hic degiller...
    işime geldi cevap yazıyorum
    bizmi ukalayız? adam telefonda senin gibi 50 muhendis calısıyor diyor yanımda bana ahkam kesiyor
    arabayı 6 ay evvel terketmişler garaja aracın ekmegini yeyip. lastikler bitmiş bir lastikte nerdeyse 10psi hava kalmıs nerdeyse jant uzerinde hava basmaya gittik 3-4 km
    baskı balata bitik, triger agır bakım gecmiş amortisorler gitmiş, ön taraftan sesler boyanın uzerinde kuslar koloni halde ebru calısması yapmıs heryer kus boku, en son yag ne zaman degişti diyorum ona bile cevap veremiyolar, faz 2 faz 2 demişşin arabanın ustunde clio 3 rs jantları var (ne alaka)
    gittik orda bir bayanla muhattap olduk diyorki arabanın fiyatı 39 minimum 38.500 e olur ben kimseye gelin anlasırız demedim diyor yalan söylüyor, daha once halil telde konusmus gelin anlasalım sıkıntı yok demiş, nasılsa kucaga dustukya
    ordan arac sahibi ile canlı tel baglantısı kuruldu fiyat soruyorum aracın bubakımları var deyip, onlarıda benmi karsılıcam diyor, yahu diyorum ben sizden pazarlık istemiyorum sadece birikmiş masrafları dusun yeter, bu aracı sizde kullansanız bu masrafı yapacaksınız
    burası sirket diyor(içimden diyorumki orasını anladık zaten sirkete gelicez) ne gerekiyorsa yapılır demekki gerekmemiştir diyor kısıtlı zamanımdan size vakit ayırıp konusuyorum diyor bu nasıl bir pazarlık anlamadım bu aracın fiyatı belli diyor
    lastikler gayet iyi diyor bir yandan sirkette 50 mühendis calısıyor kısacası ver parayı selamı kes diyor
    birde diyorki siz ne veriyorsunuz o bayanla ve aykut beyle biz bir istisare edelim siz bekleyin diyor
    bende dondum halille istisare ettim dedim halil isin içinde istepne var, istepnen saglamsa lastik patlatmaktan korkmassın
    aklın sıra bizi patlatacaklardı uymadı o halde 36.5 bucuk verdik laf arasında asagıladılar sözde, nasılsa 35 e hazırda istepne var onuda ordan birine 2 zarf attım ogrendim, bunlardaki hesap 35 üstü acaba ne koparabiliriz bu enayiler hazır aracı satıp gelmiş nasılsa mecbur alcaklar
    ilk gittigimde soktular kapalı garaja bak dediler, arabanın rengini goremiyorum o derece karanlık, lütfende olsa dısarı cıkartabildim aracı. 2005 mutevazi aracımla sofore bir buna bir kırmızıya bak dedim hangisi daha duzgun duruyor 38.5 rakam istiyorlar, kafayı one egdi, cıktık gittik ne hikmetsede 4 gun sonra bayan beni arıyor lütfen gelin anlasalım sirketin odemesi var demezmi
    hanfendi dedim 36.5 bucuk verdik almadınız para ceketin ic cebindeydi ordan donduk maslak dogustan seat cupra aldık 36.5 nakit verdik kalanıda 3 gun sonra havael ettik
    su an potansiel musteriniz olmayarak cok rahat konusuyorum 32 33 e dusunurseniz birilerini yonlendireyim ama zannedersem yedek talihli varmıs degerlendirin dedim
    ık mık yaptı kapadık
    simdi yani biz ukalayız dimi? enayi olmadıgımız için
    bu arada volan demişşin geri gonderdigin volanı canlı gordum
    o volanı o hale getirebilmek için kac gun suda beklettinizde o kadar paslandı
    sahsen 1.5 senedir duran volanım okadar paslanmadı daha dogrusu hiç paslanmadı
    gonderdigin volanın disli tarafı bile pas içindeydi ne alakysa
    yapılırda bukadar goz gore yapılmaz
    o volanı gorene kadar art niyetli bakmadıydım olaya ama gorunce olayı anladım
    aytug

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)