User Tag List

Sayfa 11/14 İlkİlk ... 910111213 ... SonSon
251 sonuçtan 191 ile 209 arası

Konu: Tsi Cupra / Cooper S 163 / 207 RC / Megane RS

Cliosportve - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ispat istedin ispat koydum ben illa showroom demedim olabilir dedim veya daha önce takaslamıslardır veya baska bisey olmustur aracının bekcisi ben degilim
    sen bu tip seyleri ilk defa duyuyosan o senin problemin
    kazalı boyalı tırdan dusme aracı alan kac kişinin canı yandı
    serkan diye bir arkdasın aldıgı clio rs zamanında ilk sahibi 2 sene kullanmıs arabanın komple boyalı oldugunu ogrenmiş mahkemeye vermiş renoyu davada 1 seneye yakın surmus ve adam faiziyle sıfır parasını alıp arabayı iade etmiş ordanda bogaziçi maisten biri alıp serkana sattı arabayı aracta su an pert olan bm rs tir biz aracı bizzat gittik o sekilde aldık ve satıcı kişide acıkca bunları dogruladı
    ilk defamı duyuyorsun bu tip seyleri?
    aracının üstündeki jant CLİO 3 FAZ 1 RS jantı MEgane RS FAZ 1ve 2 Jantı degil
    kafa ütüleme, delikanlıysan lafının eri ol
    büyük lokma ye büyük konusma, konusuyosanda geregini yap
    seninkisi typr jantını s2000 e takmak gibi birsey
    senin keyfini bekleyemicem resim bulcakta subu
    gir googleda 500 tane resim var
    delikanlı ol sözünü tut bir fakirinde işi gorulsun faz 2 jantla gezsin garip
    millette desinki helal olsunkalipsona lafını tuttu
    evet ne zaman alcan hesap nosunu nasıl yapalım veya neyi bekliyoruz, daha nasıl bir ispat yapabiliriz?
    Alıntı kelalper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben 30 a aldım adam 31 dese almayacaktım.

GokhanRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    62 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu arada şu 180bini yeni gördüm megane 3 rs bile o fiyatlara satılmadı vay arkadaş harbi güldüm ya

tabiki malına istediğin fiyatı istersinde konuyu daha yeni başından sonuna okudum kalipson her mesajında diğer arabaları iti g.tüne sokmuşsun. sonrasında da arabanın reklamını yapmışsın. maaşallah araban çok güzel duruyor ama konuyu baştan sonra objektif birine okut hatta arkadaşlarından birine okut yazdıkların için sana b.kunu çıkarmışsın dicektir.

aytuğun çok eski arkadaşıyım hatta bir dönemde ortaktık yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmemiştir. hatta şuanki rs ininde eski sahibiyim ona rağmen aranızdaki mevzu beni ilgilendirmez diyip tek laf etmedim etmemde. söylediklerimin kesinlikle o konuyla alakası yoktur.

tek dediğim harbiden suyunu çıkarmışsın rsleri övücem derken.
    It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hahahahahahaaaa....

Delikanlılık?? Bana son yazdığın "delikanlılık"la alakalı kitabını imzalayıp yollar mısın üstad??

Ya ben kafama s.çyım... Neden yazıyorum ki sana... He he hü hüü..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı GokhanRS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu arada şu 180bini yeni gördüm megane 3 rs bile o fiyatlara satılmadı vay arkadaş harbi güldüm ya

tabiki malına istediğin fiyatı istersinde konuyu daha yeni başından sonuna okudum kalipson her mesajında diğer arabaları iti g.tüne sokmuşsun. sonrasında da arabanın reklamını yapmışsın. maaşallah araban çok güzel duruyor ama konuyu baştan sonra objektif birine okut hatta arkadaşlarından birine okut yazdıkların için sana b.kunu çıkarmışsın dicektir.

aytuğun çok eski arkadaşıyım hatta bir dönemde ortaktık yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmemiştir. hatta şuanki rs ininde eski sahibiyim ona rağmen aranızdaki mevzu beni ilgilendirmez diyip tek laf etmedim etmemde. söylediklerimin kesinlikle o konuyla alakası yoktur.

tek dediğim harbiden suyunu çıkarmışsın rsleri övücem derken.
    Adamlar g.tü b.klu Cuprayla, bol yağlı fritözlü Polo GTI ile ıvırla zıvırla(B Segmenti olduklarından ) kıyaslıyor RS'i...

Keşke siz de biraz cesaretli olup da RS'i savunabilseniz...

Benim yaptığım b.k çıkartmak değil. Edilen laflara cevap vermek. Dolayısıyla dünya kadar post oluyor. Sonra da ben b.kunu çıkarmış oluyorum öyle mi??
    Varsın öyle olsun...

Cliosportve - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kalipson pampa aynen ole laf kalabalıgı yap olayı hasır altı et
    sen zaten gondermessinki o parayı gondersen evlat acısı gibi koyar
    sayende takviyeli geri vitesi bu aksam ogrendik
    ama sana bisey diyeyimmi hani olurda cukura falan girersin jantı mantı kırarsın renodan alamassın getirmezler stok yoktur vs vs
    ben sana elimdeki FAZ 1 CLİO RS jantını seve seve uzerinde continental lastigiyle bedelsiz yollarım maksat iş gorulsun
    yollamassam sözümü tutmassam senin gibi olayım
    Alıntı kelalper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben 30 a aldım adam 31 dese almayacaktım.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Cliosportve Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kalipson pampa aynen ole laf kalabalıgı yap olayı hasır altı et
    sen zaten gondermessinki o parayı gondersen evlat acısı gibi koyar
    sayende takviyeli geri vitesi bu aksam ogrendik
    ama sana bisey diyeyimmi hani olurda cukura falan girersin jantı mantı kırarsın renodan alamassın getirmezler stok yoktur vs vs
    ben sana elimdeki FAZ 1 CLİO RS jantını seve seve uzerinde continental lastigiyle bedelsiz yollarım maksat iş gorulsun
    yollamassam sözümü tutmassam senin gibi olayım
    Allah razi olsun ama muhtac da etmesin...

Benim gibi olmayin aman siz. Allah dusurmesin zat-i alinizi...

Merthan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kalipson Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Adamlar g.tü b.klu Cuprayla, bol yağlı fritözlü Polo GTI ile ıvırla zıvırla(B Segmenti olduklarından ) kıyaslıyor RS'i...

Keşke siz de biraz cesaretli olup da RS'i savunabilseniz...

Benim yaptığım b.k çıkartmak değil. Edilen laflara cevap vermek. Dolayısıyla dünya kadar post oluyor. Sonra da ben b.kunu çıkarmış oluyorum öyle mi??
    Varsın öyle olsun...
    Peki siz b segmenti Clio 4 RS alınca götü boklu olmuyorda b segmenti Cupra ve Gti gibi araçlar mı götü boklu oluyor?
    Ben böyle bişey görmedim,götü boklu dediğiniz arabaların segmentinde araba almak için 10 sayfadır övdüğünüz FAZ2 Megane RS inizi satıyorsunuz...
    Mais müdürü yada RS departmanı sorumlusu olduğunuzu düşünüyorum artık gerçekten.
    SUBARU TECNICA INTERNATIONAL

Jeandan-R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Selçuk abi, kusura bakma hata sende. Bu arkadaşa neden laf anlatmaya çalışıyorsun, bırak nasıl biliyorsa öyle yapsın. İstanbul tayfasının şifresini çözdük diyor, neyi gördün de neyi gördün be adam yaşını başını almışsın. Kurcalanmamış araç diye tutturmuşsun, benim aracımı aldığımda kutu içi filtresini ben sökmüştüm. Aynı şekilde alper abinin turuncu rs'i aldığımızda orda filtre ve oil catch vardı. Şimdii benim arabam iyi, alper abinin turuncu rs kötü mü oldu. Saçmalamayın ya.

Sahi, benim çöp rs'im hakkında ne biliyorsunuz bi anlatsanıza. Sanırım tek sizinki temiz bu piyasada, bir de faz2 doğru ya.

Düzeltme: Selçuk abi sen haklıymışsın, bazen çileden çıkıyormuş insan.
    .

Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadasim.. idrak yollari enfeksiyonu mu var sende anlamadim ki?

Clio RS'i Megane RS ile kiyaslarsan o da g.tu b.klu olur merak etme. Nerenden anlamak istiyorsaniz ya da anlayabiliyorsaniz oyle yorumluyorsunuz
    anlasilan... Dunyada ben hicbir Allahin kulunu ya da test sirketini B sinifi ile C sinifini karsilastirdigini gormedim. Bi burada var... Bunu hakli goren akli selim(!) ne cok adam varmis.

Uzerine alinan ve yarasi olan gocunuyo zaten. Siz az bi kenarda durun. Radyasyona maruz kalmayin yok yere. Size laf atan, laf sokan yok; rahat olun. Adana!! Cik aradan...
    Lafi yiyen ve yemesi gereken adam(!)lar belli zaten. Lutfen araya girmeyin yok yere... Onlar da bi b.k bilmeden arabaya b.k atan tipler zaten.

Laf nokta atisi gidiyo gidecegi yere. Temmuz sonu Paris'te is icabi bulunabilirim. Gidersem ve bos bi vaktimde Fabrikaya( simdi buna da sarmaya calisan yuksek IQ'lu tipler cikacaktir o fabrika Paris'te degil diye) ugrayip Mr.Aytug'dan bahsedicem. Gozunuzu acin bu adami kacirmayin demeyi dusunuyorum....
    Bakarsiniz Ar'geye sokarlar da biz de gurur duyariz.... Ama sadece arge. Satis, vb. olmaz. Basimiza is almayalim....

Bu arada, aklima gelmisken... arabamizi kimileri gibi millete iteleme derdimiz yok. Niyetine giren adam, yetkili serviste ekspertiz yaptirip alacak. Belgenin bi nushasini da ben alacam. Sende iyi bende iyi olayi olmayacak. Istenilen yekili servise(sehir ici-disi farketmez)gidilebilecek. Siz rahat olun.... Hee bu arada, arabami keyfe keder ilana koydugum icin keyfe keder de kaldirdim 3 gun once. Harala gurele elden cikarma gayretinde degilim...

Uzaklaştırılmış Kullanıcı
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Şöhret...?? RS'e binince şöhret olunuyorsa bu yaz Reina'ya felan takılalım.. güzel de ağırlarlar artık. Ne de olsa zirkonyum şasi RS'e biniyoruz... Hem de ikinci RS'im. Aboooovvv... şöhrete bak !!!

Bu benim ikinci RS'im. Bozulmadık çok şükür.

Merdan Usta cahil... T.dağ Buhari Renault Yılmaz Usta(cotech) cahil... Ankara Mais cahil... Ankara Çelik Renault cahil... Ankara Başkent Kurtay Oto(Cotech) cahil... Ankara Dr.Renault(Cotech) cahil... Şaşmaz OtoReno Mustafa Usta zır cahil(volanı iteleyen var ya...) Bu arabaya tam not veren herkes nedense cahil; bi sen herşeyi tam biliyorsun. Ama nedense arabayı istediğiniz rakamı kabul etseler almaya gitmiştiniz. Hayrola?? Araba hani leşti?? 500-1000 TL düşmediler ve sizi gıcık ettiler diye mi vazgeçtiniz? Yoksa araba leş olduğu için mi? Leş ise neden adamların kafasını ütülediniz? Eni konu kendi RS'iniz ile kapılarına dayandınız? Biz piyasayı biliyoruz diye neden adamlara ayar çekmeye çalıştınız? Biz bunları duymadık bilmiyoruz değil mi?? Arabanın üzerinde kuşlar ebru yapmıştı ya... Sanatçı ruhunuz da var anlaşılan. Dünya kadar kuş pisliksiz araba varken ayaklarına kadar gittiniz adamların. Bırakın bunları yaa....

Ama harbi takdir ettim. Yıllarca Renault'ta çalışmış ustaları çoban etmişsin. Vallaha da billaha da helal sana. Fransa'ya mail atsan ya. Gruba seni de katsınlar. Harcanma TR'de... Yetişirsen o zamana belki Megane IV RS'te senin de imzanı görürüz.

Sen, K-TEC'ten aldığın ve İnanc'a verip te paranı tam alamama ihtimali hasıl olduğu için korktun; İnanc da muhtemelen evdeki hesap çarşıya uymadığı için. Olay bundan ibaret. Sizin üç kuruşluk volanınızı bozacak, çeşme suyunda bekletecek kadar çiğ değiliz. Bizi bilen biliyo, sizi de keza... Herkes sizle alakalı bi anekdot paylaşıyor ne hikmetse.

Bu arada, faz-2 RS'te 17" jant vardır ve benim arabamın üzerindeki janttır. 18" de vardır ama o biraz daha değişiktir. Bilgisayarımda showroom'da resmi çekilmiş kırmız bi RS'in fotoğrafı da var ve 17" benim jantlarımdan. Bulduğum anda yapıştıracağım buraya.
    BURADAN TÜM SİTEYE SESLENİYORUM. YAZILI ve BELGELİ OLARAK, BENİM DEDİĞİM GİBİ OLMADIĞINI İSPATLAYANIN 3.000 TL'ye KADAR OLAN TÜM JANT-LASTİK FANTEZİLERİNİ BİZZAT CEBİMDEN KARŞILAYACAĞIM. BUYRUN ARKADAŞLAR....
    konuyu takip eden forum cemaatinden bir birey olarak bu kadar atardan sonra;
    1- hani nerde yapıştıracağın fotoğraf?
    2- niye R yapıyorsun şase nodan her aracın ciğeri çıkar adam dökmüş önünde herşey nerde 3000 tl?

konu çekirdeklik olmuş zevkle izliyoruz devam ediniz lütfen

Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Question

Fotoyu koysan montaj derler... Montaj degilse de o jant 17 degil derlerMontaj degilse tirdan dusmustur derler... Bi jantta boya atmistir, aynindan bulamamislardir derler... Der oglu derler..
    Giciklik bu yaa.. bekleyin biraz bakam..

Sasmaz'da volan dolastirdik bi zamanlar. Bu volan bozuk diyen ne kadar usta varsa hepsine coban diyen bi zihniyetle karsi karsiyayiz... islerine gelmeyince de bunu sen bizduna yok suda beklettine getiriyorlar. Icimden oyle bi sektiriyorum ki ben bile daga gun isigi gormemis kufurler aratmaya badladim.Yaraticiligim gelisti yemin ediyorum.Ben boyle canlilarla ilk defa karsilasiyorum. Bana atar yapmayin hic... Ben bunlarin cigerini biliyorum

dragon07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bence kabak tadı verdi boşverin birbirinizi kırmayın

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Fotoyu koysan montaj derler... Montaj degilse de o jant 17 degil derlerMontaj degilse tirdan dusmustur derler... Bi jantta boya atmistir, aynindan bulamamislardir derler... Der oglu derler..
    Giciklik bu yaa.. bekleyin biraz bakam..

Sasmaz'da volan dolastirdik bi zamanlar. Bu volan bozuk diyen ne kadar usta varsa hepsine coban diyen bi zihniyetle karsi karsiyayiz... islerine gelmeyince de bunu sen bizduna yok suda beklettine getiriyorlar. Icimden oyle bi sektiriyorum ki ben bile daga gun isigi gormemis kufurler aratmaya badladim.Yaraticiligim gelisti yemin ediyorum.Ben boyle canlilarla ilk defa karsilasiyorum. Bana atar yapmayin hic... Ben bunlarin cigerini biliyorum
    kuru *** duvara yapışmaz sen istediğin kadar say dur
    adam sana şase numarandan girip tek tek referans numarası çıkarttı. belgeledi yani. niye hala lafı dolandırıyonki sağından solundan? neyse aytuğ başkanın dediği gibi geri vitesin bir çeşidini görmüş olduk sayenizde. o 3000 tl dinen artık sana haram sayılır bi yerde ezilmesi lazım jant alınarak

BARR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    188 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    O değil de Leon Cupra, Polo GTI gibi bir araca g.tü boklu diyip Megane 2 RS'i öven biriyle zaten kendi arabası hakkında konuşulmaz bırakın Alice harikalar diyarında yaşamaya devam etsin.
    25'' Tesla Model Y Juniper Long Range
    23" Fiat 500e LaPrima
    23'' Tesla Model Y Performance / SOLD
    Instagram Paylaşımlarım: edriver_35

Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Bar35 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    O değil de Leon Cupra, Polo GTI gibi bir araca g.tü boklu diyip Megane 2 RS'i öven biriyle zaten kendi arabası hakkında konuşulmaz bırakın Alice harikalar diyarında yaşamaya devam etsin.
    Cupraya eyvallah da yag yakan fritoz misali Polo GTI ne yaa...
    Kimi ustun zekali arkadas da 180 bine takmis. Ya arkadas..mezuniyet ne? Ben, benim arabam 180bin mi dedim?? Yeni kasadan bahsettim.
    Ah su klavye ah... yardir baba yardir...

Amaaaann... heee hheee.. huuu huuu...
    Oylariniz damlaya damlaya..dagdan kestim kereste...

Ayrica geri vites eden de yok... Akilli akilli konusurken gerisin geri zirvalayan cok!!!

Durumdan vazife cikaran arkadaslari da takdir ettim... Adini sanini bilmedigim insanlar da sagdan soldan atliyoya mevzuya.. harbi guluyorum. Zorla pas atiyorsunuz; gol olunca da kusuyorsunuz...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    gol oldu hee

ahmet_xy
    Misafir
    polo gti'da bi patates kızartalım bakalım tadı lezzetli olacak mı?

Falmor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Patatesleri kuru atın patlamasın

CLIORS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Konuya bakan adam araba almaktan vazgeçer.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)