Şöhret...?? RS'e binince şöhret olunuyorsa bu yaz Reina'ya felan takılalım.. güzel de ağırlarlar artık. Ne de olsa zirkonyum şasi RS'e biniyoruz...

Hem de ikinci RS'im. Aboooovvv... şöhrete bak !!!
Bu benim ikinci RS'im. Bozulmadık çok şükür.
Merdan Usta cahil... T.dağ Buhari Renault Yılmaz Usta(cotech) cahil... Ankara Mais cahil... Ankara Çelik Renault cahil... Ankara Başkent Kurtay Oto(Cotech) cahil... Ankara Dr.Renault(Cotech) cahil... Şaşmaz OtoReno Mustafa Usta zır cahil(volanı iteleyen var ya...) Bu arabaya tam not veren herkes nedense cahil; bi sen herşeyi tam biliyorsun. Ama nedense arabayı istediğiniz rakamı kabul etseler almaya gitmiştiniz. Hayrola?? Araba hani leşti?? 500-1000 TL düşmediler ve sizi gıcık ettiler diye mi vazgeçtiniz? Yoksa araba leş olduğu için mi? Leş ise neden adamların kafasını ütülediniz? Eni konu kendi RS'iniz ile kapılarına dayandınız? Biz piyasayı biliyoruz diye neden adamlara ayar çekmeye çalıştınız? Biz bunları duymadık bilmiyoruz değil mi?? Arabanın üzerinde kuşlar ebru yapmıştı ya... Sanatçı ruhunuz da var anlaşılan. Dünya kadar kuş pisliksiz araba varken ayaklarına kadar gittiniz adamların. Bırakın bunları yaa....
Ama harbi takdir ettim. Yıllarca Renault'ta çalışmış ustaları çoban etmişsin. Vallaha da billaha da helal sana. Fransa'ya mail atsan ya. Gruba seni de katsınlar. Harcanma TR'de... Yetişirsen o zamana belki Megane IV RS'te senin de imzanı görürüz.
Sen, K-TEC'ten aldığın ve İnanc'a verip te paranı tam alamama ihtimali hasıl olduğu için korktun; İnanc da muhtemelen evdeki hesap çarşıya uymadığı için. Olay bundan ibaret. Sizin üç kuruşluk volanınızı bozacak, çeşme suyunda bekletecek kadar çiğ değiliz. Bizi bilen biliyo, sizi de keza... Herkes sizle alakalı bi anekdot paylaşıyor ne hikmetse.
Bu arada, faz-2 RS'te 17" jant vardır ve benim arabamın üzerindeki janttır. 18" de vardır ama o biraz daha değişiktir. Bilgisayarımda showroom'da resmi çekilmiş kırmız bi RS'in fotoğrafı da var ve 17" benim jantlarımdan. Bulduğum anda yapıştıracağım buraya.
BURADAN TÜM SİTEYE SESLENİYORUM. YAZILI ve BELGELİ OLARAK, BENİM DEDİĞİM GİBİ OLMADIĞINI İSPATLAYANIN 3.000 TL'ye KADAR OLAN TÜM JANT-LASTİK FANTEZİLERİNİ BİZZAT CEBİMDEN KARŞILAYACAĞIM. BUYRUN ARKADAŞLAR....