User Tag List

Sayfa 2/10 İlkİlk 1234 ... SonSon
190 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: Jetta Tdi vs Vtec2

emoro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben jetta alır diyorum. Ama emin değilim
    R.E.S

Berkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    adam yazmıs şartlarını jetta chip yaparsa yok 15 takarsayı falan geçin beyler. konunun bir tık ilerisi honda turbo olursa nolur falan olcak yoksa klasik
    1881 - 193

ahmet_xy
    Misafir
    Alıntı Berkan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    adam yazmıs şartlarını jetta chip yaparsa yok 15 takarsayı falan geçin beyler. konunun bir tık ilerisi honda turbo olursa nolur falan olcak yoksa klasik
    haklısın da chip yaptırmak çok kolay yarım saatlik bir iş. ama atmo arabaya turbo takmak kolay değil.

batu35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    specler iyi vtec2nin geçer diye tahmin ediyorum

sinanbaysal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vtec 2 alır jetta tutunur

r3dkit - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Merthan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ne önemi var Vtec dedin mi geçecektir başka bi ihtimal yok
    ah bu hondacılar yokmu. almanın üstünlüğünü bi kabul edemediniz

Faruk_Vtec - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    48 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı r3dkit Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    alman ustun, tabı canm konfor dersen eyw derım ama performans olarak Japonlar bı adım onde, kabul edın artık bunu ahahah..
    F&F CAR CLEAN - Detailing Center

Vtec II ES7 | Accord 2.4 EX. | C2 HDI | GPunto MJET 3K | Dizel Otomatik ERA...

emrekuzdere - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Eski bir vtec2'ci olarak "biz ne jetta'lar gördük, gül gül öldük" desem çok ağır olabilir Tabi TSI'lar bazı geceler uyutmuyordu ne yalan söyleyeyim Neyse konuya döncek olursa TDI jettanın hiç şansı yok
    98'ies - 05'vtec2 - 93'Accord - 08'Accord - 05'Jazz - 98'Twingo - FD6 - E39 - G5Prelude - 99'Crv - 08'Auris - W204 - W176 - W164 - F20
    Alıntı RR-V8 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arabayı biz mi getirelim yoksa siz gelip bağlar mısınız?

Merthan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hep sölerim,bi konuda birisi accord un mercedes c serisinden daha kaliteli olduğunu,bmw 3 ve audi a4 ile de kıyaslanamayacağını yazmıştı.
    Yanarım yanarım screenshot almadığıma yanarım
    SUBARU TECNICA INTERNATIONAL

Post Thanks / Like
    Mentioned
    48 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    hep sölerim,bi konuda birisi accord un mercedes c serisinden daha kaliteli olduğunu,bmw 3 ve audi a4 ile de kıyaslanamayacağını yazmıştı.
    Yanarım yanarım screenshot almadığıma yanarım
    duz mantık baktığımz zmn Accord hepsinden kalıtelı zatn C kasa 3 kasa A4 kıdemlı olabılır evt ama Accord'un rutbesı bı tık ustte Accord'un segmentınde kı araçlar Mercedes E, BMW 5kasa, Audı A6..

Accord Type-R S2000 gerçekten hondayı farklı kılan araçlardır, fiyat & performans olarak segmentlerınde en ıyı araçlardır.. (fiyatına gore kıyasladığımı tekrar belırtmek ıstıorm)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Faruk_Vtec Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    duz mantık baktığımz zmn Accord hepsinden kalıtelı zatn C kasa 3 kasa A4 kıdemlı olabılır evt ama Accord'un rutbesı bı tık ustte Accord'un segmentınde kı araçlar Mercedes E, BMW 5kasa, Audı A6..

Accord Type-R S2000 gerçekten hondayı farklı kılan araçlardır, fiyat & performans olarak segmentlerınde en ıyı araçlardır.. (fiyatına gore kıyasladığımı tekrar belırtmek ıstıorm)
    O mantıkla bakılırsa Honda Legend da a6, 5 serisi ve E serisinden üstün,Avensis a4,3 ve C serisinden üstün,Latitude A4,C ve 3 den üstün demek oluyor.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    48 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    O mantıkla bakılırsa Honda Legend da a6, 5 serisi ve E serisinden üstün,Avensis a4,3 ve C serisinden üstün,Latitude A4,C ve 3 den üstün demek oluyor.
    olaya fıyat & performans gözüyle bakarsak evet Accord'la A6'yı bır tutacak halım yk A6 tartışmasız daha ıyı ama fıyat & performans olarak Accord derım çünkü aynı model ıkı araçta Accord mınımum yarı yarıya ucuz, doluluk olarak baktığımızda audı 10 uzerınden 10 dersek Accord 10 uzerınden 7, doğru orantıda Accordun 10 uzerınden 5 olması gerekırken 7 olması bnce accordun audıden ıyı olduğunu gosterır tekrar tekrar belırtıorm altını çızıorm fıyat & performans olarak bakıorm olaya, tartışmasız A6 accorddan kat kat ıyı, para sıkıntısı yoksa ıkı arabadan bırını tercıh edeceksem tabıkıde A6 derım..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Faruk_Vtec Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    olaya fıyat & performans gözüyle bakarsak evet Accord'la A6'yı bır tutacak halım yk A6 tartışmasız daha ıyı ama fıyat & performans olarak Accord derım çünkü aynı model ıkı araçta Accord mınımum yarı yarıya ucuz, doluluk olarak baktığımızda audı 10 uzerınden 10 dersek Accord 10 uzerınden 7, doğru orantıda Accordun 10 uzerınden 5 olması gerekırken 7 olması bnce accordun audıden ıyı olduğunu gosterır tekrar tekrar belırtıorm altını çızıorm fıyat & performans olarak bakıorm olaya, tartışmasız A6 accorddan kat kat ıyı, para sıkıntısı yoksa ıkı arabadan bırını tercıh edeceksem tabıkıde A6 derım..
    Anladım ama o zaman Vti&Typer&S2000 dediğiniz şekilde fiyat performans olayında sınıfta kalmış modeller demek oluyor

rene54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rollingde Jetta kesin kafa çıkartır devir çevirdikçe Vtech2 geçer.

fakat Jettanın sahibi bi yazılım yapayımda geçeyim derse 600 liraya kısada uzunda geçer civici.

r3dkit - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bende hala diyorum ki jettanın devrinde yürünürse jetta fena tutunacaktır. ama şu honda aşkını anlayamıyorum. japon mühendisler acaba arabaları okuyup üfleyip mi gönderiyolar. binenin gözü başka bişey görmüyo

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bende hala diyorum ki jettanın devrinde yürünürse jetta fena tutunacaktır. ama şu honda aşkını anlayamıyorum. japon mühendisler acaba arabaları okuyup üfleyip mi gönderiyolar. binenin gözü başka bişey görmüyo
    muadillerinden genellikle hafif. nispeten birçok muadilinden daha fazla devir dönüyor. motor sesi tınısı hoş. bundan dolayı biraz daha seri ve keyif veriyor. bundan dolayı benzer güçteki araçlardan daha "iyi" yürüyor. ben yaşlardaki insanlar için yol sesi teker sesi göğüs gıcırtısı genellikle ikinci planda olunca da binenler etkileniyor. şahsi fikrim bu

konuya gelirsekte 105lik tdi'ın vtec2 karşısında pek şansı yok. daha önce ışıklarda denk gelip kalktığım 1 jetta ve 1 golfu ayırmıştım. rollde hiç anlaşmalı basmadım ama yine yolda denk gelip basıp ayırdığım bir tdi jetta var

can3541 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vtec2 fabrikasyon olsada yazılımsız jettanın şansı yok bence.

emrekuzdere - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vtec2 dediğimiz aracı çocuklukta kullanmaya başladım ehliyet falan yokken, tam 8 sene bindim sayısız roll ve kalkış yaptım, bu kadar iddia etmemizin bazı sebepleri var. Birincisi vtec2 dediğimiz araç 1164 kilo ikincisi ve bence en büyük avantajı çok kısa bir şanzımana sahip, misal 2.viteste 90km hızı bitirir ve bu 110 hp'lik motora yapabileceklerinden çok daha fazlasını yapmasını sağlar Stock vs Stock olsa bile jettanın hiç şansı yok ki bu speclerle, imkansız. Jetta'nın devri demişsiniz ama ne yapalım yani jetta 3.de 70'de basmak isterse vtec2'de mi 3.de 70'de bassın
    98'ies - 05'vtec2 - 93'Accord - 08'Accord - 05'Jazz - 98'Twingo - FD6 - E39 - G5Prelude - 99'Crv - 08'Auris - W204 - W176 - W164 - F20
    Alıntı RR-V8 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arabayı biz mi getirelim yoksa siz gelip bağlar mısınız?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaşımda var vtec2 ikna edersem akşam benim passatla kaldırayım bi.Az çok referans olur sanırım.Çok merak ettim

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)