Gelenek bozulmamisyine hondanin adi gecince markalar konusulmaya baslanmis. Konu iki aracin deneme konusu ve bu denemenin galibi vtec2 olacaktir. Vtec2 ye binmeden konusan cok stock bile guzel yuruyen ve 218 top speede kadar sanzumani sayesinde kesilmeyen bir araba. Ayrica bilen bilir vtec2 nin standart emmesi ve headersi cok dar kanalli resmen kisiyor arabayi. ies emme + fhe yapilsa o zaman 2.0 klasmanindaki bircok aracla yurur duruma gelir gecer demiyorum yurur diyorum. Yazilimsiz cetta tdi gecilir sonuc bu
History;
1.6 GLI corolla / 1.6 IES civic / 1.4 IS civic/ 1.6 TDCI focus2 / 1.6 TDCI focus3 / 1.2 TSI Golf7 / 1.4 TSI Leon FRed / 1.6TDI DSG B8 Passat / Audi A3 Sedan 1.6TDI DSG
Bak güzel kardeşim öncelikle benimle nasıl konuşman gerektiğine dikkat et. Mahalle arası konuşup sohbet etmiyoruz ve fast and furious ta falan da değiliz ruhsat muhsat...
Ben 98 senesinden beri vw kullanan birisiyim passatın bütün modellerinin sahibi olduk dolayısıyla bu arabalar neyle yürür neyle yürümez çok çok iyi bilirim. Vtec2 dediğin arabanın direksiyonun da çok vakit geçirdim onu da çok iyi bilirim. Standart bir vtec2 2.0 tdi passatın yanında gidemez ben bunu her ortamda idda ederim.
Dosthane bir deneme diyorsan buyur gel Gaziantep'e misafirim ol yiyelim içelim 122 lik tsi la beraber yürü 2.0tdi fazla olur.![]()
Ayrıca değeri 70-80 bin olan bir arabayla değeri 20-25 arası değişen bir arabaya ruhsat atılmaz..
Edit: Kilo konusuna gelecek olursak aça aça giden civiclere 150 kg atıp bir de öyle deneyin ya, rica ediyorum, istirham ediyorum.
vtec2 & 122 lık tsi = vtec2
vtec2 & 140 tsı golf = golf
vtec2 & 2.0 tdı = 2.0 tdi
stock & stock denemeler böyle oldu geçmişte , hala vtec2 sahıbı olan bırı olarak objektif yorumdur
CNC MACHINE WORKS
CUSTOM TUNE PARTS
k bakmayında 2.0 tdı passat vtec 2 nın ıcınden gecer vtec2 gıtsın bokuyla oynasın 2.0 tdı yanında...ben 1.6 iesle mal edıyodum vtec2 lerı ne cok buyuttunuz bu vtec2 ler neymıs arkadas yaa yıne hondacılar vtec 2 yı typer yaptılar eksık olmayın![]()
Bende jetta olmadığı için istersen başka bir şeyini koy yani arabanıbenim için değişen bir şey olmaz.
Bende sana standart geçemez ''yaklaşamaz'' diyorum ''standart'' diyorum. Yineliyorum Gaziantep'te standart vtec2 varsa tsi la deneyelim bende çok merak ettim şimdi..
20-25 e dünya kadar civic var sen bana 1.250.000 tl canlıdan haber ver? 1.250 de eski para değil yeni parakarıştırma aman diyeyim
Son olarak hayata bakış açısı farklı olan insanlarla sıkıntı yaşamıyorum zira yaşasam bir sonucu olmayacak biliyorum.
İyi forumlar, herkese selamlar...
vtec 2 ler abartılcak bi güce sahip değiller. headers 51 düz boru simota hava filtreli vtec es i ben 102 hp ken 2 boy geçmiştim. ama bu şekilde vtec 2 gecer ancak jetta yazılım yaparsa baya geçer vtec 2 yi
1.5 dci AR Kangoo..DSG Burak..
Facebook; Burak İrem canoğlu
Ayrıca polemiği kendin yaratıp kendin çözmüşsün.. standart vtec2 ye göre 6-7 boy önde oluyorum diyorsun.
Daha neyi tartışıyoruz ?
Honda Civic 1.6 VTEC ES Otomobil" aramanızda 180 ilan bulundu
25 bin limit koyarak 180 ilan çıktı model yılı önemli değil diyorsan.
2004-2006 filtrelendiği zaman
"Honda Civic 1.6 VTEC ES Otomobil" aramanızda 31 ilan bulundu.
19 tane de galeriden falan bulurum sıkıntı yok.
Boya değişen lpg önemli mi![]()
aynen stock stock bı deneyelım dıcektım bendegercı trıgerı fln degıstırmem gerek sen gelene kadar degıstırırım 2 stock bı denerız
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)