User Tag List

Sayfa 8/10 İlkİlk ... 678910 SonSon
190 sonuçtan 134 ile 152 arası

Konu: Jetta Tdi vs Vtec2

rebeloghy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İşte bu yüzdendir ki Honda forumlarına da girmiyorum , honda yı da sattık rahatladık. Hondacıyla bile anlaşamıyoruz ki Evet aracım ilk makyaj haliydi , 2004 model ön taraf makyajsız ama içi ve stopları makyajlı idi. Az sayıda bulunan en sevdiğim haliydi makyajlı civic sevmeyen nadir insanlardanım. 2 sene olmuş satalı niye yalan söyliyeyim ne borcum var , hayırdır niye lan luna başladık ?
    -Fırat

Fatih - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yav bu civicler neden çekilemiyor?
    Çok uzatıyorsunuz. Vtec2 1.6 tdi her türlü yer deneyenler yazmış zaten.

Focusçular neyi çekemiyor ki anlamadım.
    Daha Civicin hızlanmasını bilmiyorsunuz.

Bende ford kullanıyorum sizi de anlıyorum kasa ağır araç kıçını kaldırmıyo
    Ama kabul edin vtec2 hafife alınacak bir araç değil.
    Focusun 2.0 Styi bile üzer.

emrekuzdere - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı bomonti Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Evet vtec2 nin 0-100 ü 9.2 olarak görünüyordu bir zamanlar... Taa ki makyaj yiyene kadar. Makyajı yedikten sonra zannediyorum 10.2 ya da 10.5 oldu 0-100 değeri...

Herkes makyajsız vtec2 kullanıyor olmalı heralde ki 9.2 ler havada uçuyor yine.. Hayır, 9.2 den 10 küsürlere neden çıktı o da ayrı bir soru işareti, gerçekten çok merak etmişimdir bilen varsa aydınlatsın lütfen..

Diğer bir komedi de şu kg hesapları yapılıyor vtec2 yere göğe sığmıyor ies ile vtec2 arasındaki kilo farkını hesap eden oldu mu?

ies'e bile b*k atılmış, ulan civic i civic yapan ies in ta kendisidir.
    Allah Allah bak sen şu işe. Makyajlanınca takılan far, tampon, kadran hangisi ağır geldi hayırdır ? Makyajlanınca nasıl değişiyor aracın 0-100 ü ? Motor aynı motor, aktarma aynı aktarma, jant vs aynı. Nasıl oluyor o iş bi açıklarmısın
    98'ies - 05'vtec2 - 93'Accord - 08'Accord - 05'Jazz - 98'Twingo - FD6 - E39 - G5Prelude - 99'Crv - 08'Auris - W204 - W176 - W164 - F20
    Alıntı RR-V8 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arabayı biz mi getirelim yoksa siz gelip bağlar mısınız?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı i-vtec07 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yanlışın var üstad

makyajlı ls 9.2 es 9.5

ayrıca ies e *** atan olmadı vites oranları uzun denilmiş adece yukarıda
    Allah allah websitesinde 10 küsürlere çıktığını görmüştüm iyi hatırlıyorum. Hoş senin koyduğun da websitesinin ta kendisi ama demek ki güncellenmemiş hali. Diğer bir seçenek hala yanılıyorum

ies e *** atılmış dememdeki sebep iesle vtec2 bir yürüyen arabalar değil. vtec2 kullanırken ies ten çok fena farklar yemiştim oradan biliyorum. Onun dışında ies i çok kullandım hissiyat olarak ta çok farklıydı vtec2 ye kıyasla. Hatta 2.0 geçilir mi dersen durur düşünürüm, zira ies öyle bir makine.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı emrekuzdere Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Allah Allah bak sen şu işe. Makyajlanınca takılan far, tampon, kadran hangisi ağır geldi hayırdır ? Makyajlanınca nasıl değişiyor aracın 0-100 ü ? Motor aynı motor, aktarma aynı aktarma, jant vs aynı. Nasıl oluyor o iş bi açıklarmısın
    Yazdığım yazıyı ti ye almışsın ama okuduğunu anlamamışsın. 0-100 süreleri neden fark etti onu anlayamadım diyorum Bende bilmiyorum yani..

35AR5226 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bence benzinli atmo. araçlar dizelleri hafife almayın derim hondacılar baya ezmiş dizelleri...
    1.5 dci AR Kangoo ..DSG Burak..

Facebook; Burak İrem canoğlu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Fatih Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yav bu civicler neden çekilemiyor?
    Çok uzatıyorsunuz. Vtec2 1.6 tdi her türlü yer deneyenler yazmış zaten.

Focusçular neyi çekemiyor ki anlamadım.
    Daha Civicin hızlanmasını bilmiyorsunuz.

Bende ford kullanıyorum sizi de anlıyorum kasa ağır araç kıçını kaldırmıyo
    Ama kabul edin vtec2 hafife alınacak bir araç değil.
    Focusun 2.0 Styi bile üzer.
    Kendi adıma konuşayım civicle bir alıp veremediğim yok. İlla bir şey söylemek gerekirse severim kendilerini hatta gelecekte vti, typer gibi planlarım da var. İnşallah nasip olur.

Ama genel olarak bir antipati var, evet. Oda şu; yürümüş bir vtec muhabbeti gidiyor, sokaktaki çocuk gelip sana vtec anlatıyor ağam bu 5500 den sonra nos takmış gibi diyor araba da jazz yani şöyle atıyorum bugatti veyron en hızlı arabadır adam gelir sana bunu söyler, anlatır ama veyronun neye benzediği hakkında bile bir fikri yoktur.

Diğer bir antipati ise honda herkesi geçer.. Ben bunu burası için söylemiyorum zira burada yine akla yatacak şekilde yorumlar yazılıyor açıklamalar yapılıyor. Ama sokaktaki A kişisi ve B kişisine göre araba hondaysa 1.4 is bile olsa bir gti ı geçebilir mesela Yani yok... Rakipsiz..

Focuscu konusuna gelecek olursak ben focusu almadan önce o kadar çok fd6 baktım ki tarifi yok.. altından değerli olduğu için 0 ı ve yeni kasasından 2-3 bin düşük fiyat istiyorlardı.. Yeni kasayı da beğenmedim.. Vw nin bütün modellerini de uzun zamandır kullandığımız için değişiklik olsun diyip focus aldık bu yani focusculuk falan yok, özümde bende bir samurayım

Faruk_Vtec - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    48 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    vtec II ıes'ı geçıo beyler devır çevırmesı arabanın ıçınde kopan kıyamet(bıde fıltre varsa aracta) ıes sahıplerıne ıyı gıdıo hıssı verıo ama sadece vtec II vıtes atarken ıes yaklaşırmış gıbı oluo..
    F&F CAR CLEAN - Detailing Center

Vtec II ES7 | Accord 2.4 EX. | C2 HDI | GPunto MJET 3K | Dizel Otomatik ERA...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Faruk_Vtec Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    vtec II ıes'ı geçıo beyler devır çevırmesı arabanın ıçınde kopan kıyamet(bıde fıltre varsa aracta) ıes sahıplerıne ıyı gıdıo hıssı verıo ama sadece vtec II vıtes atarken ıes yaklaşırmış gıbı oluo..
    Ben 1 kere ies e geçildim ama ies te ne vardı ne yoktu bilmiyorum. Hissiyatlarım ve öngörülerim de bunu söylüyor. Bir de ies 1030 kg dı sanırım. Arada güç farkı, ağırlık farkı da var.. Vtec 2 nin tek avantajı kısa şanzıman ve tork. Bunlarda onu öne çıkarırmı bilmiyorum.

Youtube u referans almıyorum tabi ama orada da iesler fenalarda Biriniz deneyinde görelim. Hep civic başka markalarımı geçecek bir kerede civic civici geçsin amk

Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Faruk_Vtec Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ies sahipleri anlamıyor bunu sonra lanlar lunlar ıvır zıvır şeyler. Teknik verisi ortada , fabrika 9.2 der ben 8.5 da kalkıyorum derim inanmazsın tamam da , 9.2 aracımın süresi zaten driftbox ölçümü demiyoruz da burada ; ies le fd6 ile , 1.6 clio hb ile , 1.6 10 saniye civarı çok araçla kalktık denedik arkadaş arasında. ies i kendim kullandım diyorum yine aynı cevaplar internet sitesinde yanlış yazıyormuş

Abi hayır hala insanların 6 bin devirde , kesicide araba kaldırdığı ülkede 0-100 tartışıyoruz. Herkese hayırlı günler.
    -Fırat

ferroo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bende ıes varken fıltre duz boru 4 2 1 headers ve eksoz vardı vtec2 lerı cok kotu uzuyodum...aracın drumlarıda onemlı ama stock sekılde nolur bılemem

Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı bomonti Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kendi adıma konuşayım civicle bir alıp veremediğim yok. İlla bir şey söylemek gerekirse severim kendilerini hatta gelecekte vti, typer gibi planlarım da var. İnşallah nasip olur.

Ama genel olarak bir antipati var, evet. Oda şu; yürümüş bir vtec muhabbeti gidiyor, sokaktaki çocuk gelip sana vtec anlatıyor ağam bu 5500 den sonra nos takmış gibi diyor araba da jazz yani şöyle atıyorum bugatti veyron en hızlı arabadır adam gelir sana bunu söyler, anlatır ama veyronun neye benzediği hakkında bile bir fikri yoktur.

Diğer bir antipati ise honda herkesi geçer.. Ben bunu burası için söylemiyorum zira burada yine akla yatacak şekilde yorumlar yazılıyor açıklamalar yapılıyor. Ama sokaktaki A kişisi ve B kişisine göre araba hondaysa 1.4 is bile olsa bir gti ı geçebilir mesela Yani yok... Rakipsiz..

Focuscu konusuna gelecek olursak ben focusu almadan önce o kadar çok fd6 baktım ki tarifi yok.. altından değerli olduğu için 0 ı ve yeni kasasından 2-3 bin düşük fiyat istiyorlardı.. Yeni kasayı da beğenmedim.. Vw nin bütün modellerini de uzun zamandır kullandığımız için değişiklik olsun diyip focus aldık bu yani focusculuk falan yok, özümde bende bir samurayım
    İnşallah Vti sahibi olursun benimde typerim olsun
    Vtec muhabbeti doğrudur başını aldı gidiyo.
    Hatta dün babam sordu merak etmiş bende anlattım.
    Sonunda şunu sordu "eee şimdi 5.500 den sonra ekstra güç mü geliyo araca"

1.4islere diyeceksiniz ki sizleri pistlerde görmek istiyoruz.
    Aracı tanımayan adamla laf dalaşına girmem ben.
    O tipleri görmezden geleceksiniz.
    Beygiri fazla olan geçer birde hafifse 106 gibi tamamdır. İnanmayan 1.4isle gelip deneyecek.

camsemih - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı emrekuzdere Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Onlarda senin gibi çok bildiğini zannediyorlardı. Caddy ne lan, gül gül öldüm hahahahhaha
    sende biraz megalomanlık var galiba hayırdır lanlı lunlu konuşmalar tanışıyomuyuz ? genelde bazı hondacılar hondaya bindiklernde rüyalara dalıyolar geç o lafları sen . ben gayet tarafsız 1.6 tdi ile vtec 2 kıyaslamasında vtec2 dedimde 2.0 tdi herhangi bi modelle volkswagenin vtec 2 yi kıyasladığında vtec 2 ye ihtimal vermedim bu caddy de olabilir passat ta olabilir biraz az gül kalkta bi 2.0 tdi a bin model önemli değil ondan sonra kim yanlış kim doğru anlarsın.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı camsemih Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sende biraz megalomanlık var galiba hayırdır lanlı lunlu konuşmalar tanışıyomuyuz ? genelde bazı hondacılar hondaya bindiklernde rüyalara dalıyolar geç o lafları sen . ben gayet tarafsız 1.6 tdi ile vtec 2 kıyaslamasında vtec2 dedimde 2.0 tdi herhangi bi modelle volkswagenin vtec 2 yi kıyasladığında vtec 2 ye ihtimal vermedim bu caddy de olabilir passat ta olabilir biraz az gül kalkta bi 2.0 tdi a bin model önemli değil ondan sonra kim yanlış kim doğru anlarsın.
    Üsluba kesinlikle katılmamakla beraber 2.0 tdi jetta golf ile caddy bir değil diyorum.

Caddy 1600-1700 kg bir araç , ek olarak hız arttıkça aerodinamik açıdan zorlanması var..
    Civic vtec2 ise minimum 2-4 saniye daha erken 100 km hıza ulaşıyor ve 500 kg kadar daha hafif. Sonuç için yeterli veri var sanırım. Şehir içinde 50 km hızda 3. viteste giden bir civic'e denk gelip 320 nm torklu dsg li caddy ile civic ne olduğunu farketmeden uzayabilirsiniz Ancak iki taraf da deneme modunda iken caddy için sonuç değişmez..
    -Fırat

camsemih - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı rebeloghy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Üsluba kesinlikle katılmamakla beraber 2.0 tdi jetta golf ile caddy bir değil diyorum.

Caddy 1600-1700 kg bir araç , ek olarak hız arttıkça aerodinamik açıdan zorlanması var..
    Civic vtec2 ise minimum 2-4 saniye daha erken 100 km hıza ulaşıyor ve 500 kg kadar daha hafif. Sonuç için yeterli veri var sanırım. Şehir içinde 50 km hızda 3. viteste giden bir civic'e denk gelip 320 nm torklu dsg li caddy ile civic ne olduğunu farketmeden uzayabilirsiniz Ancak iki taraf da deneme modunda iken caddy için sonuç değişmez..
    ben bana verilen yakışıksız cevaba karşılık olarak onu yazdım kaldı ki kendi aracımıda katma gibi bi amacım yok sadece 2.0 tdi n gücünü bildiğim için o sırada caddy aracım var ordan biliyorum dedim. kaldı ki golf jetta tabiki motor aynı olsada aynı gidişi bir değil herkes saygı çerçevesinde istediği görüşü söyleyebilir bende 2.0 TDİ bi motorla vtec 2 ye ihtimal vermiyorum insanlar kendi aracını övmekten objektiflik bir yana dalga geçmeyi kendine hak görür olmuş yazık

Kadyr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yahu su arabalar denenmedimi hala denensinde su mevzular kapansin artik bu nedir ya bukadar honda fanatikligi olmaz. Madem oyle bende soyleyeyim bende yazilim bile yokken yolda rampada duzde fd6 larla ta....kk gecmek acayip zevk veriyodu oldumu simdi.rampada gaz bas birak yapiyodum ozelikle iyice cildirsin diye.bu nedir be hondada honda

Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Kadyr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yahu su arabalar denenmedimi hala denensinde su mevzular kapansin artik bu nedir ya bukadar honda fanatikligi olmaz. Madem oyle bende soyleyeyim bende yazilim bile yokken yolda rampada duzde fd6 larla ta....kk gecmek acayip zevk veriyodu oldumu simdi.rampada gaz bas birak yapiyodum ozelikle iyice cildirsin diye.bu nedir be hondada honda
    Ayat onda diyolar be yaa

ferroo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Kadyr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hay agzına saglık

Onur Fatih - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bende bugun bi vitek2 yi madara ettim oynadim frene basip onume alip tekrar gectim yazik oldu elemana muahaha hondalari gecmek daha zevkli ee ne de olsa en hizli onlar

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)