Kendi adıma konuşayım civicle bir alıp veremediğim yok. İlla bir şey söylemek gerekirse severim kendilerini hatta gelecekte vti, typer gibi planlarım da var. İnşallah nasip olur.
Ama genel olarak bir antipati var, evet. Oda şu; yürümüş bir vtec muhabbeti gidiyor, sokaktaki çocuk gelip sana vtec anlatıyor ağam bu 5500 den sonra nos takmış gibi diyor

araba da jazz

yani şöyle atıyorum bugatti veyron en hızlı arabadır adam gelir sana bunu söyler, anlatır ama veyronun neye benzediği hakkında bile bir fikri yoktur.
Diğer bir antipati ise honda herkesi geçer.. Ben bunu burası için söylemiyorum zira burada yine akla yatacak şekilde yorumlar yazılıyor açıklamalar yapılıyor. Ama sokaktaki A kişisi ve B kişisine göre araba hondaysa 1.4 is bile olsa bir gti ı geçebilir mesela

Yani yok... Rakipsiz..
Focuscu konusuna gelecek olursak

ben focusu almadan önce o kadar çok fd6 baktım ki tarifi yok.. altından değerli olduğu için 0 ı ve yeni kasasından 2-3 bin düşük fiyat istiyorlardı.. Yeni kasayı da beğenmedim.. Vw nin bütün modellerini de uzun zamandır kullandığımız için değişiklik olsun diyip focus aldık bu yani

focusculuk falan yok, özümde bende bir samurayım