User Tag List

Sayfa 4/4 İlkİlk ... 234
64 sonuçtan 58 ile 64 arası

Konu: Chrysler crossfire vs Vw scirocco vs Guiletta.

yasindemir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yaw he tamam bu grubun en kötü arabası rocco sakın almayın,,, Çok dikkat çekiyo az yakıyo çok kaçıyo satarken zarar ettirmiyo, günlük araba olarak kullanılabiliyo, önü yada arkası standart hb versiyonlarına benzemiyo, twincharger teknolojili sayılı araçlardan, sakın almayın çok kötü çok..
    VW Scirocco 1.4 TSI Twincharger - 2012

YasinTEMUR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bende kendi şahsi fikrimi ortaya koyayım Scirocco kullanıcısıyım nedeni bulunduğum şehirde istanbulda olduğu gibi her köşe başında yok yoksa bende o durumdan dolayı ilk sciroccomu ortalıkta fazla oldu diye satmıştım yaklaşık 1.5 sene araç aradım Crossfire bakmadım ama Rcz,Guiletta baktım bana göre

Rcz
    +Konsol Kalitesi
    +Alışılmışın dışında dizaynı
    +Donanım olarak eğer boş sciroccolarla kıyaslarsak harika donanımlar
    +Yol tutuşu
    -Performansı o paralara o dizayna göre iğrenç(200hp olandan bahsetmiyorum)
    -Arka koltuklar tamamen laf olsun torba dolsun öylesine arkaya foto makinası sırt çantası koyabilirsiniz
    -Yakıt bana göre 7 ileri tsi motordan fazla
    -Çok dar içi uzun boylu birinin rahat etmesi çok zor
    -Kendim için söylemiyorum Fransız çok araca bindim hiç sıkıntı yaşamadım ama alışılmışın dışında Alman kalitesi karşısında Peugeotun zayıf kalma hissiyatı

Guiletta
    +Dış tasarımı Güzel arka stop ve far teknolojisi
    +Her köşe başında yok
    +Renkleri can alıcı
    +Dizelinin yakıtı güzel
    +Performans isterseniz 1.75 QV bulursanız tabi harikadır nadir ama yakıtı fazla şehir içi 13 14 çok rahat
    +Gül gibi aile arabası

-Yukardaki postlarda gördüm sanırım araç içi kaliteden bahsedilmiş ben bu araçta Doblo direksiyonu gördükten sonra şahsi fikrimdir kimse yanlış anlamasın marka sempatizanı değilim araçtan soğudum
    -1.4 TB 120 HP Motor verimsiz gereksiz yakıtı fazla;
    1.4 Multiair 170 hp iyi güzel ama önü açık değil moda fazla gelmiyo
    -Sürüş hissiyatı düşük
    -Yol tutuşunu beğenenler oluyo ama ben beğenmiyorum zorlamalarda kopmalar çok oluyo
    -Kesinlikle Rcz,Scirocco,Crosfire gibi dikkat çekmiyo sonuçta 4 kapı bi araç oynandıktan sonra forumda bi arkadaşta vardı sanırım çok güzel duruyo ama sadesi normal sıradan

Scirocco
    En sona kendi aracımı sakladım nedeni kimse diğer araçları kötülediğimi düşünmesin

+Görünüşü kendine özgün kişiye göre değişir ama ben tasarımını beğeniyorum
    +Dsg kesinlikle keyifli çok hızlı vites geçişleri tatmin edici
    +Arka koltuklara çok rahat 2 kişi oturup yolculuk yapabilir
    +Donanım olarak doluysa(Bi xenon, DCC, Panaromik tavan,Dsg,İnterlagos,Ayna paketi bunlar olmazsa olmaz dediklerim diğer opsiyonlara girmiyorum) görünüşü güzel
    +1.4 Tsi 160 Verimli motor önü açık parçası ve şuanda ustası çok problem çıkartmaz
    +Oynamalarla Stage 2 rocco prof ellerde güzel bir coil ile çok keyifli hale geliyor bahsettiklerim tahmini sıfır fiyatları 10 bin civarı tutuyo bu arada
    +7 ileri dsg yakıtta üzmez normal kullandım da uzun yolda iyidir
    +Stage 2 rocco benim şahsi fikrim parasının hakkını veren performans hissiyatı çok güzel olan bi araç emsallerine göre gidişi mükemmel oluyo
    +Daha aklıma gelenler var ama abartmak istemiyorum bu kadar yeterli
    +

-Dsg 7 ler kuru tip olduğu için şangır şangır ses gelir problem çıkarmaz ama ses gelmesin istiyosanız manuel tercih edebilirisiniz
    -Yol tutuşu stock halde berbat denebilir bana göre tabiki yaylı coilli kullandıktan sonra
    -Yaysız Scirocco tamemen Suvrocco görünüşü kötü
    -Hiç bir zaman yanlama durumu olmaz 0dan kalkışlarda eski asfaltta rezalettir çok sarar
    -Eğer aracınız doluysa uzun yolda dip gaz gitmeniz tamamen cebinizle doğru orantılı çalışır çok yakar
    -1.4 tsi 122 hp tamamen gereksiz bi motor hiç tavsiye etmiyorum gidişi hiç yok yakıtı normal
    -kesinlikle boş rocco almayın düşünürseniz ileride çok pişman olursunuz
    -Her iyinin bi kötüsü vardır Dsgde kavrama problemi çoktur genelde garantiden değişir
    -aklıma gelmeyen beni araçtan ufakta olsa soğutan yanları vardır ama dayanamadığım için 2. kez Scirocco aldım ama bu sondur aldığım için pişman değilim

Crossfire
    Daha önce kullanadım ama gördüğüm kadarıyla
    +Görünüşü ön taraftan güzel ama arkayı beğenmedim
    +Sürüş sevki o motora o güce arkadan çekişe göre çok zevklidir diye tahmin ediyorum
    +Kalitesi tartışılmaz her ne olursa olsun Chrysler her zaman dayanıklılıktır bana göre
    +kendine özgü değişik bi tasarım

-Hacimden dolayı vergi dezavantajı
    -Yakıtı Şehir içi 15 16 ları görür diye düşünüyorum fabrika verileri 14 olduğuna göre
    - o kadar para verdiğim bi aracın modelinin yeni olmasına bakarım bana göre yaşı az daha ufak olmalı
    -ailecek bi yere gidelim deseniz 4 kişi binmenizde imkan yok yada arkadaş grubuyla 3. bir tekil şahıs her zaman tabanvayı kullanmak zorunda

Tavsiyem her aracı kullanın bir defaya mahsus alıcaksınız sonuçta sonradan hiç bir şekilde pişman olmayın postları okudum da herkes kendi fikrini yazmış kalp kırmaya gerek yok forumun amacı sadece tartışmadır bence

Tartışma derken :Bir grubu (veya çoğunluğu) ilgilendiren, daha önceden belirlenen bir konu hakkında farklı düşünceleri olan kişilerin konuyla ilgili görüşlerini açıklamak, konuyu (veya sorunu) çözmek, muhatabın zayıf yönlerini aramak amacıyla bir araya gelerek yaptıkları karşılıklı konuşmaya tartışma denir.

johnie - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    vallahi ne güzel de konu crossfire konusuna da yazmıştım da burada ikisi de kıyaslanmış ..
    Crossfire mi Gulietta mı ? Bir oraya bir buraya yazmak değil de ondan ziyade gulietta da olabilitesi var

dahan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bence rcz al farklılık iydir

gokayy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    r56 MCS al bence hpsinin haricinde
    1998 106 XR "sold"

2007 207 GT "sold"

2015 F20 LCi 1.20i

Ahmet Saraçoğlu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    beetle 1.4 tsi

gakko - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben de sciroccodan yana oy kullanıyorum. 1.4 tsi ları modifiye eden kişi sayısının fazlalığı benim için belirleyici olurdu açıkçası...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)