User Tag List

Sayfa 3/4 İlkİlk 1234 SonSon
64 sonuçtan 39 ile 57 arası

Konu: Chrysler crossfire vs Vw scirocco vs Guiletta.

ceyhun737 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

DoctoR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Dookan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hocam yıllık vergiyi iyi yazmışsın da diğer araçlara nazaran fark olarak yıllık yağ su benzinini kat o arabaya 15bin e gelir vergisi onu alacağına navigator alsa daha mantıklı
    Nasıl bir hesapla 15 bin liraya ulaştın merak ettim. RX-8'in yakıt konusundaki iştahı bilinen bir gerçek onu zaten arkadaş dert etmediğini yazmış. Edinilmiş tecrübelerine istinaden böyle bir bilgiyi paylaştıysan eğer detaylarını öğrenmek isterim.
    Yakıtı dışındaki maliyetleri mümkünse paylaşırsan sevinirim . ilerleyen zamanda ben de düşünüyorum çünkü RX-8 almayı...

Alıntı Elitee Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yakıtı cok dert etmiyorum cunku senede 10 bin km zor yaparım.
    Honda Owners Never Drive Another

MertSerhanÖ. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kendi aracımın reklamını bende yapiyim bari
    Connecting site...
    Sizin Maymun Olmanıza Darwin de Şaşkın.

Belly Detail

Zero - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yakiti cok dert etmiyorsan clk 200 komp olabilir.Bircok guzel secenek sunulmus konuda zaten.Ama ilk arac olarak rx 8 hatta mx5 ide tavsiye etmem ne kadar daha once ortak arabalar kullandiysanda evdekilerle kendi aracin olacak bu sefer bence biraz daha tecrube yapmalisin.1.4 tsi grubu yuksek model birsey alabilirsin ibiza cupra falan gibi.Hic dert etmem yakiti diyosan b6 s4 4.2 al diyecegim ama cok gitmeside onemli degil dedigin icin bence guzel bi 2.0tfsi a4 alip uzerinde hafif oynamalarla cok şık ve kaliteli bir araca binebilirsin.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    peki arkadaşlar sizce rcz dusunulebilir arabamı + ları - leri nedir

ceyhun737 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rcz otomatik mi manuel mi?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ceyhun737 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Rcz otomatik mi manuel mi?
    O kadarini dusunmedimde ne gibi + - leri olurki paylasirsnz sevnrm
    Otomantik 160 hp
    Duz vites 200 hp dusunuyorm

Sert@ç - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tekrar ediyorum audi tt varken neden rcz rocco crossfire ?
    Sekil guzel performans cok iyi tuketim makul
    Alıntı hakotech Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    3 tane daha konu acarsan magnumdan lamboyu kazanıcaksın hemde yalamadan..

Oğuzhan K. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    O fiyatlara modelli-garantili scirocco tercih ederim . İlk araç ve öğrencisin herhangi bir sorun çıkarsa arabadan soğursun , keyfin kaçar ben modelli scirocco tercih ederdim .

HaKo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu kadar araç tavsiye edilmiş hala bunların içinden ROCCO diyenler neyin kafasını yaşıyor anlamış değilim. Şurda bahsi geçen araçların crossfire hariç hepsini sürmüş biri olarak en son rocco derim.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Sert@ç Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    60 binlere ağzı yuzu duzgun tt bulmak cok zor.

yasindemir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı HaKo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu kadar araç tavsiye edilmiş hala bunların içinden ROCCO diyenler neyin kafasını yaşıyor anlamış değilim. Şurda bahsi geçen araçların crossfire hariç hepsini sürmüş biri olarak en son rocco derim.
    Az yükleyince listedeki araçların hepsinden daha iyi performans vermesi
    2. elde değer kaybetmemesi
    RCZ, Gulietta ve Crossfire'a göre içeride kullanılan malzemenin kesinlikle daha iyi olması
    Her zaman göze güzel görünen ve çoğunluğun beğendiği dizaynı
    Tek kapılı olmasına rağmen arkada rahatça 2 kişinin yolculuk edebilmesi

Daha sayayım mı?
    VW Scirocco 1.4 TSI Twincharger - 2012

Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı yasindemir Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Az yükleyince listedeki araçların hepsinden daha iyi performans vermesi
    2. elde değer kaybetmemesi
    RCZ, Gulietta ve Crossfire'a göre içeride kullanılan malzemenin kesinlikle daha iyi olması
    Her zaman göze güzel görünen ve çoğunluğun beğendiği dizaynı
    Tek kapılı olmasına rağmen arkada rahatça 2 kişinin yolculuk edebilmesi

Daha sayayım mı?
    İçindeki malzeme iyi olabilir , standart bir VW kullanıyorsun , herşey plastik kalitesi değil. Kaldıki hangisinden çok çok iyi ? Crossfire dan iyidir. Onun dışında
    Ne RX8 ne RCZ ne CLK hiçbirinin plastik kalitesinden aman aman üstün değil.
    Burada bahsi geçen araçlardan en sade ve düz dizayna sahip. Ayrıca artık görmekten gına geldi her köşe başında. O biraz göreceli bir kavram , konuşulan araçlar içinde en sade tasarım roccoda. Bunu tartışmam dediğim gibi göreceli.
    Performans derken hangisinden çok çok yukarda ? Crossfire ? RCZ ? RX8 ? CLK320 ?
    Son söylediğine katılırım içlerinde günlük kullanıma en uygun araç.

daha da sayabileceğini sanmıyorum say da aydınlanalım

Plastiği iyi ve düz yolda daha iyi gidiyor diye keyifli olacak diye bir kaide yok ben bu araçların hepsini defalarca kullanmış biri olarak söylüyorum. 3-5 boy hızlı gitmesin ben alacağım keyife bakarım bindiğim araçta. Benim altımdaki 2 aracıda rahat geçer stage2 rocco. Ama inan umrumda bile değil.

Tartışmaya gerek yok , arkadaş yazılımlı RCZ , RX8 ,Crossfire , CLK 320 yada komp farketmez , SLK bunlara binsin sonra arkasından Roccoya binsin bunları biner KM kullansın. Araç en güzel böyle karar verilip alınır. Şu araçların bitanesiden zehirlenmez rocco alırsa ki sanmıyorum ama kendi bileceği iş yine

Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Sert@ç Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    60 bin TL ye temiz TT çok zor. Alınan ya ağır hasarlıdır ya da pert kayıtlıdır.

yasindemir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı HaKo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İçindeki malzeme iyi olabilir , standart bir VW kullanıyorsun , herşey plastik kalitesi değil. Kaldıki hangisinden çok çok iyi ? Crossfire dan iyidir. Onun dışında
    Ne RX8 ne RCZ ne CLK hiçbirinin plastik kalitesinden aman aman üstün değil.
    Burada bahsi geçen araçlardan en sade ve düz dizayna sahip. Ayrıca artık görmekten gına geldi her köşe başında. O biraz göreceli bir kavram , konuşulan araçlar içinde en sade tasarım roccoda. Bunu tartışmam dediğim gibi göreceli.
    Performans derken hangisinden çok çok yukarda ? Crossfire ? RCZ ? RX8 ? CLK320 ?
    Son söylediğine katılırım içlerinde günlük kullanıma en uygun araç.

daha da sayabileceğini sanmıyorum say da aydınlanalım

Plastiği iyi ve düz yolda daha iyi gidiyor diye keyifli olacak diye bir kaide yok ben bu araçların hepsini defalarca kullanmış biri olarak söylüyorum. 3-5 boy hızlı gitmesin ben alacağım keyife bakarım bindiğim araçta. Benim altımdaki 2 aracıda rahat geçer stage2 rocco. Ama inan umrumda bile değil.

Tartışmaya gerek yok , arkadaş yazılımlı RCZ , RX8 ,Crossfire , CLK 320 yada komp farketmez , SLK bunlara binsin sonra arkasından Roccoya binsin bunları biner KM kullansın. Araç en güzel böyle karar verilip alınır.
    Daha sayayım madem istedin

Yakıt olarak hepsinden daha az yakması
    Daha az problem çıkarması ve parçasının çok rahat ve listedeki araçlardan daha uygun fiyata bulunabilirliği
    Motorunda dışınında modifikasyona çok açık ve opsiyonlarının çok olması
    Teknoloji olarak daha güncel olması (DCC, Aynalardaki özellikler, orta konsoldan kontroller, vs. vs.)
    Kesinlikle standart bir vw değil. insanları yanıltmayalım. koltuklarından tutun, tavan yüksekliğine, önü RCZ gibi 308 kopyası değil,, rx8 gibi mazxda 3'ün önden benzer dizaynı değil,,, crossfire ben şahsen bedava verseler almam zaten...

Daha saymama gerek yoktur umarım, RCZ ve Guliettayı kullandım bu kesinlikle ve kesinlikle Rocco'nun yanından bile geçemez bu araçlar,

Ve bence HIZ önemlidir, bu sitede yazılanların %50sinden fazlası performansla ilgili olduğunun altını çizerim...
    VW Scirocco 1.4 TSI Twincharger - 2012

Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Daha az problem çıkarması ve parçasının çok rahat ve listedeki araçlardan daha uygun fiyata bulunabilirliği
    Teknoloji olarak daha güncel olması (DCC, Aynalardaki özellikler, orta konsoldan kontroller, vs. vs.)
    Kesinlikle standart bir vw değil. insanları yanıltmayalım. koltuklarından tutun, tavan yüksekliğine, önü RCZ gibi 308 kopyası değil,, rx8 gibi mazxda 3'ün önden benzer dizaynı değil,,, crossfire ben şahsen bedava verseler almam zaten...

Daha saymama gerek yoktur umarım, RCZ ve Guliettayı kullandım bu kesinlikle ve kesinlikle Rocco'nun yanından bile geçemez bu araçlar,

Ve bence HIZ önemlidir, bu sitede yazılanların %50sinden fazlası performansla ilgili olduğunun altını çizerim...
    Evet yazıyosun da aynı araçlardan bahsetmiyoruz. Sen ısrarla RCZ ve guiletta dan bahsediyosun , evet 3ü arasında kalsak bende muhtemelen RoCCO seçerdim ama rica ediyorum konuyu baştan sona okuyalım ve ben ne yazmışım orda ona göre cevap verelim. KONUDA BAHSİ GEÇEN ARAÇLAR , orada hangileri olduklarını da belirtmişim.

Ve bahsettiğin özellikler ROCCOYA has değil , 2014 modelle 2006 model bir arabayı kıyaslarsan evet bu artılar kesinlikle var ne alırsa alsın.

mrtysn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Daha sayayım mı?
    Yukleme konusu goreceli oyle aliyim yukliyim gibi bi derdim olsa daha uyguna gider Polo GTI alirim yukleyip dele dele yururum. Gunluk kullanim ve arka koltuk konusunda %100 haklisiniz ona eyvallah. Rocco'nun artik sozum meclisten disari suyu cikti sirf bu yuzden aracini satan arkadaslarim var yani evet kendine baktiriyor ama bakis acisi cok degisti genel olarak. RCZ'nin ic kalitesi Rocco'yu net ezer, konsol komple deri bi kere plastikle mi kiyas tutiyim koltuklariyla mi ? O kadar da abartmaya gerek yok.
    Don't believe everything you hear,
    Real eyes, realize. real lies.
    2Pac Shakur

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    komple egsozlu bi crossfire in yaninda digerlerinin esamesi okunmaz.inanilmaz sesi oluyo 350 z ile ayni tınısı var hastasiyim

gan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Rocco iyi hoş arabada anlattığınız gibi de değil. Tasarımla ilgili söylediklerinize katılmıyorum daha objektif bakmanız lazım.
    RX8 komple kendine has bir araba.
    Keza RCZ de oyle. Hangi pejo modeline benziyor dışı. Ön tasarımında firma karakteristiğini taşıyan izler bulunmasıı onu 308 kopyası yapmaz. Tersine o kubbemsi tavan tasarımı ve bir sürü öğesiyle gayet kendine has bir araba. Bu arada sanılmasın ki RCZ hastasıyım. Çok da sevmem.

Asıl benzer tasarımlar bana göre Audi A3-4-6 sedan serileri. Bana dıştan sadece boyut farkı varmış gibi geliyor.

Rocco'da dış tasarımıyla kendine has bir araba ama unique olarak adlandırdığınız aracın içi bana göre golfe çok yakın.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)