106nın farklı geçeceğini işten anlayan herkez rahatca görür.
Benim savunduğum olay, ***** sitede 7-8 lira karşılığı satmaya çalıştıkları çalışan hiçbi sensörü olmayan corsalarla kıyaslamak.
10-15 boy atamaz herzaman iddia ederim.
he orçun bu arada 220diye bişey konuşulmadı, dediğin gibi corsalar 180de bitiyo ama ben herkezle 200e kadar basıyorum. arabam doluykende 200e kadar basıyodum şimdide 200e kadar basarım
DRCORSAAydın ÇAKICI
benı butun yazılarımda 220 dedım ve halen aynı seyı soyluyor corsanın bıttıgı yer
217 dır yazılım yoksa kesıcıye kadar basarsın komp olcturmez kımse aam sende arabanın kesıcısı calısmasını dınlersın benım olsa ıstedıgın yere bakarsın
sahıbı garajdan cıkarmayan adam o yuzden elletmez arabasını ama ben f.e dersem oyledır
he standart olmayan ıstersen oda var ama araban bozuldu sanarsın
ustune basa basa soyluyorum
106 da kazan fıltre olsun egsoza gerek yok
corsada fabrıkasyon olsun en az 220 de 10 boy dahada uzatma denk gelırse senı cesıt cesıt araba ıle denetırım
Turbo SN95 Mustang GT AVKSERVİS
DR.ECU
Hahaa guzel konu gorunce dejavu oldum 10 senedir bitmedi bu konularorcun guzel kardesm sen izmire geldiginde anlatmiyormuydun gebzede typer kovaliyom 106 lari elek ediyom
c20xe li astra gsi lari geciyom falan
ama burda filitre egsozlu ecotec astra gsi ile yanyana yurumustun dimi
tabi ozamanlar corsa gsi in vardi corsa aski vardi normal
![]()
Daha tr de hangi corsa gsi bi pug kadar detayli incelendi ellendi
Suan 10 gti dan 6 sinda piston egzantrik var neredeyse limitlerine ulasildi 106 .in tr de , ya corsanin? En kral ugrasan manifold yazilim hedrs yapti bu zamanada kadar , zaten gerisini hic sormayin afr den bi haber , fitre egsoz takip apaci gibi gazlamaktan baska bisey yapmadilar daha yeni yeni bilincli insanlar corsa yada tigralarda ugrasmaya basladi oyuzden tr de 10 tane standart corsa gsi in 9 tanesi 1.2 corsa kadar bile gidemez arizalarindan bakimsizliktan yada bilincsizlikten , bu karsilastirma icin birbirinizi kirmayin ahkamlar kesmeyin yaziktir .. gercekten standart ve saglikli olan bi 94 corsaya , gercekten standart olan tabi kaldiysa bi 106 oyle 10 boy falan atamaz abartmayin olacagi 2 3 boy olur , aydinin araba suan gercekten standartina cok yakin varsa gercekten standar olan bi 106 deneyin herkez gorsun
Istanbulu gebzeyi bilmemde artik izmirde standart denilen 106 lardan pt 52 , piston,kisa , filitre egsoz cikiyor , gecen arabam standart die bagrinan biri vardi iddaya girilip kulbutoru sokuldu saka gibi![]()
pardon da kaan fazla ucmussun fıtre egsoz dedıgın arabada emme eksanrık pıston vardı ona rahmen 3 boy asagıya gecemedım senın hatırladıgın ben 3 kısı onlar 2 kısı olan denemedır vıdesu vardı bulursam eklerım
ve o gun arabada cıddı ıstahsızlık vardı kı draglardada bellı oldu araba bozuldu kasnak verdıgımız atesleme zamanında seın onerdıgın kasnak
ben standrat demıyorum sadace kazan fıltresı mevcut olan bır 106 dan bahsedıyorum
benım corsam son derece saglıklı corsaydı cunku 10 tane corsa ıle denedıysem
hepsını gectım standarttan ve o halı ıle cok fazla 106 ıle denedım hepsı samımı arkadaslarımdı ve arabalarında neler oldugu cok ıyı bılıyordum
kaan corsa standartken 106 gtı 3 boy gecmesı hayelden oteye gıdemez
Turbo SN95 Mustang GT AVKSERVİS
DR.ECU
10 15 boy biraz fazla olmuş ama 106'nın 2 boyu var gibi sanki.
FOR US BY US
[/CENTER]
Hahaa guzel konu gorunce dejavu oldum 10 senedir bitmedi bu konularorcun guzel kardesm sen izmire geldiginde anlatmiyormuydun gebzede typer kovaliyom 106 lari elek ediyom
c20xe li astra gsi lari geciyom falan
ama burda filitre egsozlu ecotec astra gsi ile yanyana yurumustun dimi
tabi ozamanlar corsa gsi in vardi corsa aski vardi normal
![]()
Daha tr de hangi corsa gsi bi pug kadar detayli incelendi ellendi
Suan 10 gti dan 6 sinda piston egzantrik var neredeyse limitlerine ulasildi 106 .in tr de , ya corsanin? En kral ugrasan manifold yazilim hedrs yapti bu zamanada kadar , zaten gerisini hic sormayin afr den bi haber , fitre egsoz takip apaci gibi gazlamaktan baska bisey yapmadilar daha yeni yeni bilincli insanlar corsa yada tigralarda ugrasmaya basladi oyuzden tr de 10 tane standart corsa gsi in 9 tanesi 1.2 corsa kadar bile gidemez arizalarindan bakimsizliktan yada bilincsizlikten , bu karsilastirma icin birbirinizi kirmayin ahkamlar kesmeyin yaziktir .. gercekten standart ve saglikli olan bi 94 corsaya , gercekten standart olan tabi kaldiysa bi 106 oyle 10 boy falan atamaz abartmayin olacagi 2 3 boy olur , aydinin araba suan gercekten standartina cok yakin varsa gercekten standar olan bi 106 deneyin herkez gorsun
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)