valla bende konuşmiyim diyordum ama söylemeden geçemicem

1. Çok haklısın en baştada dediğim gibi eksiklikleri olan corsalardan çok daha iyi eksiksizim. onlardan hızlıyım.
2. Plastik manifold ecotec manifoldundan iyidir, yani o bi avantaj değil dezavantajdı.
3. Yazılım dün gece dediğim gibi 7400 değil 7000, ama arabanın ekipmanlarını söktüğüm için devir dönmüyo 6400-6500lerde vites geçtim. (videolarda 106ile kıyasını yaparken anlaşılıyor)
4. filtre kiti demeyelim insanlar gözünde büyütmesin, açıkhava filtresi var. (dün konuştuğumuz seninde hak verdiğin gibi körüklü borusu orj kaldığı sürece ucu isterse açık olsun bi halt olmaz o işten. ben kutunun ayağı kırık diye takmadım)
5. Spor koltuk dediğin koltukların oem koltuklardan çok daha ağır olduğunu biliyosun, spor koltuk diyince avantaj gibi anlaşılacak

6. Motor içi var veya gırtlak demişlerdir doğrudur. Ben sadece emme kelebek headers eksoz yazılımla yürüdüğüm zamanlar kimse inanmıyodu motor içi std olduğuna. Sana hak veriyorum ama orda herkezle beraber açtık kaputu tüm detaylara baktık, biliyomusun bilmiyorum ama standart emme ve eksoz manifoldu üzerindeyken 13.5cr li piston tek kullanımlık ultimate kapak bile koysan o araba avans vurmaktan yürüyemez.