bi 207gt nin en kötüsüyle bile bu ayarda giden palioya maşallah bu videodaki araba standart bi corsaya temiz 10 atar.
bi 207gt nin en kötüsüyle bile bu ayarda giden palioya maşallah bu videodaki araba standart bi corsaya temiz 10 atar.
DRCORSAAydın ÇAKICI
corsalar 160a kadar baya hızlı arabalar. mantzel tarzı monifoldlar o arabaların canıben farklı 2 gsi ile denedim ikisi de feh mantzelli idi. ilk bastıklarında 170e kadar 2 boy önümde oluyor ardından ben 3-4 boy geçiyorum 220ye doğru. bahsettiğim speklerde bi corsa stok 106 yı geçer. her ikiside stok olursa 106 baya baya yürür.
şu an bile izlediğimiz +200 lerle yürüyen 106 lar varken neden gsi lar yok. bu da sorunun cevabı![]()
forumdan şenol abinin arabası denediğim 94 model. cam car ise ecotec corsa
toledo laz gsi - YouTube
aydın halen 3 4 lerdesın 3 4 diyip durma allahını seversen komık oluyor
vıdeo acısı diyorsun vıdeo acısı bence gayet guzel ısı bılen adam boy saymıyı bııyor ben 2002 den beri sayıyorum o vıdeolarda da kac boy oldugu gorebılıyorum
Turbo SN95 Mustang GT AVKSERVİS
DR.ECU
3 boy gectı aydın tamam
ben 106 gtı da corsa gsı da bındım hangısının ne oldugu bılıyorum
ve burda soruya cevap verdım 2 3 boy dedınız bende 106 da fıltre olsun yeter
corsa 10 15 arası yapar dedım soylene gore senın arabanda en ıyı gıden corsa
ona bıle her denemede 7 8 cok uzun denemede 10 uzerı acmıs vıdeo acısınada bısey yok net bellı ben anlamıyorum valla neyın mucadelsını yapıyorsun
adam aca aca gıdıyor 1 vıtes sonu bıle anca tutuyorsun
ben artık ıkısınıde bınmıyorum corsamda yok 106 gtı da ama bılınmesı gereken bu
corsa ıle ugrasırsan en fazla bu 106 gtı nın yanına gelır fazlası olmaz
DR.ECU
Bu arada kamera açısı konusunu şöyle kapatalım, arkadaş 106dan çektiği videoyu koysun. Çekimler arasında yanıltmacamı var yoksa benmi saçmalamaya başladım prtaya çıkar![]()
DRCORSAAydın ÇAKICI
TE 106 vs VA corsa - YouTube
aydın acı yetmemiş kusura bakma bu cekımdede
bızde hersey seffaf taraflık durum yok
DR.ECU
tmm ben videoyu bile izlemiyorum. dialoglara şahit olanlar baksın. dediğiniz gibi ise eyvallah
DRCORSAAydın ÇAKICI
araçlara maşallah corsaları bende hep merak ederdim nasıl yürüyorlar diye
bu 106 geçen sene pt52 li saxo ile kafaburun yürüyen 106 değilmi acaba? yazımda art niyet aranmasın vb saxo egz yaptığı akşam denenmişti. oradaydık izlemek için bizde ve o 106 ya benzettim.
bu gsi lar nelerle yürüyo bendede var yanlış anlaşılmasın merak ettim uretim amacı ne acaba yine diyorum yanlış anlaşılmasın
REDBULL GSİ
CORSA B TÜRKİYE
valla 106dan çekim videonun sonunda ben inip arkadaşa dedimki tahmini takribi ne kadar mesafe oldu? videodan izler bakarız dedi, inanın 10 15 fln dese, anlaşamadık o zaman bidaha basalım diyecektim.
böyle olduğunu bilsem yine basalım bakalım derdim. artık başım ağırdı 20boy olsun önemli değil ama o videoya plaka yazıpda arabanın standart olduğunu belirtmemeniz hoş değil. O videoyu gören beni tanımayan ''VA bumuymuş'' diyecek. eğer o değilde ne diyosan hafta sonuna headers eksoz emme gibi çıtır ekipmanları takiyim yine basalım
DRCORSAAydın ÇAKICI
o zaman saya saya ızle vıdeo yu canım kardesım ben taraflı bırı degılım 2 araba ıle ugrastım ne oldugunu bılıyorum dedım
kı bu aydında vıdeolar var stok pıyasada gezen corsalara ne kadar gecıtıgı ıle ılgılı varsa baska corsa getırın onuda bu corsadan daha ıyı gıdecek corsa malasef yok
he corsada mantzel ona gore ıyı bır yazılım olur egsoz sıstemı olur bu 106 ıle cok yakın olurlar corsa saglıklıysa stok corsa emme olmadı zaman malasef gaz tepkısı cok zayıf kalıyor gıdemıyorum sıfırdan bı corsa yaptıgım ıcın bılıyorum tabı bunu yazılımla desteklemek şart
DR.ECU
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)