hakkatten ılgınc bı oran hemde 6 ılerı.. vagdan beklenmıyecek hareket![]()
hakkatten ılgınc bı oran hemde 6 ılerı.. vagdan beklenmıyecek hareket![]()
klasık alman genlerı dıebılırz hepsı öle opel bmw![]()
erh abi neden anlamak istemiyorsun sen yaa,bu dişli oranı bu araca mahsus bi olay 50 ke re söledimDiğer top sportların aralıkları bukadar uzun değil,hiç bir top sport 3. viteste 190 göremez +1000 devir eklemedikçe
Diğer arkadaşlarda yazılanları iyi okumamış galba.Son kez sölimmm,bu vites aralıkları bu araca mahsus servis bile neden oldunu anlayamadı,enteresan bir durum var ortada.
Evet aracımdaki şanzumana kimse inanmıyor ve Adana'da olan diğer 2 adet top sport unda şanzumanı böyle değil enteras.Aslında TR de kimsede böyle bir şanzuman yok ve ben şanzuman parça koduyla beraber birtakım bilgileri toparlayıp SEAT TR ye bilgi attım ve neden benim aracım böyle dedim hala cevap bekliyorum.
Laptopumda VAG-COM var ve USB kablomla arabama bağlanıp fault code ları görebiliyorum.Ayrıca KWP-2000+ da sipariş ettik ve yazılımı editlemek için şimdi en uygun programı almaya çalışıyoruz diğer arkadaşlarla.Arıza ışığım, redline uyarı ve N75boost selenoidi ile alakalı yazmayı unutmuşumAracımda Apexi AVC-R Boost Controller ve ekipmanları var dolayısıyla N75 iptal.
Aykut benzin ışığımda bilerek o seviyededir. Yeni setupda yakıt testi yapılıyordu arabada 5 lt benzin vardı bidonda her ihtimale karşı.sorun yok yani arkadaşlar![]()
¢αт¢н мє ιf уσυ ¢αи...
== Bükemediğin bileği öpeceksin... ==
Bu arada daha yüksek güç ve tork aralıklarında bu aracın nekadar iyi gideceğini hiçbirimiz bilmiyor ve meak ediyoruz. Aracım 5 i bitiremiyor ve 6da da gitmiyor.daha fazla güçle alakalı olarak. Büyük turbo kitimizi(Gt30) USD münasebetiyle henüz getiremedik ama GT30 la bu aracın top speed de birçok aracı sollayacağına hepimiz inanıyoruz. Araç 5nci vites 5400 rpm de 250 ye oturuyor. Redline 7200![]()
¢αт¢н мє ιf уσυ ¢αи...
erh birşey sorayım wr ve cr şanzuman nedir abicim bir açıklarmısın?Ayrıca neden etrafımdaki diğer leon top sportlarda yok bu oranda sadece benim arabamda var?Diyelimki farklı bir şanzuman var arabamda, peki neden farklı şanzuman var benim arabamda??
¢αт¢н мє ιf уσυ ¢αи...
bENDE DAHA ÖNCE BÖLE ŞANZUMAN ARLIĞI OLAN BİR TOP SPORT GÖRMEDİM.AMA VAR DİE İDDA EDERSEN BİLEMEM SEN UZMANSIN TABİ,BEN SADECE BİR TANE KULLANDIM AMA BU İŞLERLE UĞRAŞAN BAŞKA ARKADAŞLARDAN DUYMADIM BÖLE BİR ARALIK.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)