ben bi 96 gsi biliyorum, k5115 i öpen![]()
bayrampaşada şahin şaft balans var balans makineleride imal eder kendileri
o paçavra dergilere inanmayın 34 upl 27 nin en güçlü hali 175 hp veriyodu aracın yapıldığı yer hakan baharın servisi yapan teknisyen osman ışık araç sahibi uluç hepsi yakın arkadaşımdır merak eden olursa numarasını veririm arar kendiniz sorarsınız bu motorlarla ilgili detayları sbdmotorsporttun sitesinden edinebilirsiniz
Evet ibo kadett baya iyi idi zaten üstünde yok yoktu hacim olarak 2200cc civarındaydı..Zaten bir arkadaş biz topladık demiş o daha iyi bilir..O arabanın eksiği standalone beyin veya düzgün bir chipti..İyi giden Gsi'lar zaman zaman oldu hep şimdilerde tek tük kaldı..Benim siyah gsi'a lexmaul ve forged piston yapmadık ama o haliylede baya iyiydi..Fakat ne kısmettir C20XE yi Tr.de 200hp üstüne çıkartan olmadı bitürlü..
hehe şartları eşitlesek sfi 'ı da turbolasak let'e çewirip o zmn neler olurr direkt rs4lerle deneriz artk
aha işte bende düz mantık bir insan ne zaman çıkacak diyordum, çıktı tebrikler dostum..
çok güzel bir açıdan yakaladın.. halamın bıyığı olsaydı hesabı..allahtan rs4 ün sahibi turbo büyütmeyi düşünemiyor..
It's not the size of the dog in the fight, but the size of the fight in the dog..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)