User Tag List

Sayfa 5/7 İlkİlk ... 34567 SonSon
122 sonuçtan 77 ile 95 arası

Konu: 2008 Corsa GSI vs 207 GT yardımmm

_cAgdAsH_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sağlık olsun arkadasın affına sıgınıoruz tabi.

VeNoM_35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Badboy® Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    alternatif olabilir..Ki benim 40 bin lira bütçem olsa asla 207-corsa falan bakmam direk linkteki tarzda bişey kovalarım..donanım-yol tutuş-performans-ekonomi-görünüm.. tek sorunu 2.el olması

http://www.sahibinden.com/hesapli_co...XQQdisplayitem
    beyaz yerler siyah olsa süper olurmuş, fiyatı güzel duruyor çünkü. gerçi mcs piyasasını pek bilmem de

can_ank - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Önclikle RC'de karartmalı dikiz aynası ve changer yok demişsin, bunlar standart donanımda mevcut. Cam tavan isteyen de arasındaki farkı verir alır Ama GT de RCde olup da para ile alamayacagınız kritik donanımlar var. Direksyon kutusu komplefarklı ve ark akslar, suspansyonlar farklı.

Alıntı anildogru Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    emre bişey sorucam gt yı rc performansına cıkartmak nasıl kolay değil anlamadım.ayrıca hava filtresiyle arıza ısıgı yakan bı gt hiç görmedim cidden,bende superchıps yazılım var 188 hp komple borla egzost cath back alta hava fıltresı var 202 hp aldık.performans car da dyno da kayıtlı duruyo dyno verilerim...anlamadım yukarıda yazdıgını ben Tmm rc guzel araba ama gt nın rc verılerıne ulaşması hıc de zor degıl,ama rc ye bu saydıklarım yapılırsa oda 225 hp oluyo ki arkadaşımın aracı 225 hp ondada superchıps ve benım parçalardan var...
    Aynı işlemler (chip de dahil) yapıldıgından GT'den 202, RC'den 225 hp oluyor demişsin. Senin söylemine göre tüm motor parcaları aynı ise chip ile yazılımları da aynı olacagından aynı gücü cıkarmak zorundalar. Demekki motor içinde donanımsal olarak da fark olmak zorunda. Bu da dediğim gibi emin olmamakla birlikte turbo ve piston.

Antalyalogy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Talking

Alıntı can_ank Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aynı işlemler (chip de dahil) yapıldıgından GT'den 202, RC'den 225 hp oluyor demişsin. Senin söylemine göre tüm motor parcaları aynı ise chip ile yazılımları da aynı olacagından aynı gücü cıkarmak zorundalar. Demekki motor içinde donanımsal olarak da fark olmak zorunda. Bu da dediğim gibi emin olmamakla birlikte turbo ve piston.
    Can sana katılıyorum.Madem her şey aynı neden birisi 202 birisi 225 hp oluyor bende merak ettim şimdi..

Ama bu tartışma tarafıma çok faydalı oluyor.Katılım yapan herkese çok teşekkürler.

Bu arada gerçekten cam tavan bambaşka bir olay içine girip oturunca çok ferah oluyor.Hele kapatınca insana daral geliyor.Bir de yağmurlu bir havada koltukları yatırıp yanında ***** kişiyle düşen damlaları seyretmek acayip güzel oluyor ( bu konu dışı ama ben paylaşmak istedim , özür)

anildogru
    Misafir
    Alıntı can_ank Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Önclikle RC'de karartmalı dikiz aynası ve changer yok demişsin, bunlar standart donanımda mevcut. Cam tavan isteyen de arasındaki farkı verir alır Ama GT de RCde olup da para ile alamayacagınız kritik donanımlar var. Direksyon kutusu komplefarklı ve ark akslar, suspansyonlar farklı.

cancım hemen söyliyim peugeot sport da forumlarda da yazıyo zaten farkları Büyük kanatlı turbo,enjektor ve basınç cc'leri,birde ekzost down pipe ve up pipe ları biraz büyük bunlar mekanık performansa yonelık farklar,yazılımsal bi fark zaten mevcut,chıp tunıng ıle aralarında alınan bu hp farkının nedenıyse saydıgım mekanık parçalar....

cam tavan ekstra 0 alırken 5000 tl ekstrası var.bildiğim kadarıyla değil mi? suspansıyonlara gelince ben zaten sertleştirilmiş suspansıyon ve yay kiti koydugum ıcın buda sorun degıl dıreksıyona gelınce oda sorun yaşatmıyo bana biraz hafıflık ve bosluk sorunu var ama oda prob.degıl,arkada aks yoktur bu araçlarda taşıyıcılar vardır taşıyıcılarda gt ye göre 3 derece onde 2cm kalın yapılmış bunun harıcınde bir fark yok haaa Koltuk dışında

ama Bende gidip rc alırım yani sonuçta daha komplike bir araba sırf cam tavan dan dolayı tercih etmemiştim zaten yani 4000-5000 ekstra vermenin anlamsız oldugunu dusunuyorum.. Gt nin koltuklarıda rahat yawww

YEY® - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Genelde şase ayarları,yürüyen aksam,viraj demirleri,direksiyon turu,hassaslığı farklı oluyor spor model ile bir üst spor'larda..Çünkü atıyorum 207 gt de amaç performansın yanında birazda konfor olmalı..Gt de ise her yönden performans hedeflenmeli..bknz:cooper s vs. gp, fiesta s vs st,corsa gsi vs opc

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Schumi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    E benim quik GTI dan hızlıydı. Zaten standart quikler gti ile aynı.
    emınmısın
    her gtı bır deıldır hıçbirimi gitmez be kardesım
    e39 528İ Arctic Silver & e90 325i Sparkling graphit metallic

emretorlak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı anildogru Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    emre bişey sorucam gt yı rc performansına cıkartmak nasıl kolay değil anlamadım.ayrıca hava filtresiyle arıza ısıgı yakan bı gt hiç görmedim cidden,bende superchıps yazılım var 188 hp komple borla egzost cath back alta hava fıltresı var 202 hp aldık.performans car da dyno da kayıtlı duruyo dyno verilerim...anlamadım yukarıda yazdıgını ben Tmm rc guzel araba ama gt nın rc verılerıne ulaşması hıc de zor degıl,ama rc ye bu saydıklarım yapılırsa oda 225 hp oluyo ki arkadaşımın aracı 225 hp ondada superchıps ve benım parçalardan var...

202 hp 310 nm tork dyno verilerimdir..gittiğimde dyno kağıdını alıp buraya scan eder koyarım..
    Anıl sen nerelerdesin konu kapandı nerdeyse Hayır abi hava filtresi ile arıza ışığı yakmıyor.Katalitik iptali ile yakıyor.Hava filtresindeki sorun sanırım performansı düşürdüğü için iptal edilmiş.Filtrenin doğru konumlandırılmadığını düşünüyorum.Chip tuning yaptıran araç sahibi RC ile yine başa çıkamadığını bahsettiği için GT'yi RC performansına çıkartmanın zor olacağını yazdım.Senin aracının yüklü olduğunu biliyordum aslında önce sana danışmak daha mantıklı olurdu ama aklıma gelmedi.

Gerçi sana mesaj da attım başka bir konuyla ilgili ama cevap gelmediNeyse

Belki stock bir RC ile aracını denersen hem bizlere keyifli bir video izletmiş,hem de bu tartışmayı sonlandırmış olursun

Cem.B - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ohooo biz çok önce denedik kay ile stock rc yi 1.5 sene filan önce bayağı bi geçiodu gt(kay)hatta youtube düşmüş ilk 207gt-207 rc videosudur
    Team PAŞAOĞLU

Ryuk
    Misafir
    Alıntı .CeM. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ohooo biz çok önce denedik kay ile stock rc yi 1.5 sene filan önce bayağı bi geçiodu gt(kay)hatta youtube düşmüş ilk 207gt-207 rc videosudur
    Rc yi gecen gt de neler var modifiye olarak? Birde sunu belirtmeliyim ki her rc veya gt aynı performansta gitmedigi gibi kullanan kisiden kisiyede cok degisir. Ankara da denemek isteyen icin 3 tane rc miz mevcut merak edilen her denemeyi onderdiginiz surece yapmaya calisiriz. Bende gt varken rc boy boy geciyordu beni onu hatirliyorum ama.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Murat RC yi geçen GT de bi tek son sustucu varmış

Cem bahsettiğin videoyu bulamıyorum youtube'da.Link atar mısın?

Ryuk
    Misafir
    Alıntı emretorlak Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Murat RC yi geçen GT de bi tek son sustucu varmış

Cem bahsettiğin videoyu bulamıyorum youtube'da.Link atar mısın?
    Sadece son susturuculu gt, rc yi gececek. Arkadaslar beni taniyan tanir kusura bakmayin ama kimseyi yalanci cikarmak veya gaza getirmek degil amacim, son susturuculu bir 207gt nin 207rc yi gecmesinin imkani yok. Ha ankarada son susturuculu birkac 207gt var sahiplerini tanimiyorum ama eger benimle iletisime gecerlerse deneme imkani bulabiliriz. Fakat yine ustune basarak soyluyorum, ben pek imkan vermiyorum anlatilan duruma. Tekrar soyluyorum yanlis anlasilma olmasin, 2 arabayida kullandigim icin boyle bir yorum yapiyorum.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ztn söledim yukarıda yazan arkadaşın arabası kay plaka olan bnm arkadaşımdaydı o zmanlar 204 hp dynosu vardı

siz demişsiniz ya arkadaşa bir rc ile denede sonucu bildir die ben o bağlamda yazdım onun arabasıyla daha önce denedik die
    Team PAŞAOĞLU

Ryuk
    Misafir
    Alıntı .CeM. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ztn söledim yukarıda yazan arkadaşın arabası kay plaka olan bnm arkadaşımdaydı o zmanlar 204 hp dynosu vardı

siz demişsiniz ya arkadaşa bir rc ile denede sonucu bildir die ben o bağlamda yazdım onun arabasıyla daha önce denedik die
    204 hp dyno varsa sadece son susturucu olamaz ozaman. Yazilim kesin vardir belkide turboback egzos da vardir. Sadece yazilimla 204 biraz zor gibi geldi bana.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Ryuk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    204 hp dyno varsa sadece son susturucu olamaz ozaman. Yazilim kesin vardir belkide turboback egzos da vardir. Sadece yazilimla 204 biraz zor gibi geldi bana.
    yazılım vardı,borla egzost vardı kat iptali yoktu ama,filtre vardı sanırım kutu içi
    Team PAŞAOĞLU

.::EmrE::. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Öncelikle tekrar söylüyorum,ben sadece duydugum ve bildiklerimi yazdım..Bu araba kötüdür,o araba kötüdür demek için değil..Eğer yanlış birşey dediysem özür dilerim tekrar herkesden

Bugün arkadaşın 207 GTsine bindim.Açıkçası çok fazla fark göremedim GSi ile arasında.Ancak 207nin sürücü bölümü daha hoşuma gitti.Özellikle göstergeler.. Aracın tek beyenmediğim bölümü arkası oldu,onun dışında herşey çok hoş..Virajlarda biraz daha fazla savruluyor gibi hissetim ben.Bence herkesin söylediği gibi ikisini de dene öyle karar ver..
    Yalnız eğer doğru ise,Peugeot 207 , 1281 kg , Corsa GSi 1100 kg , burada GSi in birazcık ağırlık avantajı olabilir. Ancak benim 1.3 Corsa 1280 kg idi.. Doğru mu ağırlık bilgileri?

turkerrr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    corsa opc çok iyi ama fiyat yüksek sanırım...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Ryuk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sadece son susturuculu gt, rc yi gececek. Arkadaslar beni taniyan tanir kusura bakmayin ama kimseyi yalanci cikarmak veya gaza getirmek degil amacim, son susturuculu bir 207gt nin 207rc yi gecmesinin imkani yok. Ha ankarada son susturuculu birkac 207gt var sahiplerini tanimiyorum ama eger benimle iletisime gecerlerse deneme imkani bulabiliriz. Fakat yine ustune basarak soyluyorum, ben pek imkan vermiyorum anlatilan duruma. Tekrar soyluyorum yanlis anlasilma olmasin, 2 arabayida kullandigim icin boyle bir yorum yapiyorum.
    Murat tabikide son susturucu ile olacak işler değil Sana takılmak için söyledim onu.Can ve sen biraz hassas davranıyorsunuz bu GT vs RC performans farkı olayına RC'nin performası tartışılmaz.Zaten her iki aracı da kullanmış biri olarak bunu en iyi bilenden biri sensindir.

can_ank - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yok be Emre hassas olcak bişey yok. Anıl motor içleri aynıdır diyip birinden 202 birinden 225hp cıkıyo diyince pek aklıma yatmadı. Sonra ztn Anıl bildigi farkları söyledi. Bu arada eklemeden de geçemiycem cam tavan 5000 TL deil 2000 den az bi fiyataydı.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)