User Tag List

Sayfa 7/10 İlkİlk ... 56789 ... SonSon
180 sonuçtan 115 ile 133 arası

Konu: Cupra 225 vs. Cupra 240

senna - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı seko Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Garip bulacak birsey yok benim kimseye birsey dedigimde yok tork olayını zaten bu sitede bilmeyende yoktur ama yorumlar ilginç
    demek istediğim ben mühendisim demek birşey çözmüyor
    körler sağırlar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    benım daha oncede devamlı bahsettıgım gıbı, tabıkı guc en buyuk etken aracın yurumesınde, ama tork olmadan ıse yaramaz hee yarar yaparsan max 1000kg bı arabayı o zmn ıse yarar,agırlıgı attım bu arada..
    sanzıman oranına baglı olarak egrının altında kalan alan aracn yurumesını belırlıyor ama o sıradakı tork egrısıde önemli en cok nerlerde onemli, orta devırlerın kullanıldıgı aracın agırlıgının daha onemlı oldugu alt hızlar ve yuksek hızlarda top speede doru gıderken ruzgar dırencıne karsı koymak gerektıgı yerlerde onemlıdır..
    dızellerde o kdr onemlı deıldır kagıt ustundekı rakam ıse yaramaz o kdr neden cunku kullanılır deıldır anlık peak yapar sora keskın duser, dedıgım tarz araclarda stabıl sekılde uretılır ve buda baya onemlıdır ve gozden kaça durumdur..
    e39 528İ Arctic Silver & e90 325i Sparkling graphit metallic

Oytun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Tolga-R Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    gns ile denemek kısmet olmadı denemek .. yağışlar falan girdi araya

emir kim tanımıyorum... ?
    rnn kırmızı a3

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı seko Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    O aracın torku dusuk top speed yapamaz diyen 230 nm tork ile gercek son hız 6. viteste 8400 devirlere gelen ep3 type r lar var onunda vites oranları ve lastik capını oturur hesaplarsan 250+ gercek hızlara denk geliyor peki simdi nasıl bu arac 230 nm max. tork ile bu hızlara cıkıyor
    duzgun aerodınamı ve max gucunu ve torkunu ust devre tasıma ıle ılgılı, k20de torkunu ust devırde korur.. ama bu arada duz yolda o hızlara cıkamaz.. egımle beraber 6da max gucunu uretebıldıgı devre kdr akıtmak lazım...

outlaw - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Bullet Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    rnn kırmızı a3
    konu nerden baslamis , benle denemeye kdr gelmis...bence namını cok duydugumuz beyaz s3le yada tugrulun cuprayla yürüsünler...daha keyifli bir deneme olacaktir.
    !! Yngwie J. Malmsteen !!

edo typer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    na ıle turbo aracları karsılastırmak,elma ıle armut karsılastırmak gıbı bence..turbo aracta cok dusuk malıyetlere cok buyuk gucler alınıyor bu na araclarda ole deıl

passat sofor destegı demıssınde,bız ona mısafır dıyoruz benım aracımı baskasına kullandırmama gerek olmadıgını herkes bılır sende ogrenmek ıstıyorsa teklıfım gecerlı..100le gıderken 4 te basarım 5 kesıcıne kdr ne dersın? tabı cok hızlı araclarınız son vıteslerınde kesıcı yapamıyosa gunlerce basarız stock olarak emıssınde stock ınternal mı? stock ctrnın turbo ıle verdıgı gucler ortada bole muhabbetler donunce sınırlerım kalkıyo beyaz cupra ıle her zmn dnerım her zmnda denıcem..araclarımıza yaptıgımız eklemelerın sonucu goruyoz..benı son gectıgınde mesela kat ıptalı ıle egzosunu test etmıstık yenı headersım ve egzosumdan sonra rıca edıcem tekrar denıcez

ama mustafacım alman japon fln dersen komık olursun..yuronun aracı bıtınce bı rıca ederım yurodan denemesını 2.0 turbo oda yanlıs olmasın var mı ole bı dunyan? yada o kdr yurutebılecek bı cıp?

stock olarak cupra ctrden hızlı..turbo yapmadan cıplı egzoslu yenı cuprayı gecmekte cok zor..pıstonsuz olmaz dıe dusunuyorum honda turbo bı ctr cıkarısa o zmn yandı mıllet

bu arada ctrde tork yok hp yok ama stock ctr 6da kesıcı yapıyo aklınızda bulunsun

Oytun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı outlaw Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    konu nerden baslamis , benle denemeye kdr gelmis...bence namını cok duydugumuz beyaz s3le yada tugrulun cuprayla yürüsünler...daha keyifli bir deneme olacaktir.
    tolga seninle denemek istiyordu hatırlarsan, cuprayla yada s3 le değil. zaten aynı sınıflarda araclar degil bizim cuprayla tolganın typer. seninle denk.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tolga seninle denemek istiyordu hatırlarsan, cuprayla yada s3 le değil. zaten aynı sınıflarda araclar degil bizim cuprayla tolganın typer. seninle denk.
    oytun neden aynı sınıf deıl? cuprada kat ıptalı egzos caı yazılım yok mu? bıde turbosu var 22psı basıyo dogru mu? tolga abının aracta headers egzos kpro sc var..7 psı basıyo

H22Power - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı edo typer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    na ıle turbo aracları karsılastırmak,elma ıle armut karsılastırmak gıbı bence..turbo aracta cok dusuk malıyetlere cok buyuk gucler alınıyor bu na araclarda ole deıl

passat sofor destegı demıssınde,bız ona mısafır dıyoruz benım aracımı baskasına kullandırmama gerek olmadıgını herkes bılır sende ogrenmek ıstıyorsa teklıfım gecerlı..100le gıderken 4 te basarım 5 kesıcıne kdr ne dersın? tabı cok hızlı araclarınız son vıteslerınde kesıcı yapamıyosa gunlerce basarız stock olarak emıssınde stock ınternal mı? stock ctrnın turbo ıle verdıgı gucler ortada bole muhabbetler donunce sınırlerım kalkıyo beyaz cupra ıle her zmn dnerım her zmnda denıcem..araclarımıza yaptıgımız eklemelerın sonucu goruyoz..benı son gectıgınde mesela kat ıptalı ıle egzosunu test etmıstık yenı headersım ve egzosumdan sonra rıca edıcem tekrar denıcez

ama mustafacım alman japon fln dersen komık olursun..yuronun aracı bıtınce bı rıca ederım yurodan denemesını 2.0 turbo oda yanlıs olmasın var mı ole bı dunyan? yada o kdr yurutebılecek bı cıp?

stock olarak cupra ctrden hızlı..turbo yapmadan cıplı egzoslu yenı cuprayı gecmekte cok zor..pıstonsuz olmaz dıe dusunuyorum honda turbo bı ctr cıkarısa o zmn yandı mıllet

bu arada ctrde tork yok hp yok ama stock ctr 6da kesıcı yapıyo aklınızda bulunsun
    beni geçsende seni seviyorum ne yazarsan yaz aslında beni tanıdığını biliorum timing sensörüm ıvırım zıvırım kaldı inan ki bitsin turneye çıkıcaz eray abi ile gelicem oralara yüzünü görmeye arabaarı denemeye umarım misafir kabul edersiniz
    ..::PASSATURBO1::..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    gelın mustafa mısafır sewerım elımden geldıgınce agırlarım..senı sewerım ama yazıların ıgneleyıcı..

VTEC® - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    gelın mustafa mısafır sewerım elımden geldıgınce agırlarım..senı sewerım ama yazıların ıgneleyıcı..
    Mustafa öyle burda yazarken hep böyle yazıyor yüz yüze konuşunca gerçekten şeker gibi adam. Artık mustafa kardeşimi böyle seviyoruz. Alıştık ona Mustafa havalar kuruyor yawaştan hani organizasyon ???

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı VTEC® Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Mustafa öyle burda yazarken hep böyle yazıyor yüz yüze konuşunca gerçekten şeker gibi adam. Artık mustafa kardeşimi böyle seviyoruz. Alıştık ona Mustafa havalar kuruyor yawaştan hani organizasyon ???
    oo senin habern yok saganak yağmurda bile organiasyon yapıoruz eraya abi ile irtibatta ol bu arada dediği gibi benim dilimde herkes bilir forumda şöl çakıcam böl geçicem derim geçerim azımı açıp tek laf etmem maaşallah derim gçiliiminr tebrik ederim forumdamillet gaza getirmessen deeyecek adam nerde bulucaz şuan bl yok rüzgara 3kornaçaıp rüzgala denioruz kadran videolara başlaıkartık kriz teğt dil insanların üstünden geçti malesef herkes benzin parasınan dert yanıo bende lpg yi tam iptal edicek zamanı buldum

Tolga-R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    geçen bi konuda denemek istediğimi söylediğimde zatiali leri "pardon tanışıyormuyuz" gibisinden bi laf etmişti. Sanki bi kaç gece önce tel .ile aranıp sc li typer la denemek istermisin diye soranlar amerikanmış gibi... yada TR de onlarca sc li typer varmış gibi...

her neyse ben stage 2 yazılımlı yeni cupra ile denemek istiyorum. Çünkü beğeniyorum arabayı. herşey makinaya gt30r bağlamakla bitmiyor . Benim için performans ile birlikte birazda görsellik ve yeni model olmalı. Öyle olsaydı garajımızda bisürü k20a2 ve eg6 var. Koyarız üstüne gt30r iş biter

yeni cuprayı ve gidişini canlı görmek isterim. beğenirsek belki bizde alırız bi cupra
    cheap & fast = not reliable
    reliable & cheap = not fast
    fast & reliable = not cheap

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    geçen bi konuda denemek istediğimi söylediğimde zatiali leri "pardon tanışıyormuyuz" gibisinden bi laf etmişti. Sanki bi kaç gece önce tel .ile aranıp sc li typer la denemek istermisin diye soranlar amerikanmış gibi... yada TR de onlarca sc li typer varmış gibi...

her neyse ben stage 2 yazılımlı yeni cupra ile denemek istiyorum. Çünkü beğeniyorum arabayı. herşey makinaya gt30r bağlamakla bitmiyor . Benim için performans ile birlikte birazda görsellik ve yeni model olmalı. Öyle olsaydı garajımızda bisürü k20a2 ve eg6 var. Koyarız üstüne gt30r iş biter

yeni cuprayı ve gidişini canlı görmek isterim. beğenirsek belki bizde alırız bi cupra
    +100000 bende almyı istemiyorum desem yalan olur komfor var güvnlik var uygun fiyat340ps yeni sorunsuz araç hergün görüoruz insanlar 340 diil 300psiçin ble ne sorun sıkıntılarla uğraşıolar sorunsuz 340 ps i hergun sorun çıkartan 500ps e tercih ederim

VTEC® - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı PASSATURBO1 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    oo senin habern yok saganak yağmurda bile organiasyon yapıoruz eraya abi ile irtibatta ol bu arada dediği gibi benim dilimde herkes bilir forumda şöl çakıcam böl geçicem derim geçerim azımı açıp tek laf etmem maaşallah derim gçiliiminr tebrik ederim forumdamillet gaza getirmessen deeyecek adam nerde bulucaz şuan bl yok rüzgara 3kornaçaıp rüzgala denioruz kadran videolara başlaıkartık kriz teğt dil insanların üstünden geçti malesef herkes benzin parasınan dert yanıo bende lpg yi tam iptal edicek zamanı buldum
    Oluyor haberimiz yaw olmazmı. oluyorda o kriz bizdede var maalesef

Eray Yümsel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    oytun neden aynı sınıf deıl? cuprada kat ıptalı egzos caı yazılım yok mu? bıde turbosu var 22psı basıyo dogru mu? tolga abının aracta headers egzos kpro sc var..7 psı basıyo
    bu cupra başka cupra erdem sınıfı harbiden farklı sen beyaz cuprayla karıstırdın oyttuunun dediğini
    Viraja Gİrdiğinde Korkmuyorsan, Yavaşsın Demektir. ///M
    Dr. Ecu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı EKEray Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu cupra başka cupra erdem sınıfı harbiden farklı sen beyaz cuprayla karıstırdın oyttuunun dediğini
    ızmırdekı cupra lafı gecınce ole sandım..dynoya cıksalar belkı tolga abı arac 7 psida 340 vermıcek belkı deıl vermez ztn..ama hersey beygır hersey tork deıl her ne kdr k20nın sanzımanı narın olsada oranları cok ııdır bıde fena bı flowu olan kapagı mevcut 290 hp typer 340 hp cuprayı gecer

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ıstanbuldakıcupralar nasıl gıdıo bılmıorum, ızmırdekı dener her halukarda ama onu bılıorum sehırler farklı ama olsun

outlaw - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

normalde böle tartismalara hic bir sekilde girmem ama madem yazmisin cevap vereyim.birincisi , baska bir baslikta evet tanisiyormuyuz yazmistim cunku senin sc li type r in sahibi oldugunu bilmiyordum acaba dedim baska biri mi bu baska bir atmosferik type r mi die dusundum o yuzden yazdim, ki sende sadece "hayir "diyerek gecistirdin,sanki cok agir bir soru sormusum gibi,ayrica basliga "rnn ile denemem lazim" gibisinden bisi yazacagina bana öm atabilirdin,böle bu tarz bir yanlis anlama olmazdi.ikincisi minikler beni o gece cagirdiklarinda scli s2000 ve sc type r var die , kalktim gittim ama sonra senin orda olmadigini ve gelmeyecini sölediler.bende scli s2000le denedim , üçüncü olarak o gt30 lafi bana ise ; bende gt30 yok ve kıçı kırık 98 model bir a3 e biniyorum...
    !! Yngwie J. Malmsteen !!

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)