User Tag List

Sayfa 9/10 İlkİlk ... 78910 SonSon
180 sonuçtan 153 ile 171 arası

Konu: Cupra 225 vs. Cupra 240

STP - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı M3CSL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    max 6 boymu ben ızlıorum her gun vıdeoyu mrk etmeyın..

er ne kdr hızlandı onu soleyın mrk ettım son halı?
    evet 6 boy yedım ben ne kadar gecıldıgımı bılıyorum serkan senın vıdeodan ızledıgıne gore hesap edersek ABL yı gecısım 3 tır felan oluyor

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı STP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    GNS ye gore cok hızlıyım dıyordu kendısı
    ıstanbulda denemısler, debrıyaj kotu cooler kaçak, ben devamlı bılıorum test car ıle denemelerınden araba barız daha hızlanmıstı evt buraya geldıgınde..
    e39 528İ Arctic Silver & e90 325i Sparkling graphit metallic

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    GNS ye gore cok hızlıyım dıyordu kendısı
    ewt halaa dıyorum bnm 0.3 0.4 bar eksık halımmle olee yurudyse kı egsoz fıltre yoktu bnde yıne soluyorum daha hızlı bunda alınacak bışi yokk

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ıstanbulda denemısler, debrıyaj kotu cooler kaçak, ben devamlı bılıorum test car ıle denemelerınden araba barız daha hızlanmıstı evt buraya geldıgınde..
    yenı rollde GNS ıle ABL nın arka tamponundan basıcaz bız... baska sozum yok...

edo typer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ısmalının 2 hafta once denemesıde var sanırım erdem senle yakın gıttı dıelım, araba aynı halde olsa dıye mantık yurutuorm, sen kaç boy hızlandın 3-4 mu, ssende max 5 6boy yemesı gerekmezmı ?? daha coksa vıdeo fılan ızlemedım hıc daha yakın kalması gerekmezmı??

bırdeeee 5-6boymu oldu yenı cuprayla tmm madem...

bı hafta once olan denemede 2de basıyoduk 4e atar atmaz ısmaıl ruzgarıma gırıyodu,ben saga kacıyodum ruzgarıma tekrar gırmeye calısınca bırakıyodum 4lu yakıyodum rakıbımı ruzgarımda ıstemem ben o denemede bujım delıkmıs,sıkıstırmam ılk 3 sılındırde 180 4. sılındırde 120 mıs..4. sılındırdekı emme sıbobumun ayarı kacmıs..sıbop ayarı yapıldı sıkıstırmam 4 sılındırdede 180 oldu..***** yenı sıboplar oturma yapmıs..bunlarla arac ne kdr hızlanıyosa o kdr hızlandı..bıde setımı soktum sonrakı hafta

Oytun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aranızda yanlış anlaşılma olmasın bende bir düzeltme yapayım

ismail arabasının sorunlu oldugunu bilmiyordu beni hava alanından almaya gelmeden once, sizde gelirken denemişsiniz zaten. beni aldıktan sonra gece ölçtüm arabayı, sorunların düzelmediği siz denedikten sonra ortaya çıktı.

ismail coolerdeki çatlak zannediyordu tek sorun, o düzeldikten sonra herşey düzeldi zannediyordu ki ölçüm yapmadan önce bende ondandır sandım ama devam eden başka sorunlarda çıktı ben baktıktan sonra. neticede kendiside bilmiyordu aracında sorun olduğunu, denediniz gördünüz sorun varken sonucu, sorunlar düzeltikdikten sonra tekrar denersiniz, birbirinizi kırmanızın üzmenizin bir manası yok.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    evet 6 boy yedım ben ne kadar gecıldıgımı bılıyorum serkan senın vıdeodan ızledıgıne gore hesap edersek ABL yı gecısım 3 tır felan oluyor
    kucuk ekrandan bakarsak bende ılk ızledım 15 boy var gıbıdı pcden ızledım o kdr fark yok ama dedıgın kdrda deıl hanı,,neyse sıdık yarısına gerek yok, ctr ıle benım ılk denememde onden cekımde hanı uzak gozukuyo demıstımya o hesap dıelım bu ıse.. uzatmaya gerek yok..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    biz burda debrıyaj degısınce onun kaybının fazla oldugunu anladık araba barız daha ıyyıdı zaten o yanılttı bızı araba duzeldı dıye dusunmustum su vak kablosunu alalım bıde uğrasamıyorum bu ara ıslerden manuel boost kontral almamız gerekıyomuıs halldedlım bakalım 0.3 bar neler kaybettırıyo bıze gleırız ısteanbıulada

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Bullet Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

ismail arabasının sorunlu oldugunu bilmiyordu beni hava alanından almaya gelmeden once, sizde gelirken denemişsiniz zaten. beni aldıktan sonra gece ölçtüm arabayı, sorunların düzelmediği siz denedikten sonra ortaya çıktı.

ismail coolerdeki çatlak zannediyordu tek sorun, o düzeldikten sonra herşey düzeldi zannediyordu ki ölçüm yapmadan önce bende ondandır sandım ama devam eden başka sorunlarda çıktı ben baktıktan sonra. neticede kendiside bilmiyordu aracında sorun olduğunu, denediniz gördünüz sorun varken sonucu, sorunlar düzeltikdikten sonra tekrar denersiniz, birbirinizi kırmanızın üzmenizin bir manası yok.
    kankacım ozaman daha hıc catlagı patlagı kacagı olmayan arabayla kendısınınkını kıyaslayıp daha bakımlı ve ıyı durumda demıyecek

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kucuk ekrandan bakarsak bende ılk ızledım 15 boy var gıbıdı pcden ızledım o kdr fark yok ama dedıgın kdrda deıl hanı,,neyse sıdık yarısına gerek yok, ctr ıle benım ılk denememde onden cekımde hanı uzak gozukuyo demıstımya o hesap dıelım bu ıse.. uzatmaya gerek yok..
    serkan 330 hp olsun cupra 400m 260 hp 230 nm 90 hp 270nm fark var ve 6 boy yedık bız az yedık bence

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kankacım ozaman daha hıc catlagı patlagı kacagı olmayan arabayla kendısınınkını kıyaslayıp daha bakımlı ve ıyı durumda demıyecek
    hala anlamıyosun

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Bullet Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

oytun aynısını soluyoruz..ıstanbuldakı denemeden ısmaıl cok memnundu,debrıyajı ztn benle denerken bıttı ıstanbuldan geldıgı gun..hatta ben soledım ıstanbulda bu debrıyajla yuruduysen helal olsun dıe..aracı yapıldıktan sonra sureklı sordum,ıstanbuldakı halıne kıyasla nasılsın dıe,aga cok hızlıyım dedı..ısmaılın aracında sorun oldugunu dusunsek ztn denemezdık..sen yenı yazılım yapana kdr ısmaıl ıle son setupda hıc denemedım aracı sorunlu dıe..ugur abıyede hep soluyorum aracın arıza yaparsa hem gaz kes sı..ım denemeyı dıorum..ben sıkıntılı aracla hıc bır zmn denemem..s3lede aynısı oldu,benı gectı s3 baya gectı,aracımda bı ısteksızlık vardı,yawas gıdıyom dedım,ısmaıller aga cok ıı gıdıyon dedıler,top speedde yakaladıgım ıcın..sorunumu cozdum cuma denedıgımızde cok cok farklı oldu..

tekrar soruyorum sana,ısmaılın arac ıstanbuldakı denemlerde kac basıyodu?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yenı rollde GNS ıle ABL nın arka tamponundan basıcaz bız... baska sozum yok...
    gns yı sen kullanda sonra bız donunce bn kullasaydım sole olurdu falan denmesın sen gec bnıı ltfen bu arada ızmırde sey demıstın hatırladım sımdı sen gns yı gec ben bu pıyasaya bıdaha cıkmam falan

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    serkan 330 hp olsun cupra 400m 260 hp 230 nm 90 hp 270nm fark var ve 6 boy yedık bız az yedık bence
    hesaba bakarmısın, tam sıdık işi, ben 230hplerde 1180kg 225 230nm, 215 hp 1370kg 250nm, denıorumda bu hesaplara gırıomuym gerek yok bence,

Alıntı CemVteC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hala anlamıyosun

sen demıomudun gns 1.5 basıo dıye bıde ya dur

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı edo typer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    oytun aynısını soluyoruz..ıstanbuldakı denemeden ısmaıl cok memnundu,debrıyajı ztn benle denerken bıttı ıstanbuldan geldıgı gun..hatta ben soledım ıstanbulda bu debrıyajla yuruduysen helal olsun dıe..aracı yapıldıktan sonra sureklı sordum,ıstanbuldakı halıne kıyasla nasılsın dıe,aga cok hızlıyım dedı..ısmaılın aracında sorun oldugunu dusunsek ztn denemezdık..sen yenı yazılım yapana kdr ısmaıl ıle son setupda hıc denemedım aracı sorunlu dıe..ugur abıyede hep soluyorum aracın arıza yaparsa hem gaz kes sı..ım denemeyı dıorum..ben sıkıntılı aracla hıc bır zmn denemem..s3lede aynısı oldu,benı gectı s3 baya gectı,aracımda bı ısteksızlık vardı,yawas gıdıyom dedım,ısmaıller aga cok ıı gıdıyon dedıler,top speedde yakaladıgım ıcın..sorunumu cozdum cuma denedıgımızde cok cok farklı oldu..

tekrar soruyorum sana,ısmaılın arac ıstanbuldakı denemlerde kac basıyodu?
    iste dıyorum bn sorunum cozuldu dıye denedım ama cozulmemeıs debrıyaj degısnce araba hıslerı duzeldı dıye denedım ıstdaada 0.8 0.9 bassıyodum bn ızmırdede ve halaa olee basıyorum

Oytun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı edo typer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ısmaılın arac ıstanbuldakı denemlerde kac basıyodu?
    0.9 larda falandı yine zaten ismailde biliyordu bunu bilmediğini iddia etmiyor, o gece gns ile denediklerinde ikiside sorun olduğunu biliyordu bile bile denediler

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hesaba bakarmısın, tam sıdık işi, ben 230hplerde 1180kg 225 230nm, 215 hp 1370kg 250nm, denıorumda bu hesaplara gırıomuym gerek yok bence,

kardesım anladın sanırım arkadasta anlarsa sorun kalkacak zaten

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ne kadar arabacı oldugun bellı yaw anlayamıyomusun hıssederek

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

2 sılındırın 500cc fazlan var senın 215 verdıgın dynoda o arac 221 hp verdı

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)