User Tag List

Sonuçlar: Corsa OPC Vs 207 RC

Katılımcı sayısı
94. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Corsa OPC

49 52.13%
  • 207 RC

45 47.87%
Sayfa 5/6 İlkİlk ... 3456 SonSon
111 sonuçtan 77 ile 95 arası

Konu: Corsa OPC vs 207 RC

.::EmrE::. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Selam.Konuyu yeni gördüm,kusura bakmayın... RC ile OPC arasında kaldıysan,tabiki opc öneririm.(Aslında önermem,az sayıda olması çok hoşuma gidiyor :P )

Öncelikle gitmiyor,veya yol tutusu iyi değil gibi yorumlara pek aldırma.Yol tutusu 207 RC den cok daha iyi bir kere.Gidiş olarak nasıl ikna edebilirim bilmiyorum sizleri,ancak bildiğiniz üzere hem nürburgring pist rekorunu kırdı,hemde 1.6T makinalar içinde şu an kabul edilen en hızlı araç.

Kağıtsal verileri geçtiğimizde,benim gördüklerimi söyliyeyim.Kötü yanlarından başlarsak,evet kabin içinde çok fazla ses var.Sürekli birşeylerin sesleri geliyor,tak tuk şeklinde.Süspansiyonlar cok sert.Her engebeyi hissediyorsun,yay takılmış gibi araç.gerçi bu kimisi için iyi bir özellik olabilir.En büyük negatif yanı ise,aktarma.Yani gücün yola aktarımı.Belki bu sebepten dolayı gitmiyor imajı yaratıyordur.Sürekli patinaj halinde araç kalkışlarda,192 hp biraz fazla gelmiş gibi.Ancak yola tutunduktan sonra roket gibi gerçekten Bu sorunu da Quaife'in Z16LER için cıkan LSD ile çözebilirsin tabi.
    Diğer bir mesele de,ingilteredeki opclerin bazılarında yaşanan piston sorunları.Orjinal,veya remapli bazı opclerin,sürekli 4. pistonlarını kırdıkları anlatılıyor.Nedeninini bilemiyorum ancak.

Artı olarak,bence cok az sayıda olması,özel yapan şey aracı. Türkiyede taş çatlasa 15 tane vardır..Rengi,malzeme kalitesi,koltuklar,iç mekan vs. herşey harika bence.
    Performans konusunda da çoğu rakibinden önde olduguna eminim.Çünkü gerçekten gidiyor...

RC konusunda birşey diyemeyeceğim,dıştan gördüğüm kadarıyla opc kadar güzel bir araç.Kokpit biraz sade dursa da fena değil gibi.Performans olarak bilemiyorum,ancak okudugum yorumların cogunda yol tutus problemleri vardı.

Modifiye olayına gelince,opc'nin parçalarını TR de bulmak,RC kadar kolay olmayacaktır..Chip,intercooler ve egzoz ile 240 250 hpleri bulabilirsin kolayca.
    İngilterede bir sürü parçası çıkmış durumda,ve orada 270,300 hplik opcler var.Ayrıca youtube'da aratırsan,monster tuning opc olarak,363 hp lik bir tane de mevcut.

Dediğim gibi RC konusunda yorum yapamayacağım.Fiyat açısından RC çok daha makul,ve performans olarak opcye çok yakın görünüyor.Bu yönden RC düşünülebilir.Eğer RC alacaksan Le-Mans al bari,farklı olsun.
    Ancak diğer tüm yönlerden OPCyi kesinlikle tavsiye ederim...Yalnız opc 3 ay gibi bir sürede geliyor dediğiniz gibi,ve geldiği zaman ötv kalkmış olur ise fiyat cok tuzluya mal olacaktır.

Aydınlatıcı olmuştur umarım,uykulu uykulu yazdıgım için atladıklarım olabilir.

Edit: Bu arada dün MCS 'si olan bir arkadaş söylemişti,207 RC MCS ile bir değilmiş motor performans olarak.Çok gerisinde kalıyormuş,çünkü şanzıman oranları kötüymüş..Onun yalancısıyım.

Bu arada açıklayıcı olabileceğini düşündüğüm bir video:
    http://www.youtube.com/watch?v=LmiZTQ2zyVY

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    valla arkadaşlar opc'yi otomobil dergilerinden biliyorum,kullanmak nasip olmadı ama benim okuduklarım hiç 192 hp gibi gitmediği yönündeydi.mcs ve 207 rc tamamen aynı makinalara sahipler,mcs'in hzlı olması tamamen şanzumanının 6 ileri olmasından kaynaklanıyor.6 ileri olunca haliyle ilk vitesler daha kısaben daha yeni 207 rc sattım hemde 2 tane(bilmeyenler için söyliyeyim peugeot satıcısında çalışıorum) rakamıda söylemiş zaten ardaşlardan birisi 33.000 tl.bence bu rakama alınacak başka araba yok 0' km olarak.ama malesef hiç araç kalmadı.opc daha az satıldı tr'de ama sadece rc le mans serisi türkiyeye 50 adet girdi,birde normal rc ler var satılan.buda piyasada dolaşan rc lerin çokluğunu gösteriyo bize.dolayısıyla rc yi ileride satmaya kalktığınızda zorlanmadan satabilirsiniz.opc kötü bi araç değil ama ben kesinlikle rc alırdım şu durumda.

Antalyalogy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kardeş iki araç ta sınıf olarak aynı sınıfta gözükmesine rağmen Opel aracını hem dış görünüş hemde kabin içi olarak daha agresif yapmış.Ve şu an TR de yok denecek kadar az.Mesela Antalya da ben hiç görmedim.Ancak RC hem dış hem iç olarak daha mütavazi bir araç. OPC ye bir görenin bir daha bakma ihtimali - heleki mavi ise daha fazla.

Ancak aralarında ciddi bir fiyat farkı sözkonusu şu an OPC 43.484 TL RC ise 37.000 e alınabiliyor.Ben aracı her halükarda modlayacağım diyorsan cebinde kalacak 6.000 tl rakamla ciddi modifiye (iç-dış-müzik-motor vb) yapabilirsin.

Ancak standart binerim oynamam diyorsan da yine cebinde 6.000 TL rakam kalır-az değil.

Bu türden sayısı az olan araçlar her zaman-meraklısını bulamadığın sürece ikinci eli zayıf kalacaktır.İki aracın kullanım maliyetleri , servis giderleri ve yedek parça fiyatlarını da araştır derim ben.

Gönlün hangisinde dersen de tabii ki RC derim. Şu an itibariyle TR de tutulan , modlaması daha kolay (ve daha ucuz OPC ye göre) bir araç.

Yine de tercih senin.Hayırlısı ne ise o olsun diyorum.

Erden - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Emrenin dedigi gibi..
    Süspansiyonlar cok sert...
    Sürekli patinaj halinde araç kalkışlarda..Buna cok katilmiyorum. Duzgun olmayan veya islak olan asfalta tutamiyor bu dogru...Duzgun bir yolda bir problem yok...Benim araba 210 hp 360 nm oldugu halde...
    OPC olamzsa GSI almazdim..
    En ucuz corsadan bir farki yok..Body kiti fiber olarak cok ucuza yapiliyor bide 17" jant taktinmi al sana GSI gorunumu...
    Audi RS3 ST3..Yakinda ST4
    Porsche Cayenne 4.2 Diesel S

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    OPC iyidir...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    RCyi sordum az önce buradaki Peugeot'a..36.500e veririz dediler.Ancak ellerinde yok tabiki.
    Fiyat anlamında gerçekten avantajlı.Arkadaşın da dediği gibi 6.000 tl cebinde kalırsa,o para ile chipiydi,egzozuydu,tesisatıydı çoğu şeyi yapabilirsin..

opc'nin 192 hp gibi gitmediği konusu bence doğru değil.Söylediğim gibi,aktarma problemleri var,ancak yola tutunduktan sonra hakkını veriyor 192 hpnin.Ayrıca ben modlanmış bir RCnin , modlanmış bir opcnin yanında şansının olamayacağını düşünüyorum.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    AutoShow test yıllıgı dergisi,bu ay:

Corsa opc : + lar : Performans,yol tutuş,kalkıştan sonraki sürüş karakteri
    - ler : Güç aktarım sorunları,konfor
    Test verileri : 0-100km : 7.6sn
    : 0-130km : 10.9sn
    : 0-400m : 16.0 sn
    : 60-100km : 7.8sn (5.viteste)
    : 80-120km : 11.7sn (6.viteste)
    : 235 km son hız
    Ağırlık : 1350 kg demişler,ancak ruhsatta ve kitapçıkta 1130 kg oldugu yazıyor.
    Benzin tüketimi : (ort) : 10.2

Sonuç : Bir süper kahraman olmak hiç kolay değil.Ailesinin en güçlü ve en karakterli görünümüne sahip olan Corsa opc için de durum aynen böyle.Süper kahraman olmakla beraber,tasarım ve sundugu güç sayesinde de yolların asil çocugu.İlk kalkışlar sırasında akslara ve tekerleklere biraz abartılı bir şekilde yüklense bile,kalkıştan sonra sürüş mükemmelleşiyor.

---------------------------------------------------------------------------------------

207 RC Le Mans + lar : Fiyat,performansı,yol tutuş özellikleri
    - ler : Uzun şanzıman oranları,Standart RCden bir farkının olmaması

Test verileri : 0-100km: 7.4sn
    : 0-130km: 11.7sn
    : 0-400m : 15.0 sn
    : 60-100km : 6.2 sn (4.vites)
    : 80-120km : 9.6sn
    : Son hız : 220 km
    Ağırlık : 1281 kg

Sonuç : Oldukça iddialı fiyatı karşısında yüksek donanım,yeterli performans ve konfor sunan 207 RC,günümüzün en iddialı kücük hatchlerinden biri.Ödüllü motoru aldıgı güçle , bir anda içinizdeki cocugu ortaya çıkaran,eğlenceli sürüşlere imkan tanıyan yapısı ile herkesi kendine hayran bırakabilir,ancak görsellikte ne yazikki standart modele göre büyük bir farklılık sunamıyor.

---------------------------------------------------------------------------------------
    Kağıt üzerinde 207 RC önde görünüyor.Teknik verileri gerçekten iyi...Fiyat olarak da çok iyi,aslında 207 de çok çok iyi bir seçim , modlamayı da düşündüğüne göre , opcyi tavsiye etsem de yine, ben 207 RC al diyorum Açıkçası gerçekten çok zor bir karar yahu 207GT denemiştim,ancak RC hakkında ciddi anlamda hiç fikrim yok.
    Fakat mantıklı olan şu an tabiki ucuz , ve kağıt üstünde performansı fazla olanı almaktır Ancak opc'nin dış görünüm ve kalitesi de bence tartışılamaz rc ile.
    Söylediğim gibi RC alacaksan,Le Mans almanı öneririm.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sonuclari tartisilsada...Yapilan bir Test..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı .::EmrE::. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    AutoShow test yıllıgı dergisi,bu ay:

Corsa opc : + lar : Performans,yol tutuş,kalkıştan sonraki sürüş karakteri
    - ler : Güç aktarım sorunları,konfor
    Test verileri : 0-100km : 7.6sn
    : 0-130km : 10.9sn
    : 0-400m : 16.0 sn
    : 60-100km : 7.8sn (5.viteste)
    : 80-120km : 11.7sn (6.viteste)
    : 235 km son hız
    Ağırlık : 1350 kg demişler,ancak ruhsatta ve kitapçıkta 1130 kg oldugu yazıyor.
    Benzin tüketimi : (ort) : 10.2

Sonuç : Bir süper kahraman olmak hiç kolay değil.Ailesinin en güçlü ve en karakterli görünümüne sahip olan Corsa opc için de durum aynen böyle.Süper kahraman olmakla beraber,tasarım ve sundugu güç sayesinde de yolların asil çocugu.İlk kalkışlar sırasında akslara ve tekerleklere biraz abartılı bir şekilde yüklense bile,kalkıştan sonra sürüş mükemmelleşiyor.

207 RC Le Mans + lar : Fiyat,performansı,yol tutuş özellikleri
    - ler : Uzun şanzıman oranları,Standart RCden bir farkının olmaması

Test verileri : 0-100km: 7.4sn
    : 0-130km: 11.7sn
    : 0-400m : 15.0 sn
    : 60-100km : 6.2 sn (4.vites)
    : 80-120km : 9.6sn
    : Son hız : 220 km
    Ağırlık : 1281 kg

Sonuç : Oldukça iddialı fiyatı karşısında yüksek donanım,yeterli performans ve konfor sunan 207 RC,günümüzün en iddialı kücük hatchlerinden biri.Ödüllü motoru aldıgı güçle , bir anda içinizdeki cocugu ortaya çıkaran,eğlenceli sürüşlere imkan tanıyan yapısı ile herkesi kendine hayran bırakabilir,ancak görsellikte ne yazikki standart modele göre büyük bir farklılık sunamıyor.

Kağıt üzerinde 207 RC önde görünüyor.Teknik verileri gerçekten iyi...Fiyat olarak da çok iyi,aslında 207 de çok çok iyi bir seçim , modlamayı da düşündüğüne göre , opcyi tavsiye etsem de yine, ben 207 RC al diyorum Açıkçası gerçekten çok zor bir karar yahu 207GT denemiştim,ancak RC hakkında ciddi anlamda hiç fikrim yok.
    Fakat mantıklı olan şu an tabiki ucuz , ve kağıt üstünde performansı fazla olanı almaktır Ancak opc'nin dış görünüm ve kalitesi de bence tartışılamaz rc ile.
    Söylediğim gibi RC alacaksan,Le Mans almanı öneririm.

rc le mans parasına göre çok iyi bi seçenek ama peugeot ve bayii stoklarında tükenmiş durumda.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Benim ruhsatda 1278 kg yaziyor..

aoc
    Misafir
    Alıntı emretorlak Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Konya yolundaki Opal'a baktıysan o araç 2008 olabilir.Araç siyah, içi de kırmızıydı sanırım.

Evet araç siyah ve 2008 model, ona extra bir indirim yapabileceklerini söylediler. Bu kadar süredir satılmaması şaşırtıcı...

emretorlak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Erden sonuçları tartışılır dediğin test varya bence tartışmaya bile gerek yok.Hayatımda gördüğüm en saçma test

Daha önce de vermiştin bu test verilerini. Senin aracının hızlanması 8 saniye mi yani? Tahmin ediyorum MCS ile RC motorlarının aynı olmadığını ispatlamak için sürekli bu testi gündeme getiriyorsun ama RC ile MSC motorları birebir aynıdır(şanzımanları farklıdır).Hatta 207GT motoru da bu motorun ehlileştirilmiş halidir.Sana şöyle söyliyim MCS için kullanılan ALTA filtre kiti GT'ye bile birebir uymaktadır.

MCS ile RC arasındaki bu hızlanma farkı tamamen fason bi veridir.Bu konu hakkında daha da bişey demicem sıkıldım artık 0,8 sn. farkın arasına tır sokarım ben tırMantıksız...Hatta RC GTden bile yavaşmış

aoc
    Misafir
    Alıntı .::EmrE::. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Selam.Konuyu yeni gördüm,kusura bakmayın... RC ile OPC arasında kaldıysan,tabiki opc öneririm.(Aslında önermem,az sayıda olması çok hoşuma gidiyor :P )

Öncelikle gitmiyor,veya yol tutusu iyi değil gibi yorumlara pek aldırma.Yol tutusu 207 RC den cok daha iyi bir kere.Gidiş olarak nasıl ikna edebilirim bilmiyorum sizleri,ancak bildiğiniz üzere hem nürburgring pist rekorunu kırdı,hemde 1.6T makinalar içinde şu an kabul edilen en hızlı araç.

Kağıtsal verileri geçtiğimizde,benim gördüklerimi söyliyeyim.Kötü yanlarından başlarsak,evet kabin içinde çok fazla ses var.Sürekli birşeylerin sesleri geliyor,tak tuk şeklinde.Süspansiyonlar cok sert.Her engebeyi hissediyorsun,yay takılmış gibi araç.gerçi bu kimisi için iyi bir özellik olabilir.En büyük negatif yanı ise,aktarma.Yani gücün yola aktarımı.Belki bu sebepten dolayı gitmiyor imajı yaratıyordur.Sürekli patinaj halinde araç kalkışlarda,192 hp biraz fazla gelmiş gibi.Ancak yola tutunduktan sonra roket gibi gerçekten Bu sorunu da Quaife'in Z16LER için cıkan LSD ile çözebilirsin tabi.
    Diğer bir mesele de,ingilteredeki opclerin bazılarında yaşanan piston sorunları.Orjinal,veya remapli bazı opclerin,sürekli 4. pistonlarını kırdıkları anlatılıyor.Nedeninini bilemiyorum ancak.

Artı olarak,bence cok az sayıda olması,özel yapan şey aracı. Türkiyede taş çatlasa 15 tane vardır..Rengi,malzeme kalitesi,koltuklar,iç mekan vs. herşey harika bence.
    Performans konusunda da çoğu rakibinden önde olduguna eminim.Çünkü gerçekten gidiyor...

RC konusunda birşey diyemeyeceğim,dıştan gördüğüm kadarıyla opc kadar güzel bir araç.Kokpit biraz sade dursa da fena değil gibi.Performans olarak bilemiyorum,ancak okudugum yorumların cogunda yol tutus problemleri vardı.

Modifiye olayına gelince,opc'nin parçalarını TR de bulmak,RC kadar kolay olmayacaktır..Chip,intercooler ve egzoz ile 240 250 hpleri bulabilirsin kolayca.
    İngilterede bir sürü parçası çıkmış durumda,ve orada 270,300 hplik opcler var.Ayrıca youtube'da aratırsan,monster tuning opc olarak,363 hp lik bir tane de mevcut.

Dediğim gibi RC konusunda yorum yapamayacağım.Fiyat açısından RC çok daha makul,ve performans olarak opcye çok yakın görünüyor.Bu yönden RC düşünülebilir.Eğer RC alacaksan Le-Mans al bari,farklı olsun.
    Ancak diğer tüm yönlerden OPCyi kesinlikle tavsiye ederim...Yalnız opc 3 ay gibi bir sürede geliyor dediğiniz gibi,ve geldiği zaman ötv kalkmış olur ise fiyat cok tuzluya mal olacaktır.

Aydınlatıcı olmuştur umarım,uykulu uykulu yazdıgım için atladıklarım olabilir.

Edit: Bu arada dün MCS 'si olan bir arkadaş söylemişti,207 RC MCS ile bir değilmiş motor performans olarak.Çok gerisinde kalıyormuş,çünkü şanzıman oranları kötüymüş..Onun yalancısıyım.

Bu arada açıklayıcı olabileceğini düşündüğüm bir video:
    http://www.youtube.com/watch?v=LmiZTQ2zyVY
    Bilgiler için çok teşekkür ederim. Emin olun çok yardımcı oldu. 3 ay gibi bir süre beklememe gerek yok çünkü elimde ÖTV muafiyet raporu var, yani aldığım hiçbir araçta(1600cc ve altı) ötv ve kdv ödemiyorum. Aracın çıplak fiyatına alıyorum. Nitekim 207 Rc Le mans 23450 lira Corsa OPC 26750 lira gibi bir rakama geliyor bana.

FRG - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    muhafiyet raporu dediğiniz belge nedir açıklarmısınız?
    fiyatlar ciddi düsük...

ikisi bile alınabilir...
    [SIGPIC][/SIGPIC]

emretorlak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı aoc Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Evet araç siyah ve 2008 model, ona extra bir indirim yapabileceklerini söylediler. Bu kadar süredir satılmaması şaşırtıcı...
    Beter olsunlar

Ben o araç için çok pazarlık yaptım.Hatta cep telefonum ile çektiğim videosu hala evimdeki bilgisayarda durur.Dedim bakım 207GT'nin fiyatı bu.Kaldıki 207GT daha fazla talep görüyor.Sizin fiyatınız yüksek kalıyor satamazsınız dedim.Fiyatı bir miktar daha aşağıya çekmelerini rica ettim.Çekmediler.

Ellerinde patlamış

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı emretorlak Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Erden sonuçları tartışılır dediğin test varya bence tartışmaya bile gerek yok.Hayatımda gördüğüm en saçma test

Daha önce de vermiştin bu test verilerini. Senin aracının hızlanması 8 saniye mi yani? Tahmin ediyorum MCS ile RC motorlarının aynı olmadığını ispatlamak için sürekli bu testi gündeme getiriyorsun ama RC ile MSC motorları birebir aynıdır(şanzımanları farklıdır).Hatta 207GT motoru da bu motorun ehlileştirilmiş halidir.Sana şöyle söyliyim MCS için kullanılan ALTA filtre kiti GT'ye bile birebir uymaktadır.

MCS ile RC arasındaki bu hızlanma farkı tamamen fason bi veridir.Bu konu hakkında daha da bişey demicem sıkıldım artık 0,8 sn. farkın arasına tır sokarım ben tırMantıksız...Hatta RC GTden bile yavaşmış
    Sonucta burada yapilan test. Bu test sonuclarini daha once verdigim yerdede yazdim. Ben olsam GT alirim diye.
    RC ile MSC motorlari ayni olabilir bu konuda cok fazla bilgim yok. Tartismayacagim.

GSI icin tekrar yaziyorum. Corsa Vanla ayni...Hic bir ozelligi olmayan bir arac....
    RC ve OPC icinde yazdim Bence ikiside iyi giden araclar. Tercih kisisel zevkleri bakiyor.
    Burada bulursam bir RC denerim..

BU TEST ICIN DAHAONCE YAZDIGIM..
    Corsanin 7.2 olmasi gerekiyor.
    Sonucta gercek ve baya ayrintili bir testin sonuclari. Soferden veya arabadan kaynaklanabilir.
    Arabalar Derginin buldugu gunluk hayatda kullanilan arabalar.
    Bayini veya fabrikanin arabalari degil...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Şu ana kadar okudugum ve izlediğim tüm testlerde opc ve clio RS hep ilk sıradalar.MCS bunların gerisinde ,arada birkaç araç daha var.MCSyi geçen opcnin RC karşısında fazlasıyla şanslı oldugunu düşünüyorum.Kağıt üstündekiler ne derse desin bence tersi olacaktır yolda.Tabiki en temizi denemek.Önümüzdeki aylarda yapılacak olan time trial'da çıkma şansım olursa RC ile denenmiş olacaktır opc.Bir de roll ayarlamaya çalişiyorum.

On3R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İbocum OPC alıosun keyfine bakıosun İstediğin güçleride alıosun
    R-Turbo

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    OPC 6 vites...
    RC 5 vites...
    OPC 2. vitesde 100km gormuyor. 3 vitese atmak zorunda kaliyorsunuz. 0/100 icin buda zaman kaybi yapiyir.
    Tahminin RC 2. vitesde 100km goruyordur.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)