onda sonuca bağlandımı bari hocam biz bağlayacağız sonuca videoda çekicez hayırlısı ile
onda sonuca bağlandımı bari hocam biz bağlayacağız sonuca videoda çekicez hayırlısı ile
OKAN YILMAZ
..MTM & PRO STOCK GARAGE..
Bağlandı bağlandıSeninki de bağlanır merak etme. Bu forumda işler böyle yürüyor. Birileri ortaya bir gider atıyor peşinden onlarca üye yüzlerce mesajla olaya dahil oluyor ve atarlar tutarlar havalarda uçuşuyor ancak roll gecesi gelip çattığında gayet güzel ve zevkli bir roll yapılıp sonuç burada yayınlanıyor ve olay malesef modlar kilitleyene dek genelde kapanmıyor
Ama alacağını alan alıyor veren vermiş oluyor.
![]()
ağzından bal akıyor vallahibenim niyetimde bu videoyu koyalım sonra kim ne diyosa desin
OKAN YILMAZ
Sana baktıkça kendimi hatırlıyorum da sana tavsiyem her buraya birşey yazana cevap verme. Sonra bir anda karşında 100 tane adam ve cevap vermen gereken 1000 tane mesaj bulursun sonra işi gücü bırakır forumda sabahlarsın
Ben bunu çok yaptım zamanında. Pişmanmıyım dersen hayatta çok şükür bugüne kadar pişman olacağım şeyler yapmadım. Bu ortamın da zevki ve keyfi bambaşka. Ama yine de bugün olsa yapmazdım. Bence sen de yapma. Eğer gerçekten iddialı isen ve arabana güveniyorsan çık bir vtecle yürü ve kaydet. Sonra burada yayınla.
Benden sana bir tavsiye![]()
kayıdım var hocam zaten hazırda mühim olan o değilki zaten mühim olan o olsa burda konu acılmaz sadece videolar kısmı olur ekleyen ekleyene gider mühim olan fikirler düşünceler rexi resmen çöp yaptı vti cılarha onlar şu anda diyorki bak bak nasılda konuşuyo ama bende arkama yaslanıp diyorum daha çok şey öğrenecekler diye videom zaten var vti ile bak ne güzel yazmışsın yaşın 30 abimsin saygım var bende senin gibiydim bende yaş 30 olunca butür konuşanlara derim senin gibi bende böyleydim diye bundan güzel birşey varmı ya
![]()
OKAN YILMAZ
buyrun izleyin 2 vti var ikisindede filtre komple ara borular son susturucu var bende bu kalkışta filtre dahi orjinal fitlre egsoz orjinal çift orta susturucu orjinal son susturucu + 5 patlak var egsozda manifoltta biriside
videoda zaten görecekseniz ben geç kalıyorum sesten korna duymadıgım için 3 boy geriye düşüyorum devamını siz izleyin video benim araçtan çekilme
not: videoyu çeken arkadaş biraz heycan biraz şaşkınlıkla ağzından birkaç laf kacırmış bu laflar tamamen masumanedir kendiside videoyu izlerken farketti söylediklerini
vti 6000rpm kalkış .....vti bırakmasaydı ne olacaktı acaba..
http://www.youtube.com/watch?v=EY_8gl04Pxs
OKAN YILMAZ
bu videoyu paylaşmak istemedim hocam çünkü geç kalıyorum 2 kişiyiz diğer araçlarda iki kişi ve benim cok eksiğim vardı bu eksikleri giderdim allaha şükür tek şöför olarak stock vti ile taze taze roll yapıp video koyacağım 4-1 lisi ilede yürüyüp ekleyeceğim ondan sonra izleyenler karar versin stock rexmi vti mi daha sonra boy boy atsın gene atan klavyesinden
OKAN YILMAZ
okan dostum geçmiş sayfalarda da belirtmişsin köfte crxler çok olduğu için aracın aynı kefeye konmuş. aynı şey 205gti içinde çok muhabbeti döndü. dyno kağıdın belli, ağırlığın belli. kg başına düşen güç belli. ayrıca aracına nekadar baktığını biliyorum. sağlıklı crx tehlikelidir. videoda sonradan bastığın çok belli, sonradan yetişiyorsun. eşit kalkınca video çekersen olay belli olur.
AmcaGolf 7,5 1,6 tdi
Haklısın ama teknenin ve denizin keyfini inan hiçbiryerde bulamadım. Akşam geceyi teknede geçirip ertesi sabah adaların arkasında bir koyda hanımla kahvaltı edip gazetemi okurken aldığım hazı anlatamamSırf bunun için erken emekli bile olunur
Neyse konuyu dağıtmayalım![]()
Henüz resimlerini çekemedim. Ama bunun birebir muadili. Aynı yerde yapıldılar.
http://www.sahibinden.com/2009_model...promotion_chva
Sen fazla konuşma yoksa sana 10 boy atarımNasıl olsa alıştın milletten 10 boy yemeye
Kardeşim benim gel ben seni bir gezdireyim bak nasıl keyifli anlarsın
Neyse konu pert.
real konu vti crx'e 5 boy atamaz ^^ arkadaş bunu ispatlamaya çalışıor
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)