User Tag List

Sayfa 7/11 İlkİlk ... 56789 ... SonSon
193 sonuçtan 115 ile 133 arası

Konu: Crx ve Vti

ProLoade
    Misafir
    Tebrikler Okan ... İyi bakılmış bir crx in ne kadar tehlikeli oldugunu hatırlatmış oldun

sword - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı BoraRS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Henüz resimlerini çekemedim. Ama bunun birebir muadili. Aynı yerde yapıldılar.

http://www.sahibinden.com/2009_model...promotion_chva
    bu ne kardeşim 106 gıbı tekne almışın park etmek kolay olur

imhotep - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı BoraRS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Henüz resimlerini çekemedim. Ama bunun birebir muadili. Aynı yerde yapıldılar.

http://www.sahibinden.com/2009_model...promotion_chva
    hayat bu işte valla bravo sana..
    Fedakarlık yoksa zaferde yoktur.

ProLoade
    Misafir
    Alıntı sword Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu ne kardeşim 106 gıbı tekne almışın park etmek kolay olur
    Süper yorum olmuş bu

Bu arada arkadaşı da tebrik ederim Benimde hayalim bir tekne ama yelkenlisinden
    Tadından yenmez o zaman

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    3-4 sene crx kullandım,şu anda da 2-3 senedir vti kullanıyorum,ufak tefek şeyler yapmıştım 2sine de.crx daha iyi diyebilirim.biraz daha teknoloji olsun die değiştirdim arabayı ama yakındır gene bi crx almam

E0041 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 32FT430 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    real konu vti crx'e 5 boy atamaz ^^ arkadaş bunu ispatlamaya çalışıor
    anlayan neyin ne olduğunu anlıyor kardeş uff oldu..
    OKAN YILMAZ

..MTM & PRO STOCK GARAGE..

vtecburac - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı E0041 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben bu vti geçtim demedim yine apachi zihniyeti ile okuyorsunuz konuları kafa kafaya gittik 4 bitiremedik keşke bitirseydik dedim

istanbulu falan yok bursadayım bursada yürüyen stock vti vardır heralde apachilikte yapmıyorum çıkalım deneyelim diyorum rexine güvenen var vti ına güvenen adam yok ama lafta herkez ken block arabalarınında maşallahı var herkezin icraat lazım bursadan stock iyi yürüyen vti aranıyor egsozuma kadar stogum + fazladan orta susturucum var yani çift orta susturucu orjinal son susturucu filtremi sökerim vtida benim gibi olsun
    ben senle yürürüm hiç farketmez nasıl istersen bende catback 4-1 headers cai va4e kadar kafa kafaya yürü yarışı sen kazandın nerde buluşucaz bu arada?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sen istanbuldasın kardeş ben bursadayım benim istanbula yolum düşmez bu aralar ruhsatla uğraşıyorum senin bursaya yolun düşerse 5434060485 numaram bu..
    OKAN YILMAZ

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    s vtec dediniz ona 4-1 cai komple egsoz takıldı kafa kafaya yürüdük yalanmı söyleyeceğiz sahibide bu siteye üye zaten sen ondan iyi gidiyorsan geçersin

ama hiç bir stock vti öyle gelip en ciğerli rexe 5 boy atarım çok mütavaziyim bu en azı falan bunu anca klavyeden yapar amacım stock vti dan stock rexin iyi gittiğini göstermekti bunuda herkez anladı zaten
    OKAN YILMAZ

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı TaGo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Dostum sen yazacağını yazdın. Merak etme anlayan anladı, işine gelmeyen ise cümleden cımbızladı kahkaha yarattı. Bu saatten sonra sana VTİ gelmez, gelsede sakın ola sen stock olduğuna inanma derim. Burada vti ile yürürüm diyen herkesin karşılaştığı tepki seninki, sakın kafana takma.
    herşeyi önceden görmüşsün hocam vallahi bravo
    OKAN YILMAZ

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bende tamamen E0041 e katılıyorum ki anladığım kadarıyla burada onun anlatmak istediği vti ı geçmek değil sadece normal şartlarda gerçekten bakımlı rex le vti ın hemen hemen belli bir yere kadar beraber yürüdüğünü yeri geldiğinde geçtiğini söylemesi. Ama piyasada çok haşat ve bitik rexler olduğu için bu arabaların kıymeti pek bilinmiyo bilende zaten arkadaş gibi ortada

Kaldıki aslında herşey ortada aracların kiloları motor güçleri kilo başına düşen beygir güçleri birbirlerine çok yakın kısa şanzıman ve aerodinamikte cabası.. Bende gördüm şuan nazillide olan bi arkadışımdada var belki bilen bilir musa adı siyah bi crx i var ve bn ondanda bi çok kez vti la beraber gittiğini hatta geçtiğini duydum.. videoda koyarsa zaten muhabbet sonuçlanır ama crx uzar gider

TaGo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    78 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    "Apaçi değilim yürümek istiyorum dostça" dedin, apaçinin kralı oldun. Sana gider yapıldı, anlıyamadın, yanıt vereyim derken "sitede ona buna gider yapıosun" oldun. "5 boy fark yemem asla stock olandan, bana bu farkı atabilecek olan varsa deposunun doldururum" dedin,"ne yani eksozlu, headerlı, caili vtece sen farkmı atıosun şimdi" oldun...

eee sen daha yazmaya devam edersen bak neler olcan neler ama takma dışardan gelen biri olarak ilk zamanlar böle olması normal zamanla kanka olunca ne bu laflara maruz kalırsın, nede kendini ifade etmek için bu kadar hata yaparsın...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    s vtec dediniz ona 4-1 cai komple egsoz takıldı kafa kafaya yürüdük yalanmı söyleyeceğiz sahibide bu siteye üye zaten sen ondan iyi gidiyorsan geçersin

ama hiç bir stock vti öyle gelip en ciğerli rexe 5 boy atarım çok mütavaziyim bu en azı falan bunu anca klavyeden yapar amacım stock vti dan stock rexin iyi gittiğini göstermekti bunuda herkez anladı zaten
    onla kafa kafaya yürüdüysen denememize gerek yok

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    musa abiye selamlarımı söyle hocam onun rexide ender olarak bulunan iyi yürüyen rexlerden birisi zaten kendiside beni tanır bursadan okan dersen anlatmak istediğimi ben anlattığımı düşünüyorum hiç bir stock vti iyi yürüyen bir rexe öyle gelip 5 boy atamaz ki sağlam yürüyen bir rex te vti dan iyi gider bunu anlatmak istiyordum ben anlattığımada eminim hatta benim koymak istemediğim videodan sonra bile atıp tutanların vti şöyle yapar böyle yapar amerikayı tekrardan keşfediyor arkadaş bilmem ne diyenlerin sustuğunu görmek anlatmak istediğimi gayet güzel anlattığımın kanıtıdır
    OKAN YILMAZ

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı vtecburac Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    onla kafa kafaya yürüdüysen denememize gerek yok
    vallahi hocam dediğim gibi o arabaya bursaya gelince 4-1 headers komple egsoz cai döşendi denedik güzelce ne o ayırabildi ne ben roll de kafa kafaya gittik zaten ben bunlar olan vti ların hepsini geçerim falan demedim sadece stock vti ın rex e boy boy atamacağını örnek göstermek için söyledim
    OKAN YILMAZ

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    musa abiye selamlarımı söyle hocam onun rexide ender olarak bulunan iyi yürüyen rexlerden birisi zaten kendiside beni tanır bursadan okan dersen anlatmak istediğimi ben anlattığımı düşünüyorum hiç bir stock vti iyi yürüyen bir rexe öyle gelip 5 boy atamaz ki sağlam yürüyen bir rex te vti dan iyi gider bunu anlatmak istiyordum ben anlattığımada eminim hatta benim koymak istemediğim videodan sonra bile atıp tutanların vti şöyle yapar böyle yapar amerikayı tekrardan keşfediyor arkadaş bilmem ne diyenlerin sustuğunu görmek anlatmak istediğimi gayet güzel anlattığımın kanıtıdır
    kimse senin aracına kötü demiyorki sen anlamak istediğin gibi anlıyorsun, herkes yorumunu yapmış senin anlattıkların biraz ilginç gelince burdaki arkadaşlara doğal olarak şaşırdı herkes ama sende şunu unutma vtı varr vtı varr s vtecı geçseydin denerdik şu anda plakası jap 10 oda güzel gider onlada yürüdüysen tebrikler

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    vallahi hocam dediğim gibi o arabaya bursaya gelince 4-1 headers komple egsoz cai döşendi denedik güzelce ne o ayırabildi ne ben roll de kafa kafaya gittik zaten ben bunlar olan vti ların hepsini geçerim falan demedim sadece stock vti ın rex e boy boy atamacağını örnek göstermek için söyledim
    stock vtı zaten o kadar aman aman iç açıcı deil bence, senin aracında sağlıklıysa olağan şeler neden olmasın

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı vtecburac Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kimse senin aracına kötü demiyorki sen anlamak istediğin gibi anlıyorsun, herkes yorumunu yapmış senin anlattıkların biraz ilginç gelince burdaki arkadaşlara doğal olarak şaşırdı herkes ama sende şunu unutma vtı varr vtı varr s vtecı geçseydin denerdik şu anda plakası jap 10 oda güzel gider onlada yürüdüysen tebrikler
    bahsettiğim araç 16 jap 10 kafa kafaya yürüdük ne o öne çıktı ne ben arabalar yapışık gibi yürüdü ama maşallah sesi falan çok iyiydi çok iyi bakılmış bi vti
    OKAN YILMAZ

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bahsettiğim araç 16 jap 10 kafa kafaya yürüdük ne o öne çıktı ne ben arabalar yapışık gibi yürüdü ama maşallah sesi falan çok iyiydi çok iyi bakılmış bi vti
    senin aracın maşallahı var o zaman Allah bozmasın diyelim yolun düşerse istanbula felan burda daha iyi vtı ler var emin ol muhabbetine deneriz tekrar maşallah

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)