Benim sana bu sobelenme durumum nolucak böyleBarbaros,Zincirlikuyu derken yakında kapıyı açıcam eve giricem yine sen
![]()
@Sword
Bozuk yok bol,Gereksiz sulama yapılan viraj bol,Don etkisi yapan viyadük desen cabası e bide bunların üstüne köprülere konulan rally spec zıplamanı sağlayan tümsekler olunca işe yarıyo Awd![]()
@Orhan abi
Ben uzak kaldım artık abi bu işlerden ev-otel-ev
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
@Orhan abi
Ben uzak kaldım artık abi bu işlerden ev-otel-ev[/QUOTE]
çok da rutine dalma psikolojini bozarsın![]()
Biz daha iyisini alana kadar en iyisi bu
O BOZUK YOLDA SUBARU KULLANMAYA BENCE ORHAN ABİ CVP VERSİN :d ADAM ÇUKURLARA YAN YAN GİRİYO AHEAHUAEHUAE
Viraja Gİrdiğinde Korkmuyorsan, Yavaşsın Demektir. ///M
Dr. Ecu
350 hp önden çeker araba ile ne gitmek eğlenceli ne dönmek, hele güç homojen dağılmamışsa birden bile geliyorsa iyice kötü. O güçlerde arabaları o sebepten önden çeker yapmıyorlar zaten. Hem tehlikeli hem anlamsız oluyor.
Built to fall....
vti da ımpreza da en sevdıgım ve begendıgım 2 araç maddiyatta onemli biraz onunla beraber yedek parça vs durumları benım tercıhım ımprezadan yana olurdu cocukluk hayalim nede olsa![]()
Gc8 tadı baskadır 4x4 sonuçda..temizini bulmak cok zor gercekten..orjınal turbolu araç daha sağlıklı olur bence..
30 kusurlere bug eye imprezalar var butce varsa bence gc8 yerine onalara bakabilirsiniz
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)