güzeldi güzel herkes 10 numara yürüdü..![]()
S2000 alır
207 RC alır
güzeldi güzel herkes 10 numara yürüdü..![]()
Sensoru sifir 160 liraya aldim Özgür abi, dc headers kidd racing le degisti, varex egzoz apexi n1 ile degisti kumho lastikler bridgestone potenze adrenalin ile degisti, oem baski balata exedy stage2 ile degisti, oem jantlar enkei rpf1 ile degisti ve tampona filtrenin onune delik acildi, araba kafadan basildi vee k-pro'ya yepyeni bir ayar yapildi. Yani ustundekilerin markasini degistirdik yeni bir parca takmadik fakat dyno bende dusunuyorum en azindan Antalya'nin havasi Can'R a yaramismi bir gorelim bakalimama araba dynonun rampasindan cikarmi bilmiyorum biliyorsun suanda kafadan baya basik
Birde yanlis hatirlamiyorsam kprolu typerlari her dyno olcemiyormus diye bir sey duydum, eğer sıkıntı olmazsa en kisa surede bende dynoya cikmak istiyorum
![]()
evet çok güzel bir gece geçirdikaraçların hepsine kocaman maşallah..özgür abi herşeyi çok güzel yazmış
çok güzel denemeler yaptık
![]()
benim araçtakiler: 51 düz boru+remus+filtre+chip+piston+timing+kapak..ve faydasını göremediğim regülatör![]()
maşallah araçlarımıza herkezin ayağına arabasına sağlık...
Dr.Ecu AntaLya
araçlara maşallah çok güzel bir deneme oldu. gerçekten çok güzel bir ortamdı. gelen herkesin ayağına sağlık.
Alper abi senin gti nin pervanesinin gazabına uğradık![]()
Maşallah Ctm 207 ve s2000e keşke her deneme böyle sıkıntısız kavgasız gürültüsüz geçşe.
dün akşam gerçekten çok güzel şekilde,dosthane bi şekilde denemeler gerçekleşti,güzel bi ortamdı,araçların hepsine maşallah![]()
www.kaymaz.com.tr
"Bir saniyesine bile hükmedemediğimiz bir hayat için bu kadar fırıldak olmanın alemi yok"
...arkadaşlar ben karşılaştırma konusunda özgür arkadaşımızın seviyeli ve sabırlı yorumlarını okuyunca erdinç arkadaşımızında katkılarıyla deneyelim dedik.. güzel denemeler ve yeni arkadaşlıklarla beraber kazanan dostluk olsun...yorum yapan ve dün akşam gelen arkadaşlara teşekkür ederim..![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)