denıycez denıycez ısler yogun ama barısla sonuclar boyleyse denemıze gerek bıle yokyanlıs anlasılma olmasın aracımızın fazlalıkları yuzunden soyluyorum bunu
94 civic si
focus sporttrend
denıycez denıycez ısler yogun ama barısla sonuclar boyleyse denemıze gerek bıle yokyanlıs anlasılma olmasın aracımızın fazlalıkları yuzunden soyluyorum bunu
"sı da headers, egzoz, fıltre kıt,chıpped ecu var"
yazmıs ilk mesajdada kısa si a cok yarıo orası kesinsimota balina dick short ram dedigin ürünün linki varmı ?
Aracta fazlalk war dendigi icin soledm.ben o fazlaligi piston fln sandmfazlasi cip olmasi eksigi crx 3.4 o zmn.
bence yınede denemekte fayda var sonucta brs eg arkadasımızın aracındada cok eksık bırsey yok en iyisi her ıkı tarafında musayıt olduu zamanda denılerek gorulmesı. arkadasta cok dostanı yaklasıp ıddam yok video bile cekmedım zaten demıs onun aracınada focusa kazasız belasız surusler
şunuda unutmayın idda x araç ile y araç arasında yani şu şerefin focus olsa geçerdi vs yapılcak bir durum yok belki stp nin deniyceği focus daha hızlı veya daha yavaş bunu kimse bilemez barışın denemesınden kimse baz almasın
Viraja Gİrdiğinde Korkmuyorsan, Yavaşsın Demektir. ///M
Dr. Ecu
ben x aracla denediler sandım baska focusmus bılmıyordum tabıkı belkı daha yavas belkı daha hızlıdır en ıyısı beklemek
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
brs eg nin denediği focus ile başlıktaki araç farklı araçlar mı?
Azim Oto Özel Ford Servisi
http://www.azimfordservisi.com/
farklı barış la o focus konuya yancı dahil oldular stp den önce denedıler haeuheauhaha
Viraja Gİrdiğinde Korkmuyorsan, Yavaşsın Demektir. ///M
Dr. Ecu
Roll da si ile yürümek maksimum 50 shot
Dragda kafa kafaya gitmek 75 shot
Tasarımına harikası ve sürüşü acayip zevkli bir araba sahibi olmak....Paha biçilemez.
Paranın satın alamayacağı şeyler vardır. Geri kalan herşey için NOS basın diyorum. Kaldı ki temiz bir Sport Trend baya kelepir.
Azim Oto Özel Ford Servisi
http://www.azimfordservisi.com/
aracta ilanda sadece cai var yazıyor . gercektende temız araç hele bırde bırkac ıyı giden aracla yurudumu fiyatı pirım yapar valla![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)