User Tag List

Sayfa 4/17 İlkİlk ... 2345614 ... SonSon
319 sonuçtan 58 ile 76 arası

Konu: Fiesta 1.6 Sport Tdci Rally Pack

XoR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    253 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı initial-D Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    güzel araçlar.1,6 dizel focus gibi gidiyor neredeyse.

huzur isteyen adami hem yakityla hem ufak tefek olmayla istanbulda rahat ettirir

çoluk çocuk sahibi olduktan sonra kasinirsan 3 oda bi salon turbo bisey alirsin gene
    ------
    klavye yüzünden alfabenin yarisini yazamyom emolar gibi
    Evet artık huzur istiyorum

Genel kanı sanırım bu aracın kullanışlı olduğu yönünde

Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|

Low-Rider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    50 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Arkadaşımda rally paket olmayanı var , 2.el almıştı.

Yakışından gidişinden yol tutuşundan falan son derece memnun ,alfa 156'den buna geçti o şükrediyor

Post Thanks / Like
    Mentioned
    253 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı Low-Rider Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşımda rally paket olmayanı var , 2.el almıştı.

Yakışından gidişinden yol tutuşundan falan son derece memnun ,alfa 156'den buna geçti o şükrediyor
    Memnun olmayan yok gibi fazla donanım beklentisi yoksa sanırım ihtiyaçları karşılıyor.

Arkadaşım müsait olurmu acaba Özgür bugünlerde bi incelem kisterim eğer kendisi içinde uygunsa.

Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|

initial-D - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ozaninda 1,6 dizel koray haberin olsun
    2011 E90 320d & 2006 FJR 1300 & 2006 ZZR 1400

Cem.B - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    al kanka kurtar kendini

Post Thanks / Like
    Mentioned
    50 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Alıntı XoR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Memnun olmayan yok gibi fazla donanım beklentisi yoksa sanırım ihtiyaçları karşılıyor.

Arkadaşım müsait olurmu acaba Özgür bugünlerde bi incelem kisterim eğer kendisi içinde uygunsa.
    Abi sorarım bir 1-2ay önce olsa devamlı müsait olurdu boş gezenin boş kalfasıydı ama çalışıyor şimdi.Ben ona sorup dönerim sana

Post Thanks / Like
    Mentioned
    253 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı initial-D Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ozaninda 1,6 dizel koray haberin olsun
    Onun amortisör sistemi standart Fiesta bundaki St'ye yakın diye okudum UK Review'lerde falan onu merak ediyorum yani bukadar iyimi tutuyo diye

Post Thanks / Like
    Mentioned
    253 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı .CeM. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    al kanka kurtar kendini
    Hacı huzur lazım

Abi sorarım bir 1-2ay önce olsa devamlı müsait olurdu boş gezenin boş kalfasıydı ama çalışıyor şimdi.Ben ona sorup dönerim sana
    Kaçırdık neyse sen bi konuşursan bi şekilde ayarlayalım 2 tur atsın kendi kullansın bana yeter bende ona Impreza ile bi viraj dönerim karşılaştırmalı test olur

_FaRuK_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    valla koraycım hayırlısı olsun subi için 1.4tdci comfortunu aldık 2007 kasa bu tek kapı modelını bılmem ama 4 kapı rahat ve konfor bakımından super helekı yakıtı oooooo unutuyorum vallaa o derece yani hayılrısı olsunn

Post Thanks / Like
    Mentioned
    50 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Hacı huzur lazım

Kaçırdık neyse sen bi konuşursan bi şekilde ayarlayalım 2 tur atsın kendi kullansın bana yeter bende ona Impreza ile bi viraj dönerim karşılaştırmalı test olur
    Konuştum şimdi , pazar müsaitim diyor.

Detayları msnden konuşucam pm atarım.

Sen zaten imprezayı gel , o seninkini incelerken sen rahat rahat turlarsın fiestayla

Cem.B - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hacı huzur lazım

aynen kanka al beraber gezeriz huzulru huzurlu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    253 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı Desmond Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    valla koraycım hayırlısı olsun subi için 1.4tdci comfortunu aldık 2007 kasa bu tek kapı modelını bılmem ama 4 kapı rahat ve konfor bakımından super helekı yakıtı oooooo unutuyorum vallaa o derece yani hayılrısı olsunn
    Yakıt konusunda herkes çok memnun bakalım kısmet olurda alırsak görücez bizde

Konuştum şimdi , pazar müsaitim diyor.

Detayları msnden konuşucam pm atarım.

Sen zaten imprezayı gel , o seninkini incelerken sen rahat rahat turlarsın fiestayla
    Çok teşekkür ederim Özgürcüm.Bende pazar günü 15-23 çalışıyorum öğlen görüşürsek süper olur

Alıntı .CeM. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aynen kanka al beraber gezeriz huzulru huzurlu
    Huzur dizelde

Post Thanks / Like
    Mentioned
    50 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Tamam abi ileticem kendisine, ayarlarız.

Eworen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu seri fiesta lar genel olarak yol tutuş olarak bi hayli iyiler ama dezavantaj olarak çok sert ler S versiyon bildiğim kadarıyla dahada sert arkadaşımda vardı 4 kapılısı konfor olarak rahatsız ettiğini söyleyebilirim kendiside şikayetçiydi zaten pat küt gidiyodu araç..
    hiç ellemeden bineceksen biraz daha yukarda 207 GT var onuda tercih edebilirsin..

YEY® - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Linklerdeki araçların hepsi orjinaldir.Beyaz olan s bir arkadaşın aracı,istersen detaylı bilgi alabilirim..

Ömer st al falan demişte,onun vergisine yakıtına girdikten ne anlamı kalıyor ucuz olmasının

Birde st hemen her zaman s'ten ucuzdu.Hatta 1.4 tdci satıp st aldım ben Büyük ihtimallede kırmızı benim aracım...(boyasız kırmızı pert oldu)

S'te kullandım st'de ve 1.4 tdci'da..1.4 ler ile s/st arasında çok büyük farklar var ama s ile st arasında aman aman fark yok..Ama tabi 2.0 motorun minik kasadaki etkinliğini her daim hissediyorsun...Yürürüde alt devirde çok gibi geliyor ama vakitle s'te st'de aman aman yürümüyor..En azından 1.6 miniden sonra öyle geldi bana :P

Mükemmel şase dengesi,spor koltukları,sürüş keyfi yüzünden bu kasayı hala tavsiye ederim..Yanlız biraz sertçedirler..Testlerde hep bu noktanın altı çizilmiş..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    253 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı Eworen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu seri fiesta lar genel olarak yol tutuş olarak bi hayli iyiler ama dezavantaj olarak çok sert ler S versiyon bildiğim kadarıyla dahada sert arkadaşımda vardı 4 kapılısı konfor olarak rahatsız ettiğini söyleyebilirim kendiside şikayetçiydi zaten pat küt gidiyodu araç..
    hiç ellemeden bineceksen biraz daha yukarda 207 GT var onuda tercih edebilirsin..
    Fransız aracı tercih etmiyorum teşekkür ederim Şuan Impreza kullanıyorum 35 yanak 18" lastik koni amortisör ve 5cm Eibach yay ile bundan sert değildir sanırım

Alıntı YEY® Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Linklerdeki araçların hepsi orjinaldir.Beyaz olan s bir arkadaşın aracı,istersen detaylı bilgi alabilirim..

Ömer st al falan demişte,onun vergisine yakıtına girdikten ne anlamı kalıyor ucuz olmasının

Birde st hemen her zaman s'ten ucuzdu.Hatta 1.4 tdci satıp st aldım ben Büyük ihtimallede kırmızı benim aracım...(boyasız kırmızı pert oldu)

S'te kullandım st'de ve 1.4 tdci'da..1.4 ler ile s/st arasında çok büyük farklar var ama s ile st arasında aman aman fark yok..Ama tabi 2.0 motorun minik kasadaki etkinliğini her daim hissediyorsun...Yürürüde alt devirde çok gibi geliyor ama vakitle s'te st'de aman aman yürümüyor..En azından 1.6 miniden sonra öyle geldi bana :P

Mükemmel şase dengesi,spor koltukları,sürüş keyfi yüzünden bu kasayı hala tavsiye ederim..Yanlız biraz sertçedirler..Testlerde hep bu noktanın altı çizilmiş..
    Bende senin cevap vermeni bekliyodum

Sert olması önem teşkil etmiyor benim için zira şuan kullandığım aracın yürüyen aksamından sert olamayacaktır stadart hali.Zaten standart halde bineceğimden sıkıntı yok

Linkini verdiğim araç hakkında detaylı bilgi verebilirsen çok memnun olurum Ben telefonda sahibi ile konuştum oldukça keyifli bi sohbet oldu ama sende extradan bilgi alabilirsen çok sevinirim.

Orhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    [QUOTE=XoR;1020056]Şuan Impreza kullanıyorum 35 yanak 18" lastik koni amortisör ve 5cm Eibach yay ile bundan sert değildir sanırım
    Sert olması önem teşkil etmiyor benim için zira şuan kullandığım aracın yürüyen aksamından sert olamayacaktır stadart hali.Zaten standart halde bineceğimden sıkıntı yok

[QUOTE]

aynen o kadar sert olması mümkün değil
    Biz daha iyisini alana kadar en iyisi bu

Eworen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    o kadar sert olabilirmi hiç yahu
    ama standart bir araca göre ciddi sert dezavantaj bu.. avantaj kısmı ise gayet iyi yol tutuşu
    öte yandan fransızlardan kaçılmaz motoru PSA-ford kaçış yok hehe

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Araç cok guzelde biraz zayıf kalmazmı hani arasıra canın sıkmak ister

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)