Rs çilere göre zaten bi typer geçiyor onları gerisi hikaye![]()
yarın akşam 11-12 gibi ataşehirdeyiz hava çok aşırı kötü olmadığı sürece sanırım 4 rs orada olacağız arada 182 mk2 de olabilir. Görüşmek üzere
havanın iyi olcağını sanmıorm gerçi full yamurlu =) bişi olmassa bende gelirim 5 rs olurus ama egsoz yok söktüm meraktan gelcem =)
şu kasnaklı cooper ile stock u yürütelim bakalım "stockta hafifletme olarak koltukları sökebilir"
stock rs kim?
SS rs tir..
hee okanın rs =) bi chip yok onda
okanın rs te suanda sadece hava filtresi ve remus son susturucu var...baska bişi yok ama baya ciğerli bir araba..yarın aksam ss rs le istanbula gelicez herkesi denemeye bekleriz..
tamam işte bi chip yok onun arabada biliyorum aracı güzel araç ciğerli bide 17 lerle gelmesin ztn sölüyorum paso =)
kasnaktan biraz fazlası olanlar da katılabilir mi![]()
YouTubeDR.ECU
katılabilir farketmez
suanda ss rs te 15 jant var zaten...
hee iyi o zaman ztn rol dedinmi okan zıplıo adam van'da olsa gelicek =) yekta sen gelme =) şaka bi yana gidersen tanışma fırsatımzda olur =)
herkesi bekleriz arkadaslar..gercekten çok zevkli denemeler olucak...keyifli zaman geciricez
ya yarış olmasa bile tanışma faslı olur arkadaşlar deneme şart değil
=) 4-5 rs dedin ya gelmeye nietlendim =)
büyük ihtimal zaten yarın yine fenerbahçe tarafında oluruz apaçi tayfa olarak.. yağmuz olmazsa uğrarız ataşehire de..
YouTubeDR.ECU
genelleme yapma istersen![]()
YouTubeDR.ECU
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)