stock olarak genelleme yapmak lazım extra yuklu cooper ları saymayarak genelleme yaptım...
stock olarak genelleme yapmak lazım extra yuklu cooper ları saymayarak genelleme yaptım...
bende stoktan bahsettim zatenyakın speclerdeyken de denedik rslerle
![]()
YouTubeDR.ECU
standart cooper s in standart saglıklı bi rs i gecemeyeceğini kendinde biliyorsun duygusal davranma bence...
bizde genelleme yapma diyoruz iştegüçler yakın ağırlıklar yakın sürtünme katsayıları bile aynıymış nerdeyse
şanz da sanırım mini 6 ileriden dolayı üstün biraz, rs inde hacmi var.. neye dayanarak bu kadar kesin konuşuyorsun ki? sen duygusal davranma istersen.. millet megaloman sanıcak beni söylüyorum sürekli diye ama stock mininin stock type r ı geçmesine de kimse ihtimal vermiyordu
çıkabiliyormuş yani demekki..
YouTubeDR.ECU
hava durumu ne alemde anadoluda ?
Yekta onu bunu boşver de sen o arabaya nasıl sığıyorsun kardeşim ben hala çözemedimHadi çılgın Utkuyu RS e bir şekilde soktuk ama sen, o boyun ve minicik bir mini
![]()
![]()
=)=) hehe hava durumu bu gün güzel gibi olur bişiler
dualarımız kabul oldu hava rolll için güzelleşti resmen bizi bekliyor istanbul yollarıD![]()
tum mcs ile ilgili yazılar donup dolasıp tek mcs e geliyor arac stock 163 beygir olması gerekirken dynoda 190 vermiş sonrada geleni gideni gecmis buda istisna oluyor sanırım yani genelleme yapmak gerekirse rs mcs den hızlı bir araç diye dusunuyorum![]()
yoo görkemin aracı da keza benim ile aynı gidiyordu aynı speclerdeykenhatta onda egsoz yoktu denerken..
![]()
bora abi bende ön koltuk iptali var çok rahat oluyo![]()
YouTubeDR.ECU
mcs filan bir yere 275 beygir dynosu var bir gp nin o guzel birsey olsa gerek.
TR de 200+ beygir Clio RS varmı soyle ciddi yapılmıs??
YouTubeDR.ECU
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)