aynen kardeşim çok dağnıktı herkes bi taraflarda yakalayan bastı işte =)
aynen kardeşim çok dağnıktı herkes bi taraflarda yakalayan bastı işte =)
SS rs nasıl geri dondu o kadar yolu frenlerinden kıvılcım cıkıyordu![]()
evet yaa öle dediler gördüm wala tam gaz eve döndü yine =)=)
Evet herkes bi yerdeydi bende basmicam diyodum ama ortama dayanamadım![]()
- The Ultimate Sleeper -
8.572@276kmh Türkiye 402m Drag Rekoru LS10X - MAXFLOW
=)=) özel cilalamış parlatmış geldi arkadaş hehe =) maşallah herkesin aracına =) kırmızı typerda göz almadı deil ama =)
güzel geceydi siyah cooper s e maşallah mavide iyidi gerçektenkeşke stockta olsaydı bir tane
Bu arada JOB typer ın spec. ler nelerdi ?
dün aksam gerçekten çok güzel denemeler oldu..bende lüleburgazdan okanın clio rs le geldim.bütün gece kameramanlık yaptım..bugün videoları birleştirip ekleriz buraya..katılan herkese tesekkürler..arada kaçıp geliriz ilerleyen haftalarda..
yektayla RS denerken 3 video cekilmis ama 2'sinde RS vites kacirmis.. tek video ekliyorum o yuzden..
Gorkem de ayni anda basmis sanirim.. yektayla gorkemin ayrica videosu da var
güzel video =)=) okan sana dedim o kdr yanaşma yektaya dinlemedin ki =) maşallah yektaya... Geldi okan yanıma dioki o mini cooper nasıl ya öle noldu diorm uzadı kanka öle dio =)=) Yekta aklını almışsın çocugun =)
YouTubeDR.ECU
=) kanka izlemeye geldiler ama gazada geldiler yolda=) zevkliydide işte kopuk gittik ya kime rastlarsak öle denedik =)
dün güseldi ya rs çileri görmek =) Bora abi tekrar memnun oldm tanışma fırsatımız oldu sonunda =)=)utkuda çıkmış ytola beni arıo egsoz sesinden telefonumu duycam kanka=)
güzel gece olms
Kıvanç abi tel yanımda değildi sonradan baktım,yoksa gelirdim
inş başka akşama
-34 BF 5098 06 S2000 (New)EKN GARAGE
-07 DDL 55 08 CZT(Old)
-35 CZT 03 06 CZT(Old)
Görkem YERLİ
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)